İçimi dökmek istedim. Beni dinler misiniz?

Tabiki normal karşılamıyprum böyle bişey normal karşılanır mı ya. Benim çocukluğum gençliğim. O kadar kolay değil ki bırakmak dediğim gibi her kavgamızda geliyor üzülüyor vicdanlı biri. Ama. Aması var işte yapıyor. Yani uzun süredir çok şükür ileri gitmedi, fakat ilgisiz işte şuan muzdarip olduğum konu bu

Hem dövsün hem sevsin istiyorsunuz
Anladım ben.

Hem dövsün hem sevsin istiyorsunuz
Anladım ben.
Ya ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diye
Allaha şükür vurma huyunu bıraktı diyorum. Herşey öyle sandığınız kadar kolay değil! Boşan diyorsunuz da biz daha yeni evliyiz. Ne kadar acımasızca yorum yapanlar olmuş! Yapmayın Allah aşkına.

Ya ne alaka yaaa böyle bişey istenir mi siz ister misiniz ki KONUŞUYORSUNUZ. ANLAŞILMAK BU KADAR ZOR OLMASA GEREK . Ya ben sabrediyorum değişir düzelir diye
Allaha şükür vurma huyunu bıraktı diyorum. Herşey öyle sandığınız kadar kolay değil! Boşan diyorsunuz da biz daha yeni evliyiz. Ne kadar acımasızca yorum yapanlar olmuş! Yapmayın Allah aşkına.
Hanımefendi burada anlattığınız kadarıyla tarafınızdan bir sorun görülmüyor.
Ruh hastası bir eşiniz varsa giyinip süslensenizde amuda da kalksanız düzelecek gibi durmuyor. nasıl bir tavsiye istiyorsunuz? ister 1 yılınızı verin ister 10. burada kimse şiddet gördüm diye ifade eden bir kadına alttan al kocana iyi davran diye yorum yapacak değil herhalde..

Ağzıma vuruyor diyen sizsiniz,
İki yorum arasımı bıraktı vurmayı.
Anne babanız dövse ailem beni hiç sevmedi hep şiddet gördüm ühüüü ühüüü diye ağlarsınız
Benim kızım kocasından dayak yese ve ben seviyorum boşanmak çözüm değil dese bugüne kadar hiç yapmadım ama bir temizde ben döver şimdi git kocanın yanına derdim.

Siz bu yorumlara mi acımasız diyorsunuz? Alın size daha acımasız bir yorum yapayım, cocuk yapın düzelir. Sonra o çocuğun başını da yakın. Mutsuz bir anne, ilgisiz bir babayla büyüsün. Bir çocuğa yapılabilecek en kötü şeyi yapın, mutsuz bir evde büyütün. Kendinize gelin. Madem eleştiri kaldiramiyorsunuz, Gerçekleri duymak istemiyorsaniz konu acmayacaksiniz. Kocanıza car car ağzınızi açamazsiniz burdaki gibi, bi tane yapıştırir ağzının üstüne

Vurmak eylemini bu kadar rahat söylediğiniz göre artık kabullenmişsiniz.
Siz bir Bireysiniz en az onun kadar insansınız ve fıtraten erkek daha kuvvetli buna rağmen vuracak kadar güçsüz bir kafa yapısı var. Kaç yıldır beraber olursanız olun ayrılmak boşanmak bundan sonraki hayatı güzelleştirmek sizin elinizde.

Ne yenisi 2 sene olmuş evleneli. Hamile kalsanız çocuk yaşına gelirdi. Şu yeni evlilik ne zamana kadar geçerli biri söylesin lütfen. Bana göre maksimum 6 ay falan da.

Boşuna sabrediyorsunuz değişmez de düzelme de. Yıllar sonra yanınızda çocukla kalakalıp ama çocuğum var boşanamıyorum diye ağladığınızda geçip giden ömrünüze yazık ettiğinizi anlarsınız.

Vurma huyunu bırakmış olması bir zamanlar vurduğu gerçeğini değiştirir mi? Değiştirmez. Bir gün tekrar vurma ihtimali var mı? Evet yüksek oranda var. O yüzden şimdi size vurmuyor oluşunun zerre değeri yok. Yarın bir kavga edin görürüm sizi, ne yapıyor sinirli eşiniz.

Kendine saygısı olan insan için İnan’ın her şey kolay. Siz kendinize layık gördüğünüz hayatı yaşıyorsunuz. Eşiniz neden düzelsin ki? Daha önce de yazdım ne yaparsa yapsın süslenip tek derdi ilgi görmek olan bir karısı var. Gayet memnun o halinden

Asıl bu acımasızlığını siz kendinize yapıyorsunuz ama üzülmüyorum kendi seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz. Tek önerim çocuk düşünmeyin

Hem dövüyor hemde ilgilenmediği icin üzülüyor musun?

kırbaç al ver eline sana fantezi,onada vurma olsun.canım adam sana yapıştırıyor senin deyiminle neredeyse 6 yıllık evliyim.9 yıldır tanışıyorum eşimle değil vurmak el bile kaldırmadı.kaldırmasın da...

kendine acımayan sensin..
çok gençsin toysun. sanıyorsun ki düzelir. düzelmez.
bir bakmışsın zaman geçmiş yaş geçmiş baştan başlamak daha zor gelecek.
o el yine kalkacak bu seferde diyeceksin ki çocuk var vs..
senin sevginin hiç bir şeye yetmediği gerçeğiyle yüzleştiğinde anlayacaksın bizi.

kırbaç al ver eline sana fantezi,onada vurma olsun.canım adam sana yapıştırıyor senin deyiminle neredeyse 6 yıllık evliyim.9 yıldır tanışıyorum eşimle değil vurmak el bile kaldırmadı.kaldırmasın da...
Hanımefendi durumundan memnun gibi bir de eşini savunuyor. Hayret birşey. Madem eşini savunacaksin niye konu açıyorsun. Bu adamlar tepenize çıkıyorsa hanimlar izin verdiği icin çıkıyor. Aman kocamdir sever de döver de. Ağzını açıp adama hiçbir şey demiyor, tepki göstermiyor, kendi kendine düzelmesini bekliyor. Malesef bazı kadınlar bu şekilde yaşamayı hakediyor.

Tabiki normal karşılamıyprum böyle bişey normal karşılanır mı ya. Benim çocukluğum gençliğim. O kadar kolay değil ki bırakmak dediğim gibi her kavgamızda geliyor üzülüyor vicdanlı biri. Ama. Aması var işte yapıyor. Yani uzun süredir çok şükür ileri gitmedi, fakat ilgisiz işte şuan muzdarip olduğum konu bu

Size değer vermediği, size saygı göstermediği için vurabiliyor, sandığınız kadar vicdanlı olmadığı için size vuruyor, sizi değersiz gördüğü için de size ilgi göstermiyor. Aynı çemberin etrafında dönüyorsunuz yani.

Genç arkadaşım Stockholm sendromunu bir araştırın, belli ki ona tutulmuşsunuz.
Çok genç ve tecrübesizsiniz, bu nedenle sabrederseniz, sevginizle eşinizin düzeleceğini zannediyorsunuz üzgünüm ama yanılıyorsunuz.
Eşinizin öfke kontrol problemi var ve tedavi olmadan sadece zamanla, sabırla düzelmez.
İlerde çocuk olursa siz o zaman görün asıl sıkıntıyı.
Madem her şeye rağmen, patolojik bir şekilde eşinizi sevmeye devam ediyorsunuz bırakın süslenme, ilgi bekleme işlerini ve eşinize mutsuz olduğunuzu, öfke kontrolü için destek almasını istediğinizi, bunu kabul etmezse durumu ailenize anlatacağınızı ve farklı çözümler arayacağınızı söyleyin.
Sizi seviyorsa (artık nasıl bir sevgiyse) ve kaybetmek istemiyorsa bunu kabul eder.
Yok 'ben tedavi olmam, işine gelirse' derse önünüzde iki yol var.
Ya bu evliliği ilgi görmeden, istek ve beklentilerinizi dile getiremeden, mutsuz ve tedirgin bir şekilde yürütürsünüz zaten zamanla aynı evde, ayrı ve kopuk yaşayan bir çift haline dönüşürsünüz ya da boşanmayı göze alırsınız.
Üçüncü bir yol yok ne yazık ki.

Not: Uzman psikolojik danışmanım.

Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
Bu zaten şiddet oluyor . Hastanelik olmayı beklemeyin. Tek tek gün gün tüm olanların dökümantasyonunu yapın, yazım bir kenara, resim çekin, rapor alın. Yazık günah değil mi size?

Bosan dıyen yorumlar degıl senı doven kocan acımasız.

25 yaşındayım lise 2 den beri birlikteyiz 2 senelik evliyiz bana karşı ilgisizliğin o kadar sıkıldım ki. Bilgisayar telefon. Sürekli böyle. Güzel güzel giyinirim süslenirim makyaj takı Her bişeyime dikkat ederim ama karşılığını görememek beni çok üzüyor artık. Ya oyun oynuyor oyuna para atıyor. Ben para harcayınca bana kızıyor, çok öfkeli çok sinirli ağzımı açsam ikinci kelimemde sinirlenip vuruyor, ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım artık 😢😢
Yaa of gerçekten. AYAKLARININ ÜSTÜNDE DUR. Vurmak ne demek! Bir de nasıl davranacağımı şaşırdım diyorsun. Takla da atsan eli alışmış adamın. Bu ne ya soyları da tükenmiyor bu adamların :kızgın:

Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
Haa öyle desene bende alıp seni yerden yere vuruyor sandım. Ağza yapıştırmak HER EVLİLİKTE OLUR. KİMBİLİR NE YAPTIN. :ukala:
Normal gördüğün, kendine yakıştırdığın şeye bak. Hadi kızım hadi biz sana yardım edemeyiz benceq

Back
X