içime sinmeyen şeyler

Eğitim seviyenizin denk olmadığı yazışmalardan bile belli . Böyle birini kendinize yakıştırmayın

Reactions: hlz
Ben de tam bu kadar takıntılıyım çok şükür eşim de dikkat eder ve 10 senedir tanışıyoruz öyle bir yazım ya da kelime yanlışına rastlamadım

Herkes bir şekilde yazım yanlışı yapıyor siz de yapmışsınız mesela.
Ama herkes yerine herkes yazmak, yanlış yerine yalnış yazmak vs göz kanatan yanlışlar gerçekten

Bana göre de aşırı itici
Ben çok takılırım böyle şeylere

Reactions: hlz
Ama herkes yerine herkes yazmak, yanlış yerine yalnış yazmak vs göz kanatan yanlışlar gerçekten
Ben bu şekilde düşünmüyorum, yaptıysam da göze çarpmayan bir yanlıştır. Mükemmel olduğumu söylemedim zaten. Davul bile dengi dengine demek istedim

Türk Dil Kurumu’nun kısaltması TDK değil mi? Yanlışım da olabilir elbet ama TDK’ya şeklinde yazınca nasıl okuyorsunuz?
Büyük harflerle yapılan kısaltmalarda ekler,kısaltmanın son harfine uygun olacak şekilde eklenir. Kısaltmanın açık haliyle okunuşuna göre değil de harfin yazılışına göre düşünmemiz gerekiyor.
YKS sebebiyle yazım kuralları anlata anlata delirmiş bir öğretmen olarak kendime engel olamadım yanlış anlamayın.

Ay benim de vardı böyle bööğrek , diyer, şarz, gzl, derdi hep her dediğinde düzeltirdim sinir olurdu

Ay benim de vardı böyle bööğrek , diyer, şarz, gzl, derdi hep her dediğinde düzeltirdim sinir olurdu
Ben düzeltiyorum ama o yine aynen devam ediyor dayanamadım konuşmayalım dedim ama ufak çaplı bi pişmanlık yaşıyorum çünkü üzerime düşüyordu romantikti ilgisi güzeldi dışarıda bi dünya sapık adam varken bu çok iyi hissettirmişti bilemedim şimdi

Yok estağfurullah ben de azami dikkat etmeye çalışırım aslında ama insan bu beşer şaşar :) teşekkür ederim size de.

Ben de düzgün sanıp görüştüm bunlar önemsiz şeyler sonuçta ve aynı düşünceye sahiptim dışarda herkes günü birlik ilişki derdinde bu düzgün dedim 1,5 yıl birlikteydim ve beni aldatmış
Tabii ki herkes bir değil ama içinize sinmeyen bir şeyler varsa devam etmeyin.

miğde de yazıyorsa engellerdim

ne yapmış ben bulamadım

Aynen itici bir husus.

Mesaj dili benim için çok önemli. Tahammül edemezdim.

İlişki kısmına gelince...

İçinize sinmeyen şeylerin yansımalarını sonradan hep görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…