Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece 2 den öğlen 11'e şiddet eğilimini çabuk toparlamış. Oyun oynarken yapıştırın ağzınaÇalışmıyorum malesef. Artık vurma söz konusu değil şiddet eğilimini bıraktı çok şükür. Mesele ilgisizliği çocuk gibi oyun oynaması.
Ynei üyeyim ve ikinci defa konu açıyorum! Çok sinirlerim bozuktu o an aklıma ne geliyorsa baştan sona yazmak istedim. Neden fake olup böyle bişeyi paylaşmak isteyim ki sen fakesin o zmnGece 2 den öğlen 11'e şiddet eğilimini çabuk toparlamış. Oyun oynarken yapıştırın ağzınabence kesin fakesin. Bu kadar saçmalanmaz normal hayatta
Öncelikle yorum için teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığın içinde. Bunu uygulayacağım inşallah. Anlayışlı olmak bunu gerektiriyor.Genç arkadaşım Stockholm sendromunu bir araştırın, belli ki ona tutulmuşsunuz.
Çok genç ve tecrübesizsiniz, bu nedenle sabrederseniz, sevginizle eşinizin düzeleceğini zannediyorsunuz üzgünüm ama yanılıyorsunuz.
Eşinizin öfke kontrol problemi var ve tedavi olmadan sadece zamanla, sabırla düzelmez.
İlerde çocuk olursa siz o zaman görün asıl sıkıntıyı.
Madem her şeye rağmen, patolojik bir şekilde eşinizi sevmeye devam ediyorsunuz bırakın süslenme, ilgi bekleme işlerini ve eşinize mutsuz olduğunuzu, öfke kontrolü için destek almasını istediğinizi, bunu kabul etmezse durumu ailenize anlatacağınızı ve farklı çözümler arayacağınızı söyleyin.
Sizi seviyorsa (artık nasıl bir sevgiyse) ve kaybetmek istemiyorsa bunu kabul eder.
Yok 'ben tedavi olmam, işine gelirse' derse önünüzde iki yol var.
Ya bu evliliği ilgi görmeden, istek ve beklentilerinizi dile getiremeden, mutsuz ve tedirgin bir şekilde yürütürsünüz zaten zamanla aynı evde, ayrı ve kopuk yaşayan bir çift haline dönüşürsünüz ya da boşanmayı göze alırsınız.
Üçüncü bir yol yok ne yazık ki.
Not: Uzman psikolojik danışmanım.
Kırmızı çizginiz aldatılmak ama şiddet affedilebilir. Şiddeti normalleştirecek ne yaşadınız ? Nasıl bir zihniyet şiddeti normal karşılar ? Dövüyor ama sonra gelip öpüyor ay ne mutlu size. Siz aldatılsanız bile kocamda kocam dersiniz o bile çizginiz değil.Aldatılmak
Gerçekten şaka gibisiniz ama hiç komik değilsiniz. Pes yani !Boşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Hı hı ben fake'imYnei üyeyim ve ikinci defa konu açıyorum! Çok sinirlerim bozuktu o an aklıma ne geliyorsa baştan sona yazmak istedim. Neden fake olup böyle bişeyi paylaşmak isteyim ki sen fakesin o zmn
oo saman alevi falan yok bu işin şiddet varsa konuyu kapatın derim benBoşanmak çare değil ki onca yıllık birliktelik. Her kavgada üzülüp gelir gönlümü almaya çalışır. Saman alevi gibi siniri.
Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...