artı ailesi onu sevmiyor diyorsunmühendis hanım dünkü konunuzu biliyorum
annenizin davranışından sonra işiniz çok zor,
sen nasıl nişanlının ailesi için aynı şeyleri düşünüyorsa,
nişanlında seninin ailen için aynı şeyleri dünüyor,size annenizle ilgili düşüncelerini beyan etmiş
diyorsunya bunlar düğünü iptal ettiklerini duyurmadılar diye
bazı şeyler susmakla,tavırla, davranışlarla ifade edilir, cıngarlıkla değil
Mutlu bir yuva kurmuşken, gerçekten beni anlayan seven hoşgörülü, en ufak surat asıklığımda beni güldürmek için kılıktan kılığa giren, tüm ailemin hatta sülalemin ne kadar beyefendi saygılı sıcakkanlı diye övdüğü,asla kötü bir sözü olmayan, dünya iyisi bir adamı ne hale getirdim.. öfkeli vurup kıran saygısız biri haline soktum. Tek sebebi de ailesini sevmemem, onların da benden çok hoşlanmaması ama oğullarını kaybetmemek için seviyor gibi yapmaları, benim de keza Nişanlımı sevdiğim için onlara saygılı olmam ama en ufak tartışmamızda geçmişi açmam, bize yaşattıkları sıkıntıları Nişanlımın yüzüne vurmam.. her zaman kendimden önce ailemin mutluluğunu düşünmem, bazen nişanlımla aldığım kararlarda anneme danışıp kararımı değiştirmem...
Düğünümüze 1 ay var, evimizi tuttuk, eşyalarımızı aldık..
Ama ben boş boğazlığım yüzünden nişanlımı kaybetmek üzere gibiyim.. biliyorum beni bırakmaz, çok seviyorum, hayallerimizi terketmez ama ama işte..
Telefonlarıma bakmıyor, kaçıyor, konuşmak istemiyor...
Ve istemiyorum diyor.. ama dilde biliyorum, gözlerine bakınca ne kadar yorulduğumu yıprandığını bıktığını görüyorum her şeyden...
Beraber özene bezene kurduğumuz yuvada bekliyorum..
Benim için Dua eder misiniz..
Tüm samimiyetimle mesaj yazdım dün..Bir mesaj attim geri dönüş yapmadı demiştiniz?
Eger sözlerinizin arkasinda durabilecekseniz yazin. Anne kontrolünden cikmak kadinlar icin pek kolay olmuyor çünkü.
Nisanlinizi ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum ama sevginizi olabildigince acik yüreklilikle yazin. Artık ailesinin o oldugunu belirten seyler. Bugune kadar hic boyle bir sey yazmadığım icin bilemiyorum ama herhalde ben olsam bu tarz bir seyler yazardim.
Anneniz arayip ozur dilese belki o da bir cozum olur. Gerci onunkini de acmaz herhalde.
Mutlu bir yuva kurmuşken, gerçekten beni anlayan seven hoşgörülü, en ufak surat asıklığımda beni güldürmek için kılıktan kılığa giren, tüm ailemin hatta sülalemin ne kadar beyefendi saygılı sıcakkanlı diye övdüğü,asla kötü bir sözü olmayan, dünya iyisi bir adamı ne hale getirdim.. öfkeli vurup kıran saygısız biri haline soktum. Tek sebebi de ailesini sevmemem, onların da benden çok hoşlanmaması ama oğullarını kaybetmemek için seviyor gibi yapmaları, benim de keza Nişanlımı sevdiğim için onlara saygılı olmam ama en ufak tartışmamızda geçmişi açmam, bize yaşattıkları sıkıntıları Nişanlımın yüzüne vurmam.. her zaman kendimden önce ailemin mutluluğunu düşünmem, bazen nişanlımla aldığım kararlarda anneme danışıp kararımı değiştirmem...
Düğünümüze 1 ay var, evimizi tuttuk, eşyalarımızı aldık..
Ama ben boş boğazlığım yüzünden nişanlımı kaybetmek üzere gibiyim.. biliyorum beni bırakmaz, çok seviyorum, hayallerimizi terketmez ama ama işte..
Telefonlarıma bakmıyor, kaçıyor, konuşmak istemiyor...
Ve istemiyorum diyor.. ama dilde biliyorum, gözlerine bakınca ne kadar yorulduğumu yıprandığını bıktığını görüyorum her şeyden...
Beraber özene bezene kurduğumuz yuvada bekliyorum..
Benim için Dua eder misiniz..
+1Daha evlenmeden anne baba muhabbetine nasıl girdiniz yahu ilerisi sıkıntılı olcaktır ama iyi düşünün
Gecen konundada yazdim inanilmaz bencilsin o aile onun iyi yada kotu dogurmus,buyutmusler ne kadar kotu olursa olsunlar ayagina tas gelsin istemezler o aile buyutmus sende sevmis almissin sirf bunun icin bile saygi duyman gerekirBende çok haklı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aylarca ailesi ile hiç görüşmeyip ailesinin ağır laflar söylediği yaptığı kişiler ile şimdi her gün araşmaları tuhafıma gidiyor. Ve sebepsiz yere annemi hiç arayıp sormaması da içten içe anneme kinli olduğunu gösteriyor. Annemin bana akıl verdiğini söylüyor.
Merhaba. Evet yorumlarınızı hatırlıyorum. Ve yorumlarınıza değer veriyorum. Hayır alınmadım. Tam aksine birinin beni sağlam bir silkeleyip kendime getirmesi lazım. Şimdi arayıp sormuyor ve bana cevapta vermiyor. Sizce nasıl ilerlemeliyim?Gecen konundada yazdim inanilmaz bencilsin o aile onun iyi yada kotu dogurmus,buyutmusler ne kadar kotu olursa olsunlar ayagina tas gelsin istemezler o aile buyutmus sende sevmis almissin sirf bunun icin bile saygi duyman gerekir
İnatla cocuk ailesi ile hicbir bag kursun istemiyorsunuz ailesine karsi gaz veriyorsunuz ama sizin ailenizide zorla arayip sormasi gerekiyor
Kimse vazgecilmez degildir insana huzur lazim cikin artik su prenseslik sendromlarinizdan dunya sizin etrafinizda donmuyor
Kimsenin hayati4x4 degil herkes kv kp sevmiyor ama sevdigi adam icin idare ediyor iliskilere karismadan izakta duruyor
Siz kendiniz yaptiniz kusura bakmayin evet belki sizden vazgecmez ama eskisi adamda olmaz
İki ilgi gorunce nasil simaricagini bilmeyen insanlarin iliskilerini elleriyle mahvetmesi diyoruz biz buna
Zaten isi inada bindirmis kinlenmis bunun icinde artik size baski kurar gibime gelio gelebilecekseniz devm edin
Yazdiklarimada hic alinmayan burada poh pohlarida alip alip kendinizi hakli gordugunuz icin bu noktadasiniz bir yerde
Tum hata karsi tarafinmiydi bir dusunseydiniz simdi vahlanmazdiniz
Hep derim bazi erkeklerin sabri kini ile dogru orantili evet cok sabirlilar ama ne kadar zorlarsan o kadar kinlenirler acisini agir cikarirlar sonra uzulen sasiran sen olursun
Suanda eger uzerine cok dusersen o bunu kullanicak cunku adami tabak bardak kirma asamasina kadar getirdinMerhaba. Evet yorumlarınızı hatırlıyorum. Ve yorumlarınıza değer veriyorum. Hayır alınmadım. Tam aksine birinin beni sağlam bir silkeleyip kendime getirmesi lazım. Şimdi arayıp sormuyor ve bana cevapta vermiyor. Sizce nasıl ilerlemeliyim?
Onu çok seviyorum, yaptığım yanlışında farkındayım, Yuvamı bu aşamaya getirmişken kaybetmek istemiyorum..
Ne yapayım sizce?
Her insan hata yapar. Ben sadece daha önce ders aldığımı düşündüğüm hataları tekrarladım..Edit yapiyorum cok daha eski konularindan hatirladim seni hepimizi bak bu adam ailesi ilerde tesettur ister o is gonul isidir yapamayacaksan girme bu islere koy gorunuyor klavuz arama dedik diye haklamistin azarlamistin sonra taraf degistirip baskin karakterli olan senin oldugun konular actin
sende biraz merve havasi var oda boyle baslamisti ama hadi hayirlisi
Kendime de not kendi kendine kasinan insanlari gozardi et sonra uzun uzun yaziyorsun parmaciklarina yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?