İçimi dökmek istedim. Beni dinler misiniz?

Seni çok iyi anlıyorum, eşinin öfke kontrolü yok , bunu kesinlikle ilişki terapisti yada psikyatir ile cozebilirsiniz , başka ne kadar yemin etsede bu işin çözümü yok sadece uzman yardımı , ilişki terapisi alırsanız sende doğru iletişimi bulursun o da sakin kalmayi ogrenir . Ben yüzden ayrıldım şimdi yüreğim yanıyor , keşke ilişki terapisi ve uzman yardımı alsaydik diye. Sabahlara kadar onu dusunuyorm hergun rüyamda görüyorum kalbimde büyük sancı var .
Kaç yıllık evliydiydin

Acımasızca eleştirerek yorum yazacaksabız yazmayın yaaa cidden

Ya alla alla konuyu kapatma gibi bi özellik olsa keşke. Ya yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsunuz. Evet şiddeti oldu ama çok şükür artık yok.. Bunu her msjda yazıyorum.! Açtığım konuyu düzeltme gibi bi seçenekte yok ki orayı sileyim.
Nasıl eminsin artık olmadığına simdi git bi deneme yap bakalım var mı yok mu görürsün.. ımkanin yoktur boşanamazsın tamam ama bari surda iyidir vicdanlidir deme..

Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.

Eşiniz vururken "onca yıllık birliktelik" demiyor ama. Siz neden diyorsunuz?
Dayağı yiyen siz, evliliği ayakta tutmaya çalışan siz.
Neden ya gerçekten neden?
Neden sizi döven, canınızı hiçe sayan, sizinle ilgilenmeyen, varlığınızı umursamayan; kısaca sevmeyen bir adamla evli kalmak için kendinizi paralıyorsunuz?
Sevilmediğinizi kabullenip yolunuza gitmeniz için daha ne yapması lazım?

Buradaki yorumlara hak vereceğiniz ve boşanmak isteyeceğiniz bir gün gelecek.
O gün geldiğinde 40 yaşında, 3 çocuklu olup da çaresizlikten devam etmek zorunda kalmayın diye uğraşıyor insanlar.
Yaşınız gençken, çocuk yokken boşanıp kurtulun diyorlar.

Ya alla alla konuyu kapatma gibi bi özellik olsa keşke. Ya yazdıklarımı okumadan yorum yapıyorsunuz. Evet şiddeti oldu ama çok şükür artık yok.. Bunu her msjda yazıyorum.! Açtığım konuyu düzeltme gibi bi seçenekte yok ki orayı sileyim.
Herkes iyi okuyup çok güzel yorumlar yapmış. Ama şaşırmadım, yine " kocişkom ama o benim" vakası. Şiddet şimdi yoksa 2 gündür yoktur, 3.gün başlar. Gün gelip adamın elinde dövülerek öldürülmek istiyorsunuz sanırım. Ne diyelim mutluluklar!
Konu benimse, yorum yapmayın tırı vırısı yapmayın sakın, şimdiden söyleyeyim. Asıl siz ve sizin gibiler yorumları kaale almayıp k.ıçı kırık bir erkeğin eline bakıp, dövülmelere, hakaretlere çoktan razıysanız burada konu açıp kimsenin vaktini çalmayın, insanların canını sıkmayın.

Eşiniz vururken "onca yıllık birliktelik" demiyor ama. Siz neden diyorsunuz?
Dayağı yiyen siz, evliliği ayakta tutmaya çalışan siz.
Neden ya gerçekten neden?
Neden sizi döven, canınızı hiçe sayan, sizinle ilgilenmeyen, varlığınızı umursamayan; kısaca sevmeyen bir adamla evli kalmak için kendinizi paralıyorsunuz?
Sevilmediğinizi kabullenip yolunuza gitmeniz için daha ne yapması lazım?

Buradaki yorumlara hak vereceğiniz ve boşanmak isteyeceğiniz bir gün gelecek.
O gün geldiğinde 40 yaşında, 3 çocuklu olup da çaresizlikten devam etmek zorunda kalmayın diye uğraşıyor insanlar.
Yaşınız gençken, çocuk yokken boşanıp kurtulun diyorlar.
Ya cidden nasıl sinirim tepeme çıktı. Madem yorumları dikkate almayacaksın niye konu açıyorsun. Daha öncesinde buna benzer onlarca konu açıldı, orada yazılanları okusunlar.
" kocan o, sevse de dövse de sesini çıkarma" gibi bir yorum bekliyorlar sanırım.

şiddet , işsizlik, madde , ailesiyle aynı evde yaşamak

ailesi ediyordu bende yakınınca dovuyordu
Siz de sabahlara kadar bu adamı mı düşünüp özlüyorsunuz, yapmayın gözünüzü seveyim
bir de madde kullanımı varmış sizde.
Konu sahibi ile ikinize aklınızı, başınıza almanızı, size değer vermeyen, sevgisini göstermeyen, vurmaktan çekinmeyen bu adam müsveddelerini değil azıcık kendinizi sevmenizi tavsiye ediyorum.
Ayrıca sevgi ve evlilik böyle bir şey değil, doğrusunu görüp yaşamayınca algısı da duyguları da böyle bozuluyor insanın
Not: 26 yıllık evli, 46 yaşında, sizin hayrınıza yorum yapan bir ablanızım.

Ya cidden nasıl sinirim tepeme çıktı. Madem yorumları dikkate almayacaksın niye konu açıyorsun. Daha öncesinde buna benzer onlarca konu açıldı, orada yazılanları okusunlar.
" kocan o, sevse de dövse de sesini çıkarma" gibi bir yorum bekliyorlar sanırım.

Anlatıp rahatlamak istiyorlar ama bir şey yapmak istemiyorlar. Hep beraber adama giydirelim, sinirler yatışsın, sonra çilekeş hayata devam.
Bir de "belki 1-2 taktim alırım da adam biraz düzelir" umudu var. Ama sihirli değnek yok kimsenin elinde. Seni sevmeyen adama zorla sevdiremezsin kendini.
Sihirli değneği gözüne soksan faydasız.

Anlatıp rahatlamak istiyorlar ama bir şey yapmak istemiyorlar. Hep beraber adama giydirelim, sinirler yatışsın, sonra çilekeş hayata devam.
Bir de "belki 1-2 taktim alırım da adam biraz düzelir" umudu var. Ama sihirli değnek yok kimsenin elinde. Seni sevmeyen adama zorla sevdiremezsin kendini.
Sihirli değneği gözüne soksan faydasız.
Üzülüyorum böyle durumlara, hem de çok... İnsan kendine nasıl böyle hayatı layık görür aklım almıyor. Herkes kendi tercihlerinin sonuçlarını yaşıyor işte, akıl denen şey arada kullanılsa ksşke.
Bazılarının hayatı, gazetenin 3.sayfasında son buluyor, böyle göz göre göre.

Back
X