içime sinmeyen bir ev tuttuk ağlamak istiyorum

tesekkurler onerilerin için canım zaten düğün stresinden ikimizde ateş gibiyiz birbirimizi yakmaya yer arıyoruz ondan ortalık geriliyor :/
bende sizler gibi düşünüyorum eşyalarla bayağı birşeye benzer sanırım

çok doğru şuan benimde ek gelirim olsa ona bile sormam oturacağım evi...
nişanlım modern dir gayet üniversite okuyorum bir yandan açıktan kendisi teşvik etti beni kurslara da gidiyorum fakat iş çalışmaya gelince o konuda izin yok kıskançlık nedenide...

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler allah ev sahibi olmak isteyen herkese yardım etsin :/
bende sabredeceğim elimden geldiğince en güzelini yapmaya calısacagım bir sürelık en azından nişanlımda diyor kalıcı değiliz

Önemli olan yaşanılan ev yada eşyalar değildir. Önemli olan sizin o evde ne kadar huzurlu olduğunuzdur.
Bence böyle maddi durumlara fazla takılmayın sırça köşk bile olsa huzur olmassa olmaz.
:) Bence bu evde çok güzel zamanlar geçireceksiniz ve ayrılmak istemeyeceksiniz.
:) ayrıca evet eski bir ev ama çok kötü değil temiz en azından.
Kendi evinizi gönlünüze göre alırsınız inşallah.

yeşil sevdiğim bir renk değil mutfağım hep inox ve pembe ağırlıklı beyaz eşya mutfak eşyaları vb. ben renk uyumu hastası biriyim olmayınca modum düşüyor işte duvar kağıdını araştırdım su geçirmez kağıtlar var kalın ayrıca fayans ızınıde belırtmıyor onlardan dusunuyoruz mermer tezgah ıcın bırsey yapamayacagız sadece alt dolap kısmınıda olan mermerlerı duvar kagıdıyla kapayacagım
banyo ıcın ılk muhım olan dusa kabınden cok banyo lavobosu onuda koctasta gordum dolaplı lavobo onlarda dusunuyorum ev sahıbının lavobosunu da saklayacagım attırmaz belkı evden cıkısta gerı monte...
bakalım davlumbazı iptal benımde aklıma geldi oraya buz dolabını koymayı dusunuyorum bakalım elımızden geldıgını yapmaya calısacagız cok tesekkurler guzel onerın ve yorumların ıcın...

En güzel ev bile boşken bişeye benzemiyo
Uyumlu ve yeni eşyalarla şimdikinden çok daha güzel olacaktır eminim
Kiraysa masraf yapmana gerek yok, yoksa şu lavabo yerine banyo dolabı takılabilirdi
Darısı kendi evine inşallah
Mutluluklar

Sağlık olsun üzülmeyin, eşyalarınızı istediğiniz gibi alırsınız, zamanla alışırsınız. İlerde kendi evinizi alıp taşınırsınız inşallah yada en kötü ihtimalle başka bir ev kiralarsınız

aylardır kafanızda birşey belırlersınız bır standart sonra onun altına düşünce şok oluyor ınsan bende o nu hazmetmeye calısıyorum
beğenıler farklıdır benım estetık zevkıme uymuyor bu ev ama nişanlımdan da vazgecmeyecegıme gore kabullendım evı guzellestrmeye calısacagım evet zor gormeden kolay yasanmıyor belkıde sınavımdır haklısınız... tesekkurler guzel dıleklerınız ıcın guzel onerınız ıcın...

Bende öyleyim
Allah başka dert vermesin

Benim banyom pembe beyazdı
Gidip sabunu bile pembe, beyaz çizgili arıyodum markette

canım benım cok uzuldum ınsallah allah guzel kapılar açar size ... senin yaşanmışlığından kendıme ınan pay çıkardım boyle gordukce duydukca ınsan elndekılerın kıymetını anlıyor napalım bızde bu dıyardan gıdemedıgmıze gore bu deveyi güdeceğiz :) böyle bir söz vardı
çok tesekkurler guzel yorumların tavsıyelerın ıcın....

kıskançlık mı? nasıl yani? o birlikte çalıştığı bayanları yiyecek gibi mi bakıyor/davranıyor? Dünyada bir tek çalışacak dişi sen misin?
kıskançlık.. nişanlına çok kızdım ama haddim olmayarak sana daha çok kızdım. Sen de seni sevip/kıskandığı için mutlu oluyorsun sanırım.

aynen ev tutuldu herşey bitti :)
bende alışmaya calısıyorum gece uyku uyuyamadım şunu yapsam bunu yapsam diye
kafamda oluştu bazı şeyler beyaz esyalarım hep inox mutfak eşyalarımda pembe ağırlıkta ona gore birseyler uyduracagız inşallah :) nişanlım konuşmuyor benleee çok kırılmıs
bakalım hayırlısı hakkımızda cok tesekkur ederım çok güzel onerılerde bulunmussunuz zahmet edıp yazmıssınız saolunn :)

ah canım arada 100 tl olsa burda arada uçuk fiyatlar 250tl oynuyor duşakabınlı 85m2 ev 2+1 900 den başlıyor
bende çok aradım ama malesef çok zor şeyler bunlar bırde dugun stresı dahada gergın ve hassas oluyor ınsan aılevı problemnlerde var
allah evınızde huzur mutluluk versın tatlım

amın guzel dıleklerın ve önerılerın ıcın cok tesekkur ederım bende oyle dıyıp avunmaya calısıyorum zira şuan huzurumda yok :/ kötü oluyor gercekten

Bu bence evin güzelliğinden daha mühim bi problem
İzin ne demek
O senin velin mi
Ayrıca helalinden kazandıktan sonra çalışmak ayıp mı
Bende çalışıyorum işimde gücümdeyim, ha yapacak olsam ev hanımıyken de herşeyi yaparım eşime çaktırmadan
Selamlarımı söyle nişanlına

tesekkurler onerılerın ıcın canım elbette zor gorulmeden kolay yasanmıyor ama ben çok kafamda kuyrmustum hayaller standartlarımın altına dusunce hayal kırıklıgı yasadım ama kabullenuıyorum sanırım

evet uzuluyorum onlarada .çok ugrastılar yapıcak bırsey yok vazgecemeyecegıme gore kabullendım bende...
çok teekkurler guzel yorumun önerılerın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…