Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ciddi buluşma ya canım yemeksiz göndermeyelim diye.. muhtemelen bayağı oturcaklar..
Börek, dolma falan yapılmalı mı peki sence? Sağ ol şekerim.
Sulu yemek olursa nişan iyice yemek faslına döner ama karın doyması açısından otururken vs verilebilecek dolma börek falan gayet uygun bence
Brnmi yanlış anladım acaba , ilk geliyorlarsa yemek tabiki iyi olur
Ama nişan da olacaksa telaş olur diye düşünüyorum
Sonra aile arasında bir nişan yemeği daha şık olur bence
Zeytinyağlı sarma her zaman iyi bir ikramdır![]()
Şimdi kimse sana alışverişe gidelim demiyosa sen babanın kartını al ve sen kocan olacak adama nişan alısverisi yap onlarıda bohça yap güzelce içinede çörek otu atta utansınlar sende sakın onlarin yapmadığı alısverisi kendin yapma yani kendine bisey alma cunku onlarin alması gerekiyo..senin kocana takim elbise ayakkabisi gomlegi kravat kemer alip göndermen gerekiyo erkek bohcasinada kocana pijama yada esofman gibi bisey atlet traş takımı parfüm alman gerek bunlari süslü bi bohça örtüsü al çarsidan ve bohcala icinede çörek otu at biraz nazarlardan korusun diye..-ama sakin onlarin yapmasi gerekenleri sen yapma..akinada soyle nisanda kotoantolonla çıkıcam haberib olsun de..o onların ayıbı bunlari en sosyeteside yapmak zorunda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ah canım benim Allah razı olsun, bi de bohçaların içini tarif etmişsin.. Çok teşekkür ederim..
Güncelledim bak 1. sayfada bi daha oku renklendirdiğim kısmı :) Alışverişe beraber çıkıcaz. O bohçaları bile kendi parasıyla yapmak istiyor ama annem müsade etmez tabi.. Babamla görüşmüyorum ayrıca.. Telefonda konuştuk düzelttik her şeyi.
senin adına sevindim duygu
moralim bozuktu senin konunu okudum biraz düzeldi canım
mutluluklar...........
Kendimi düşündümde bian çok sinirlendim nese dûzeldiğine sevindim Allah tamamına erdirsin çok mutlu olun inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onu da sordum ama bi sen dikkat ettin canım :)) Karar veremedik..
Kuru, yaş, ekler pasta.. Ve içecek çeşitleri mi olsun yoksa yağlı, kuru, sulu yemeğimizi mi yapalım.. bilemedik.. Annem, 2-3 aile olacağımız için yemek yapalım diyor ama benim kafam çok karışık.. Sen ne önerirsin? Pazar akşamı olacak nişanımız canım :))
Benim de bi arkadaşım evde yaptı nişanını ve açık büfe şeklinde yapmıştı..
Yemek ikramındansa sizde açık büfe şeklinde yapsanız hem daha şık olur hem gelenlerde rahat eder..
Hemde nişana benzer bi nevi evde nişan kokteyli olcak..
Yemek olursa ne biliyim annen daha görmüş geçirmiş biri olaraktan fikrine saygı duyar ellerindende öperim sanki bana kalırsa o yemek nişan dışında yapılacak bişey gibi aile yemeği gibi olcak serviste de yorulcaksınız..
Börek çeşitleriymiş efendime söyliyim bi misket köftelermiş yaş pastalarmı meze salata çeşitleriymi..donatın masayı açık büfe tarzı gelenler istedikleri gibi alıp yesinler![]()
ben nişanımda herkesi dövmek istemiştim çok gerilmiştim. mümkünse az hizmet edeceğin şekilde geçir nişanı, hep te bana hizmet ettirmişlerdi. en güzeli paran olcak, hizmet kiralayacan misss, prenses gibi oturucan kimse sana kahve tut demeyecek. Bu zamanları olabildiği kadar sakin geçirmeye bak, içinde kalmasın bişiy hep konuş anlat böyle, açık konuşmak ile çok iyi yapmışsın tebrik :)
Öyle karar verdik canım.. Çağdaştan hazır hazır alacaz her şeyi.. Hiç uğraştırmıycam annemi de.. :) 2 gündür de nette olmadığım tüm zamanımı temizlik yaparak geçirdim.. Akın'la alışverişi saymazsak tabii.. 3 saatlik uykuyla duruyorum inan. İnşallah her şey güzel olur.. Darısı tüm bekarların başına.
Canım Dolmik'im, çok teşekkürler yorumların için :)
Çok gelmişler senin üzerine :) Ben tüm işleri hallettim sayılır zaten, o heyecanla her şeyi birbrine karıştıracağımı bilirler, onun için pek iş yaptırmazlar..
Hem 2 teyzem var, sağ olsunlar yalnız bırakmazlar beni.. Bi de Yasemin ablamız var, yardıma çağırırz ev işlerine, o da benimle olacak..
Beni korkutan iş değil şuan, sadece heyecanlıyım :) Teşekkür ederim güzel yorumun için :)
Adama resmen mal'sın demiş konu sahibi sonra aslan erkeğim benim erkeğim.Ne garip ilişkiler var.
Öyle karar verdik canım.. Çağdaştan hazır hazır alacaz her şeyi.. Hiç uğraştırmıycam annemi de.. :) 2 gündür de nette olmadığım tüm zamanımı temizlik yaparak geçirdim.. Akın'la alışverişi saymazsak tabii.. 3 saatlik uykuyla duruyorum inan. İnşallah her şey güzel olur.. Darısı tüm bekarların başına.
Canım Dolmik'im, çok teşekkürler yorumların için :)
Çok gelmişler senin üzerine :) Ben tüm işleri hallettim sayılır zaten, o heyecanla her şeyi birbrine karıştıracağımı bilirler, onun için pek iş yaptırmazlar..
Hem 2 teyzem var, sağ olsunlar yalnız bırakmazlar beni.. Bi de Yasemin ablamız var, yardıma çağırırz ev işlerine, o da benimle olacak..
Beni korkutan iş değil şuan, sadece heyecanlıyım :) Teşekkür ederim güzel yorumun için :)