Ben öğrenciyken kaldığım yurtta görme engelli arkadaşlar vardı. Ailesinde uzakta bilmediği bir şehirde okuyabildiklerine göre siz de mutlaka başarırsınız. Allah yardımcınız olsun.Herkese merhaba, daha önce bu site karşıma çıkmıştı, şimdi kaydolup içimi dökmek istedim. Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Aslında çok da denecek bir şey yok ama okuyup bir dua etseniz de yeterli. Ben hiç görmüyorum 19 yaşındayım. Nasıl yazdığımı merak edenler varsa ekran okuyucu kullanıyorum. Ekrandaki her şeyi seslendiriyor. Ben bu sene üniversite birinci sınıfa başlayacağım. Geçen sene hazırlık okudum, online olduğu için işim kolaydı. Şimdi haliyle okula tek başıma gitmem gerekecek. Lisede okul evimize yakındı, ailem arabayla götürüyordu, okulun içini de öğrendim, gitmem gereken sınıfı bulabiliyordum. Şimdi okulum daha uzakta ve otobüsle gitmem gerekecek ama açıkçası yapamayacağımdan korkuyorum. Hiç görmeyip hayatını gayet güzel idame ettirenleri gördükçe onlar yaparsa sen de yapabilirsin diyorum ama bir taraftan da korkuyorum. Annem ilk zamanlar biz yardımcı oluruz diyor ama yine de endişelerim var. Gidip geldiğimi düşündükçe içim sıkılıyor. Umarım gidip geldikçe alışırım. Daha önce de dediğim gibi denecek pek bir şey yok, içimi dökmek istedim sadece. Sizden ricam hiç olmazsa bu alışma günlerini sorunsuz, en kolay şekilde atlatmam için bi dua etseniz yeter.
Teşekkür ederim cesaret verdinizÇalıştığım kurumda 2 hiç görmeyen 1 tanede tamamen yürüyemeyen arkadaşımız var üçüde üniversite mezunu öyle özgüvenli öyle çalışkanlarki inanamazsın. Örnek olsun sana demekki okuyanlar var tek değilsin son derecede azimlisin belliki devam et asla pes etme ailen belliki arkanda kariyerini engeline göre belirler kimseye muhtaç olmadan bir hayat yaşarsın biliyorsun artık bir çok kuruma atanma vs daha kolay sizlerde o yönden bak bizler 40 senede emekli olacakken sizler 10 senede bu işi hallediyorsunuz hayatınız güvence altında oluyor devam et oku başarılarının devamını dilerim
Cesaretiniz ve azminiz için tebrik ederim siziHerkese merhaba, daha önce bu site karşıma çıkmıştı, şimdi kaydolup içimi dökmek istedim. Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Aslında çok da denecek bir şey yok ama okuyup bir dua etseniz de yeterli. Ben hiç görmüyorum 19 yaşındayım. Nasıl yazdığımı merak edenler varsa ekran okuyucu kullanıyorum. Ekrandaki her şeyi seslendiriyor. Ben bu sene üniversite birinci sınıfa başlayacağım. Geçen sene hazırlık okudum, online olduğu için işim kolaydı. Şimdi haliyle okula tek başıma gitmem gerekecek. Lisede okul evimize yakındı, ailem arabayla götürüyordu, okulun içini de öğrendim, gitmem gereken sınıfı bulabiliyordum. Şimdi okulum daha uzakta ve otobüsle gitmem gerekecek ama açıkçası yapamayacağımdan korkuyorum. Hiç görmeyip hayatını gayet güzel idame ettirenleri gördükçe onlar yaparsa sen de yapabilirsin diyorum ama bir taraftan da korkuyorum. Annem ilk zamanlar biz yardımcı oluruz diyor ama yine de endişelerim var. Gidip geldiğimi düşündükçe içim sıkılıyor. Umarım gidip geldikçe alışırım. Daha önce de dediğim gibi denecek pek bir şey yok, içimi dökmek istedim sadece. Sizden ricam hiç olmazsa bu alışma günlerini sorunsuz, en kolay şekilde atlatmam için bi dua etseniz yeter.
Elbette ki kısa sürede alışacaksın Canım. Üniversitelerimizde senin durumunda bir çok kardeşlerimiz oluyor. Dilerim çok güzel ve mutlulukla anımsayacağın harika bir üniversite hayatın olur. Başarılar ve kolaylıklar diliyorum tüm kalbimle.Herkese merhaba, daha önce bu site karşıma çıkmıştı, şimdi kaydolup içimi dökmek istedim. Öncelikle biraz uzun olabilir kusura bakmayın. Aslında çok da denecek bir şey yok ama okuyup bir dua etseniz de yeterli. Ben hiç görmüyorum 19 yaşındayım. Nasıl yazdığımı merak edenler varsa ekran okuyucu kullanıyorum. Ekrandaki her şeyi seslendiriyor. Ben bu sene üniversite birinci sınıfa başlayacağım. Geçen sene hazırlık okudum, online olduğu için işim kolaydı. Şimdi haliyle okula tek başıma gitmem gerekecek. Lisede okul evimize yakındı, ailem arabayla götürüyordu, okulun içini de öğrendim, gitmem gereken sınıfı bulabiliyordum. Şimdi okulum daha uzakta ve otobüsle gitmem gerekecek ama açıkçası yapamayacağımdan korkuyorum. Hiç görmeyip hayatını gayet güzel idame ettirenleri gördükçe onlar yaparsa sen de yapabilirsin diyorum ama bir taraftan da korkuyorum. Annem ilk zamanlar biz yardımcı oluruz diyor ama yine de endişelerim var. Gidip geldiğimi düşündükçe içim sıkılıyor. Umarım gidip geldikçe alışırım. Daha önce de dediğim gibi denecek pek bir şey yok, içimi dökmek istedim sadece. Sizden ricam hiç olmazsa bu alışma günlerini sorunsuz, en kolay şekilde atlatmam için bi dua etseniz yeter.
Çok teşekkür ederim. Ben de dediğiniz gibi kolayca alışırım umarım :)Yürekten tebrik ederim.
Ben bilindik bir kampüs üniversitesinden mezunum. Okul alanı çok geniş olmasına rağmen, bolca basamak ve arnavut kaldırımı olmasına rağmen, büyük anfilere rağmen görme engelli arkidişlerimiz asla zorluk çekmediler çünkü mutlaka herkes birbirine yardımcı oluyor. Hiçbir zorluk çekmezsiniz konu sahibesi vınlayınnnnnn
Çok teşekkür ederim. Umarım :)Buraya kadar gelmişsiniz bundan sonrasında daha rahat edeceksiniz bakın görürsünüz. Çok rahat adapte olacaksınız bana kalırsa, başarılarınız daim olsun. Dualarım sizinle umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Evet dinliyorum mesajlarınızı :) çok teşekkür ederim cesaret veriyorsunuz banaŞimdi bu yazdığım mesajı dinleyeceksiniz yani öyle mi?
Ay ne güzel, burdan sarılıyorum size açın kollarınızı
Bence yapabilirsiniz ve siz de yapabileceğinizin farkındasınız, biz de burdan teyit edelim o halde, gücünüze güç olsun
Umduğunuzdan daha kolay olsun inşallah, hadi bismillah
Sağ olun :) dediğiniz gibi inşallah yazacağım o günler geldiğinde.Allah yardimcin olsun bence cok da güzel basaricaksin ve bunu buraya yazicaksin bizde cok sevinecegizsonra bir bakmissin diplomani almissin bizler seni tebrik ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?