İçimi acıtan şeyler..

artı ailesi onu sevmiyor diyorsun
nasıl böyle düşünüyorsunuz ailesi nişanlınızı sokakta mı büyüttü,yetimhaneden mi geldi

nişanlın sana aynı şeyi söylese ailen seni sevmiyor diye tepkiniz ne olur

Geçmiş konularınızı bir çırpıda okudum bence sizin psikolojiniz çok normal değil yanlış anlamayın kötü anlamda söylemiyorum bu ilişki sizi baya yıpratmış tabi karşı taraf da yıpranmıştır. Bazı konularınızda ailesine sayıp dökmüşsünüz bazı konularınızda siz küsken barıştırmaya çalışan nişanlınızın ailesi olmuş,bir konunuzda aileniz sizden para sakınmış şr konunuzda siz ailenize aşırı düşkün olmuşsunuz. Yaşınız çok ufak değil,kendi kararlarınızı kendiniz alabilecek olgunluktasınız. Eğer nişanlınızı seviyorsanız ne olursa olsun bir şans daha tanıyın ama içinizde kırıldıysa bazı duygular bırakın gitsin,bir üye arkadaş demiş şer gibi görünende hayır vardır diye bu çok doğru bir söz

Hatalarini goruyosun, bu guzel bisey. Evlendikten sonra aileni bir yere kadar herseyden onde tutacaksindir eminim, daha dogrusu umarim.

Madem adami ciddi anlamda yordun biktirdin, yapman gereken sey belli. Kendine ceki duzen verip adama hak ettigi degeri gostereceksin. Ailesinide sevmek zorundasin, secme sansin yok.

Mutluluklar dilerim, Allah cumlemize akil fikir versin.

Diline biraz sahip çıkarsan şimdi bu durumlara düşmezsin. Evlenince ne değişecek? Gene adamı biktiracaksin

Herşey bir yana, neden mutluluğunuza bakmıyorsunuz.
Sen eşinin ailesini sevmek zorunda değilsin, fakat saygı göstermek durumundasın.
Daha evlenmeden bu noktalara gelmeniz yanlış bir durum zaten.

Öncelikle her evlilikte bu tarz durumlar eksik ya da fazla yaşanır.
Önemli olan senin kurduğun yuvan.
Tabii ki aileler ile muhattap olunuyor ve olunmak zorunda.
Sen saygı çerçeveni kaybetme.
Ayrıca eşinin anne/babası/akrabaları vs.'lerin yaptığı davranışlardan, eşin sorumlu olmayacak hiç bir zaman, öncelikle bunu unutmamalısın.
Sonuçta eşinin elinde bir kontrol kumandası yok senin istediğin veya kendisinin istediği şekilde tavır takınsınlar, davransınlar veya saygı göstersinler.
Herkes kendisine münhasır ve kim sana nasıl davranıyorsa o davranışından kendisi mesul.

Peki ona nasıl bir mesaj yazmalıyım sizce?
Annem de üzgün ona öyle konuştuğu için.
Bende pişmanım, sürekli aileler yüzünden kavga çıkarmaktan.
Gerçekten öyle bir mesaj yazmak istiyorum ki anlasın samimiyetimi sevgimi..
Sizden yardım bekliyorum

Ben evi terkettikten sonra annem ile konuşma yaptılar işte, ertesi günlerde de evimize eşyalarımızı yerleştirmiş. Ayakkabılarımızı ayakkabılığa, kıyafetlerimizi dolaba yerleştirmiş katlayıp katlayıp. Eve uydu ve internet bağlatmış. Evi temizlemiş.

Ama ben geldiğimde de istemiyorum bitti dedi.
Ne düşüneceğimi şaşırdım..

valla dua falan edemem ben. dua haklarımı böyle boş beleş bir şey içinde harcayamam.adamı yıldırmışsın duaya değil sağlam özüre ihtiyacın var. sonrada artık bir aile kurduğunu kararı ikinizin alacağınızı anlayıp aileni devre dışı bırakmayı öğrenmeye.

Bir mesaj attim geri dönüş yapmadı demiştiniz?
Eger sözlerinizin arkasinda durabilecekseniz yazin. Anne kontrolünden cikmak kadinlar icin pek kolay olmuyor çünkü.
Nisanlinizi ne kadar seviyorsunuz bilmiyorum ama sevginizi olabildigince acik yüreklilikle yazin. Artık ailesinin o oldugunu belirten seyler. Bugune kadar hic boyle bir sey yazmadığım icin bilemiyorum ama herhalde ben olsam bu tarz bir seyler yazardim.
Anneniz arayip ozur dilese belki o da bir cozum olur. Gerci onunkini de acmaz herhalde.

Tüm samimiyetimle mesaj yazdım dün..
Annem adına özür de diledim.
Cevap vermedi.
Şuan sessizliğini koruyor. Ne yapacağım bilmiyorum..

Dua edecem ancak inşallah olur ya da inşallah olmaz diye değil, sizin için hayırlısının olmasını dileyecem, inşallah ikiniz için de hayırlısı ne ise o olur

Bir de belirtmek istiyorum, seviyorum gitmez demeyin, sevsin ya da sevmesin en çok ve en temelli yorulanlar ve gücü kalmayanlar gider, kendimden biliyorum, çok direnirler çok denerler ancak o yorgunluk ve gücün kalmayışı temelli bir gidişin başlangıcı oluyor malesef o nedenle daha fazla yormayın yıpratmayın yoksa temelli kaybedebilirsiniz.

Gecen konundada yazdim inanilmaz bencilsin o aile onun iyi yada kotu dogurmus,buyutmusler ne kadar kotu olursa olsunlar ayagina tas gelsin istemezler o aile buyutmus sende sevmis almissin sirf bunun icin bile saygi duyman gerekir
İnatla cocuk ailesi ile hicbir bag kursun istemiyorsunuz ailesine karsi gaz veriyorsunuz ama sizin ailenizide zorla arayip sormasi gerekiyor
Kimse vazgecilmez degildir insana huzur lazim cikin artik su prenseslik sendromlarinizdan dunya sizin etrafinizda donmuyor

Kimsenin hayati4x4 degil herkes kv kp sevmiyor ama sevdigi adam icin idare ediyor iliskilere karismadan izakta duruyor
Siz kendiniz yaptiniz kusura bakmayin evet belki sizden vazgecmez ama eskisi adamda olmaz
İki ilgi gorunce nasil simaricagini bilmeyen insanlarin iliskilerini elleriyle mahvetmesi diyoruz biz buna
Zaten isi inada bindirmis kinlenmis bunun icinde artik size baski kurar gibime gelio gelebilecekseniz devm edin

Yazdiklarimada hic alinmayan burada poh pohlarida alip alip kendinizi hakli gordugunuz icin bu noktadasiniz bir yerde
Tum hata karsi tarafinmiydi bir dusunseydiniz simdi vahlanmazdiniz

Hep derim bazi erkeklerin sabri kini ile dogru orantili evet cok sabirlilar ama ne kadar zorlarsan o kadar kinlenirler acisini agir cikarirlar sonra uzulen sasiran sen olursun

Merhaba. Evet yorumlarınızı hatırlıyorum. Ve yorumlarınıza değer veriyorum. Hayır alınmadım. Tam aksine birinin beni sağlam bir silkeleyip kendime getirmesi lazım. Şimdi arayıp sormuyor ve bana cevapta vermiyor. Sizce nasıl ilerlemeliyim?
Onu çok seviyorum, yaptığım yanlışında farkındayım, Yuvamı bu aşamaya getirmişken kaybetmek istemiyorum..
Ne yapayım sizce?

Suanda eger uzerine cok dusersen o bunu kullanicak cunku adami tabak bardak kirma asamasina kadar getirdin
Kaldiki ailenle mesafe koyacaksin gibi birsey demisti artik misillemeye doktu isi bence madem yaptin dersinide aldin bu noktadan sonra ezik taraf durusu yerine mantikli taraf durusunda kal
Biraz arama ikide bir mesaj atma sosyal medyada dolasma sakinlesin azda merak etsin sonra bulusup konusalim boyle arada olmuyor eger bitiriyorsakta istedigin buysa esyalarim var ev var neyi nasil yapacagiz konusmamiz lazim once biz konusalim sonra ki evre neyse ona gore haraket ederiz dersin

Bulustugunda ana baba aile konusu acarsanda buraya konu acma ltfen
Sadece ikinizle ilgili konus duygular vs yumusarsiniz bir yerde

Evlilik sonrasi aile iliskileri icin nasil davranacaginizi ne zaman gideceksiniz nasil arayacaksiniz ortak kararla belirlemek istedigini yoksa hep sorun olacagini artik huzur istedigi belirt kararlar alalim iki tarafta ailesi icin uysun de (atiyorum haftada iki sen ara ikide o arasin zirt pirt gitmeme vsvs gibi )bir zahmette laf sokma,adami doldurma,ailesine mesafeli olabilirsin ama saygili ol guleryuzlu ol artik evleniyorsun aile senin sevincler senin sorunlar senin Anneeeeee bu bana vurdu Annneeee bunum olmuyo Anneeee ühüüü modundanda cik

Benim sana verecek baska tavsiyem yok varsa arkadaslarda versin tek dusundugum burnunu yere dusurdugunu cok belli eder cok ezilirsen tepene kadar cikacak cunku hirslandirdin ve hirs baskin bir duygudur yeri gelir insan pismanligi bile goze alirda yapacagindan caymaz

Edit yapiyorum cok daha eski konularindan hatirladim seni hepimizi bak bu adam ailesi ilerde tesettur ister o is gonul isidir yapamayacaksan girme bu islere koy gorunuyor klavuz arama dedik diye haklamistin azarlamistin sonra taraf degistirip baskin karakterli olan senin oldugun konular actin

sende biraz merve havasi var oda boyle baslamisti ama hadi hayirlisi

Kendime de not kendi kendine kasinan insanlari gozardi et sonra uzun uzun yaziyorsun parmaciklarina yazik

Her insan hata yapar. Ben sadece daha önce ders aldığımı düşündüğüm hataları tekrarladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…