ha onu fark ettim de satır yetmemiş olabilir diye düşündümDefetmek sözcüğünü ayrı yazmış.
Direkt kelimesinin hemen yanında olduğu için dikkatimi çekti benim de:)
Kelimelerin yanlış yazılmasına çok takıntılı olduğum için bana itici gelirdi. Üniversite mezunu olması şart değil ama kendini geliştiren biri olmuş olsaydı bol bol kitap okumuş olur ve bu tür yazım yanlışları yapmazdı, hatta konuşurken de "sadece" değil de "sağdece" diyor demek ki, (konuştuğu gibi yazıyordur) bu şekilde konuşması da itici sonuç olarak bu kişi kendini geliştirmiş birine benzemiyorMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Kelimelerin yanlış yazılmasına çok takıntılı olduğum için bana itici gelirdi. Üniversite mezunu olması şart değil ama kendini geliştiren biri olmuş olsaydı bol bol kitap okumuş olur ve bu tür yazım yanlışları yapmazdı, hatta konuşurken de "sadece" değil de "sağdece" diyor demek ki, (konuştuğu gibi yazıyordur) bu şekilde konuşması da itici sonuç olarak bu kişi kendini geliştirmiş birine benzemiyor
Bence de öyle. Aslında muhabbeti güzel ağzı iyi laf yapıyor onunla konuşurken yüzüm gülüyor esprili konuşkan bi yapısı var ama işte yazmayı bilmeyince diğer güzel yanlarına da sevinemiyorumKelimelerin yanlış yazılmasına çok takıntılı olduğum için bana itici gelirdi. Üniversite mezunu olması şart değil ama kendini geliştiren biri olmuş olsaydı bol bol kitap okumuş olur ve bu tür yazım yanlışları yapmazdı, hatta konuşurken de "sadece" değil de "sağdece" diyor demek ki, (konuştuğu gibi yazıyordur) bu şekilde konuşması da itici sonuç olarak bu kişi kendini geliştirmiş birine benzemiyor
Muhabbetini beğeniyor ve keyif alıyorsanız süre daha devam edin öyleyseBence de öyle. Aslında muhabbeti güzel ağzı iyi laf yapıyor onunla konuşurken yüzüm gülüyor esprili konuşkan bi yapısı var ama işte yazmayı bilmeyince diğer güzel yanlarına da sevinemiyorum
Ayy madalyonun diger yuzunde de o sizin yazdiklarinizi yanlis saniyormus bi de asjdjdnjd komediTakılmamak elde değil çok zorladım ama bi şeyine takılmayayım diyorum başka bi kelime çıkıyorEn son mesela şüphe değil şüpe yazdı
O kadar da cahil değildir umarımAyy madalyonun diger yuzunde de o sizin yazdiklarinizi yanlis saniyormus bi de asjdjdnjd komedi
Yazmayı değil,o kelimenin doğrusunu bilmiyor o yüzden konuştuğu gibi yazıyor,yani üni mezunu değil ama merak edip bir kitap dergi bile okumamış çok üzücüBence de öyle. Aslında muhabbeti güzel ağzı iyi laf yapıyor onunla konuşurken yüzüm gülüyor esprili konuşkan bi yapısı var ama işte yazmayı bilmeyince diğer güzel yanlarına da sevinemiyorum
TDK’ye sanki Türk Dil Kurumu şeklinde yazmışsınız gibi “u” eklemek doğru bir kullanım değil. Büyük harflerle yapılan kısaltmalarda son harfe göre ek gelir.Ben yürüyen TDK’ u olduğum için takılırım ve inanılmaz rahatsız olurum. -de, -da eklerini ayırmayanlardan da oluyorum ben. Yapcam, edicem gibi kısaltmalar watsapp’da olabiliyor ama sizin adam bambaşka bir boyutmuş.
Üniversite mezunu olmayıp kitap okumayıp çok düzgün konuşabilen kişiler de var ama o cahil kalmış nedenseYazmayı değil,o kelimenin doğrusunu bilmiyor o yüzden konuştuğu gibi yazıyor,yani üni mezunu değil ama merak edip bir kitap dergi bile okumamış çok üzücü
Gelirdi, net. Bu tamamen doğrusunu bilmediği için kullandığı kelimeler gibi gelirdi bana bu kadar eğitimsiz birini istemezdim acikcasi. Herkesi ilkokulda öğretiyorlar. Sagdece ne ya orda film kopardı zatenMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Gelirdi, net. Bu tamamen doğrusunu bilmediği için kullandığı kelimeler gibi gelirdi bana bu kadar eğitimsiz birini istemezdim acikcasi. Herkesi ilkokulda öğretiyorlar. Sagdece ne ya orda film
Sadece o olsa takılmazdım sanırım ama mesela şüpheye de şüpe diyorGelirdi, net. Bu tamamen doğrusunu bilmediği için kullandığı kelimeler gibi gelirdi bana bu kadar eğitimsiz birini istemezdim acikcasi. Herkesi ilkokulda öğretiyorlar. Sagdece ne ya orda film kopardı zaten
Bunca yillik ic anadoluluyum, falan yerine ney yazmak hic aklimdan gecmemisti.İç Anadolulu muydu
Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Hiç duymadım iç Anadolulu birinden,zaten yazarken de yemek ney yiyorum denmez ki yemek yiyorum de geçİç Anadolulu muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?