Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Ne kadar kırıcı yorumlar yapan olmuş ya biz buraya içimizi dökmek için yazıyoruz dert sahibi olmak için değil. Tamam psikolog falan da değilsiniz ama bi sorsaydınız iyice öğrenmeye çalışsaydınuz.Canım peki neden kendine bunu yapıyorsun seni sen olduğun için seven adam vardır illaki eğer böyle yapıyorsa bence bitir değerini anlar senin hayatin bisey diyemem ama bu kadarda fazla ya dövme vurma nee kendini ezdirme konuş olmuyorsa ayrıl ve benden tavsiye böyle bir adamdan umarım çocuk sahibi olmazsinn
Öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum! Saçma sapan konular yüzünden! Hem hiçbir kadın hiç bir sebepten böyle bi muamele görmemeli, görmesinEle avuca sığan meseleler olsa darp edilmeniz normal yani
Peki.
Canim evet psikolog değilim bir avukatim sizin gibi bosanan cok oldu ben zaten cok detayli arastirma yaptim yani öyle demem şili bir psikologtan daha çok ilgileniyorum muvekillerimle onlarda hasta bende müvekkil ve senin kötülüğün için bisey yazmadım senin için iyi ol diye yanlış yazmadım az yazdım ya birde böyle kadınlar nasıl katlaniyorsunuz ben size demek istediğim böyle giderse haberlerde görüyoruz yaa kadına şiddet kadınla ilgili ne kötü haber varsa o olucak hayat sizin umarım iyi olursunuz .bu hayatta başarılar dilerim umarım dediğim şeyler olmaz sonuçta bende bir kadınım bir kadına bu yapılıyorsa ve bende susarsam kim yardim edecek acaba neyseÖncelikle teşekkür ederim yorumun için. Ne kadar kırıcı yorumlar yapan olmuş ya biz buraya içimizi dökmek için yazıyoruz dert sahibi olmak için değil. Tamam psikolog falan da değilsiniz ama bi sorsaydınız iyice öğrenmeye çalışsaydınuz.
Sen hala dert sahibi değilsen, hayata, kendine verdiğin değer sıkıntılı demektir. Azcik yapıştırmak ne yahu?Öncelikle teşekkür ederim yorumun için. Ne kadar kırıcı yorumlar yapan olmuş ya biz buraya içimizi dökmek için yazıyoruz dert sahibi olmak için değil. Tamam psikolog falan da değilsiniz ama bi sorsaydınız iyice öğrenmeye çalışsaydınuz.
Kaç kere morluklar oluştu. Ele avuca sığan meseleler de değil yalnız
Kendiniz yazmışsınız ele avuca sığmayan meseleler olduğunu, yazdığınızdan çıkan da geçerli konular olsa normal karşılama eğiliminiz olduğudur benim için. Hiçbir kadının böyle bir muamele görmemesi konusunda tabi ki mutabıkız da öfkenizi kusacağınız kişi ben değilim.Öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum! Saçma sapan konular yüzünden! Hem hiçbir kadın hiç bir sebepten böyle bi muamele görmemeli, görmesin
Öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum! Saçma sapan konular yüzünden! Hem hiçbir kadın hiç bir sebepten böyle bi muamele görmemeli, görmesin
Ağzımı açıp vuran derken şiddetli bi şekilde değil yapıştırıyor öyle diyim. Gerçi ne farkeder değil mi kendimi ifade edemiyorum istediğim ya da istemediğim bişeyi söyleyemedikten sonra...
Dövmek de bir ilgi göstergesidir belki. Ağzınızla burnunuzla ilgileniyor adam dağıtmak suretiyle. Daha ne yapsın. Bu kadınlara da yaranılmıyor.İlgi sevgi her kadın bunu ister. Sevildiğini hissetmek ister.
İlgi sevgi her kadın bunu ister. Sevildiğini hissetmek ister.
AldatılmakBen bir şey sormak istiyorum, sizin kırmızı çizgileriniz nelerdir? Bence her insanın "buna tahammül edilmez, böyle bir hayat/hayat tarzı olmaz" dediği bir şeyler vardır mutlaka. Yaşama dair görüşlerdir bunlar.
Kaç yıllık ilişki olursa olsun, ne kadar emek varsa var, mesele o değil. Ne olursa ben affetmem, duruşum budur diyorsunuz?
Çok geçmiş olsun bu arada. Darp raporu almanızı tavsiye ederim.
Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz eşiniz sizden yüz bulmuş siz dur demezseniz ileride daha çok vuracak ben de ex eşim tarafından ufak tefek ittirilmelere vurmalara maruz kaldım bide ben sana vurmadım o vurma değil hastanelik mi oldun diyor du eşin ya düzelicek yada sen seçim yapıcaksınİlgi sevgi her kadın bunu ister. Sevildiğini hissetmek ister.