- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Bak şimdi kendini asla başka hayatlarla kıyaslama. Nişanlının dediği kilit bir şey var anlattıklarında: şu an bundan fazlasını yapamam..
Durum bundan ibaretse sen de onların maddi sınırlarını biliyor olman lazımdı. Neden hayal gücünü çok fazla kullandın da çıtayı tavana diktin? Sonuçta ellerinde ne varsa ona göre yapacaklar..
Olmaz,dekorasyon şeylerinde böyle evler yok BenIpek...
Ne kadar acı insanların kendini kaptırması bu tür şeylere.
Benim tek anlamadığım şey; nişanlının durumu belliyse beklentiler paralel olması lazımdı.
Eğer beğenmiyorsa kişi beğeneceği bir evde oturmak için gerekli parayı kendinin kazanması lazım. Ben erkeklerin asli görevi olarak görmüyorum bu işi.
Kaldı ki dekorasyon bölümünde açılan evler de zaten güzel olmasa koymazlar. Aynen bu TV deki dizilere hep güzel kızları çıkarttıkları gibi. Çirkin kız yok mu o zaman dünyada?
Ne kadar acı insanların kendini kaptırması bu tür şeylere.
Benim tek anlamadığım şey; nişanlının durumu belliyse beklentiler paralel olması lazımdı.
Eğer beğenmiyorsa kişi beğeneceği bir evde oturmak için gerekli parayı kendinin kazanması lazım. Ben erkeklerin asli görevi olarak görmüyorum bu işi.
Kaldı ki dekorasyon bölümünde açılan evler de zaten güzel olmasa koymazlar. Aynen bu TV deki dizilere hep güzel kızları çıkarttıkları gibi. Çirkin kız yok mu o zaman dünyada?
Ben de boyle dusunuyorum ama nisanlisi calismasina izin vermiyormus. O zaman da mustehak diyorum o erkege.
günlerdir ev aramamıza rağmen malesef istediğim gibi bulamadım
nişanlımın ailesi ilgilendi daha çok ben şehir dışındayım diye onlarda yoruldu bunaldı bende artık bugun son gezdikleri evi tutun dedim oda mecburiyetten
insanlar daha fazla uğraşmasın diye
ama ev iğrenç inanırmısınız o banyosu mutfağı nasıl adam edilecek bilmıyorum
biraz bozuldum ister istemez nişanlımlada kavga ettik benim durumum bu daha iyisini şimdilik tutamam dedi benide suçladı lüks düşkünüymüşüm....
burada insanların yeni gelin evini görüyorum yada bazı sitelerin çeyiz gelin evi köşelerini bende hep öyle evler hayal etmiştim şimdi hayal kırıklığım malum kabullenmekten başka yapıcak birşeyim yok sanırım
nasıl bir yöntem önerirsiniz bana bayanlar?
ne yapmalıyım nasıl istemediğim bir yeri sevebilirim bazılarınız diyecekki sevdiğin adamla olduktan sonra heryer güzel olur ama ben kendimi biliyorum estetik düşkünüyüm ve evin çok eksi yönü var çok mutsuzum...o evde sanki ev işi bile zevkle yapılmaz çok güzel hayaller kurmuştum ama şimdiden yıldım...
işte harika evim :/:/
amin canım saol guzel dıleklerın ıcın ınsallah dedıgınız gıbı olur...:)İnşallah ilerde ev sahibi olduğunda güzel bir evin olur..
Nişanlını bu sebepten üzmene değmez..
Ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.
Evini dayayıp döşediğin zaman gör sen bir de:)
Sizin onaylamanız üzere tutulmuş ev
İstemediğiniz şeye hayır demeyi öğrenmeniz lazım
Kıyasa girersen ayrıca kimisinin durumu vardır sıfır dubleks satın alır
Kimisi gece konduyu kiralar
İmkan denilen bir gerçek var
Ben öyle dediğiniz gibi iğrenç filan bulmadım, süper lüx te değil evet. Normal hatta güzel bi ev
Herşeyden önemlisi huzur diliyorum.
Hiç de kötü değil, moralini bozmaaaa =))
Banyodaki lavaboyu değiştirsen kafi bence, kalanı arkadaşların önerdiği gibi aksesuarlarla çözülmeyecek gibi değil, en azından temiz, kırık dökük yok. Gülümse biraz, senin ellerin, yeni evinin heyecanı değince oraya sımsıcak olur. Eşya girince görüntü tamamen değişiyor zaten hiç böyle görünmeyecek gözüne. Bak mutfağın fayansları yeşil ve biraz eski model ama sen yeşilli tonlarda güzel bir perde ve bir iki aksesuar koy bak göreceksin nasıl tatlı olacak. Hiç üzülme böyle şeylere, Allah yuvanda huzur nasip etsin
evin gayet temiz kırığı döküğü yok, ben ne evler gördm. Ev şimdi boşken çirkin görünür ama senin eşyaların ilgin vazoya koyacağın bikaç çiçek muhteşem yapar o evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?