içime sinmeyen bir ev tuttuk ağlamak istiyorum

Bak şimdi kendini asla başka hayatlarla kıyaslama. Nişanlının dediği kilit bir şey var anlattıklarında: şu an bundan fazlasını yapamam..
Durum bundan ibaretse sen de onların maddi sınırlarını biliyor olman lazımdı. Neden hayal gücünü çok fazla kullandın da çıtayı tavana diktin? Sonuçta ellerinde ne varsa ona göre yapacaklar..

Basligi gorur gormez off dedim bi. Seni cok cok iyi anliyorum sevmek icin hicbisey yapamazsin ev isterse saray olsun o yuzden yol yakinken degistir arkadasim. Benzer durumu ben de yasadim hatta konu bile actim. Biz de cok dolastik artik stres olduk iyice 1 ay ev aradik bir ev vardi ben begenmemistim ki evi gor jakuzili saunali idi ama cok sevimsiz soguk geldi bana esim begenmisti neyse dedim sonunda o ev olsun icine oturunca severim heralde diye dusundum.

Evsahibiyle anlastik indirim de yaptirdik bilmem ne sozlesme gunu imzalari attik evle ilgili bisey duyduk bilseydik tutmazdik dedik hatta. Esim de bisey olmaz dedi telkin etti vs ama ne uykusuz geceler gecirdim allahim ben nasil ederim o evde zaten sevmemistim hakliymisim diye diye icim icimi yedi en sonunda soyledim esime anlayisla karsiladi saolsun dedi ki sen yasayacaksin aksama kadar o evde. Dusun ertesi gun temilenip diger gun tasinilacak.

Depozitomuzu verdi evsahibi emlakci kondu paraya bisuru de laf etti ama simdiki evim daha eski hatta banyosunun tadilati falan var ama sevdigim evde oturuyorum icim rahat seve seve dizayn ediyorum iyi ki diyorum bunu yapmisim esime demisim de o ev olmamis. Valla kapora imis depozitoymus tamam onlar da onemli ama huzur en onemlisi. Bir de yeni gelin olacaksin ilk evin olacak bence nisanlinla makul bisekilde konus ben bakayim bulayim siz cok yoruldunuz diye teklif et icime sinmedi de istersen ben ailemden birileriyle bakayim biraz da, siz yorulmayin de. Ama sevdigin evde otur benden sana tavsiye.

Son düzenleme:
Ne kadar abartmışsınız,konuyu açarken virane bekliyordum resmen.Milyon tane özellik yazmışsınız ama izin alıp gitme zahmetine bile girmemişsiniz.Ismarlama yapılan iş o kadar olur.Ayrıca ev güzel olmuş,eşyalar son model olmuş,huzur olmamış ne faydası var ? Bu kadar maddeci olmayın ve biraz kendinizden kötü durumda olanlara bakın.

Olmaz,dekorasyon şeylerinde böyle evler yok BenIpek...

Bence üzülüp, ağlamak yerine bir çözüm bulmaya çalışın. Zaten iki ihtimal var;

1- Ailenle otur konuş, gerekirse duygu sömürüsü yap, psikolojinin bozulduğunu, çok mutsuz olduğunu filan söyle. Git kendin istediğin gibi bir ev bulabilecek misin bak, bulamasan da aradım, uğraştım ama olmadı dersin.

2- Evinin bu olacağını kesinleşirse, neler yapabilirsin ona bak, kira olduğu için çok fazla değişiklik yapamazsın belki ama illa ki bir şeyler vardır yapacak. Hem eşyalar girince, sen böyle evi süsleyip püsleyince bence az da olsa ısınırsın. Hem kiracı adı üzerinde baktın hiç ısınamıyorsun evlendikten sonra başka ev bakarsınız. Evet çok önemli bir konu ama inan hiç bir şey çözümsüz değil, inşallah istediğin, gönlünden geçirdiğin gibi bir evin olur.

Olmaz,dekorasyon şeylerinde böyle evler yok BenIpek...

Ne kadar acı insanların kendini kaptırması bu tür şeylere.
Benim tek anlamadığım şey; nişanlının durumu belliyse beklentiler paralel olması lazımdı.
Eğer beğenmiyorsa kişi beğeneceği bir evde oturmak için gerekli parayı kendinin kazanması lazım. Ben erkeklerin asli görevi olarak görmüyorum bu işi.
Kaldı ki dekorasyon bölümünde açılan evler de zaten güzel olmasa koymazlar. Aynen bu TV deki dizilere hep güzel kızları çıkarttıkları gibi. Çirkin kız yok mu o zaman dünyada?

sizi çok iyi anlıyorum
benim de eşimin ailesi hiç istemediğim bi evi almışlardı
çok zor bişey hiç sevmedim sevemedim o evi
insan bi kere alışıp ısınmayınca olmuyor
keşke demiştim kabul etmeseydim onların aldığı evi
o evi kiraya verip kendim kiraya çıksaydım
en azından bi iki yıl istediğim bi evde oturabilrdim

Kadınların en büyük hatalarından biri bence.Kıyaslamak...

Maddi gücü apartman dairesine yeten adamdan villa beklemek gibi...Sebep ? Evleniyorum,kız tarafıyım,dediğim olmalı vs...

Neden yani ? Ne ilk evlenen ne son evlenen....

Ben hemcinslerimi anlamıyorum bu konuda.Altı üstü 50-60 yıllık ömrü var herkesin,zehir etmeyin kendinize.

Ben de boyle dusunuyorum ama nisanlisi calismasina izin vermiyormus. O zaman da mustehak diyorum o erkege.

o kadar da kötü gözükmüyor canım yuvayı güzel yapan içindeki huzur ve mutluluktur, benim de eşim tutmuştu ben görmemiştim ilk oturduğum evi ilçenin merkezinde çok pahalı eski bir ev tutmuştu içime sinmedi 1 yıl sonra beraber baktık benim beğendiğim evi tuttuk nerdeyse yarı fiyatına merkezden uzak diye ben orda oturmam diye hiç bakmamış bile ama benim için önemli olan bütçemize uygun olması çünkü maddiyat bir tek eşimi değil beni de düşündürüyor, ev, eşya yüzünden kavga edip baştan birbirinizi yıpratmayın, demek ki imkanları bu kadar,ilerde kendi eviniz olur inşallah onu gönlünüzce yaptırırsınız.

Ben de boyle dusunuyorum ama nisanlisi calismasina izin vermiyormus. O zaman da mustehak diyorum o erkege.

o kısmı bilmiyordum bak ama yani "izin vermemek" erkeğin yetişkin olan eşine izin vermemesi. Akıllara zarar. Yani yaşamlar, düşünceler çok paralel. Konu sahibi de kabul etmeseymiş meğer. Haklar bence verilmez alınır. Aslında arz talep yerini bulmuş. Erkek izin vermemiş; bu kabul etmiş. Diretip hakkını alıp parasını kazansaydı madem. Ama kabul ettiği için tatminkarlığı kendi seçmiş oldu. Bu hep böyle olacak ileriki zamanlarda da.

Allah askina evleniyorsun yuvan olucak mutfagin fayansina banyonun lavaboauna takmissin. Yuvayi guzel yapan icindeki mutluluk sevgidir. Ki evde ole cok kotu durmuyor. Esyalr yerlesince falan guzellenirde daha. Yani bole bisey icin nisanlinla birbirinizi uzmeniz degmez yani....

evin gayet temiz kırığı döküğü yok, ben ne evler gördm. Ev şimdi boşken çirkin görünür ama senin eşyaların ilgin vazoya koyacağın bikaç çiçek muhteşem yapar o evi

Hiç de kötü değil, moralini bozmaaaa =))

Banyodaki lavaboyu değiştirsen kafi bence, kalanı arkadaşların önerdiği gibi aksesuarlarla çözülmeyecek gibi değil, en azından temiz, kırık dökük yok. Gülümse biraz, senin ellerin, yeni evinin heyecanı değince oraya sımsıcak olur. Eşya girince görüntü tamamen değişiyor zaten hiç böyle görünmeyecek gözüne. Bak mutfağın fayansları yeşil ve biraz eski model ama sen yeşilli tonlarda güzel bir perde ve bir iki aksesuar koy bak göreceksin nasıl tatlı olacak. Hiç üzülme böyle şeylere, Allah yuvanda huzur nasip etsin

Sizin onaylamanız üzere tutulmuş ev
İstemediğiniz şeye hayır demeyi öğrenmeniz lazım
Kıyasa girersen ayrıca kimisinin durumu vardır sıfır dubleks satın alır
Kimisi gece konduyu kiralar
İmkan denilen bir gerçek var
Ben öyle dediğiniz gibi iğrenç filan bulmadım, süper lüx te değil evet. Normal hatta güzel bi ev
Herşeyden önemlisi huzur diliyorum.

İnşallah ilerde ev sahibi olduğunda güzel bir evin olur..
Nişanlını bu sebepten üzmene değmez..
Ben o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.
Evini dayayıp döşediğin zaman gör sen bir de:)

tesekkurler guzel fıkırlerın ıcın...
evet benımde hayır deme luksum yoktu o ınsanlar gunlerdır ugrasırken kendımde o hakkı görmedim sonucunada katlanacagım sanırım...
bakalım eşyalarla güzelleştirmeye çalışacagım

amin saol tatlım guzel yorumların ve verdıgın moral ıcın....
yeşil fayansları duvar kağıdıyla kapamayı dusunuyorum bakalım dediğiniz gıbı eşyalarla daha sıcak olabilir zaten boş ev herzaman soguktur degılmı tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…