İçimi dökmek istedim. Dua etseniz yeter.

Ben öğrenciyken kaldığım yurtta görme engelli arkadaşlar vardı. Ailesinde uzakta bilmediği bir şehirde okuyabildiklerine göre siz de mutlaka başarırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Teşekkür ederim cesaret verdiniz

Cesaretiniz ve azminiz için tebrik ederim sizi

Yürekten tebrik ederim.

Ben bilindik bir kampüs üniversitesinden mezunum. Okul alanı çok geniş olmasına rağmen, bolca basamak ve arnavut kaldırımı olmasına rağmen, büyük anfilere rağmen görme engelli arkidişlerimiz asla zorluk çekmediler çünkü mutlaka herkes birbirine yardımcı oluyor. Hiçbir zorluk çekmezsiniz konu sahibesi vınlayınnnnnn

Allah yardimcin olsun ve olacaktir merak etme aen okumussun buralara gelmissin bunuda basairisin allah senin yanina karsina iyi arladaslar cikarsin okul hayatin boyunca sana yardim etsinler insallah

Buraya kadar gelmişsiniz bundan sonrasında daha rahat edeceksiniz bakın görürsünüz. Çok rahat adapte olacaksınız bana kalırsa, başarılarınız daim olsun. Dualarım sizinle umarım her şey istediğiniz gibi olur.

Şimdi bu yazdığım mesajı dinleyeceksiniz yani öyle mi?
Ay ne güzel, burdan sarılıyorum size açın kollarınızı
Bence yapabilirsiniz ve siz de yapabileceğinizin farkındasınız, biz de burdan teyit edelim o halde, gücünüze güç olsun
Umduğunuzdan daha kolay olsun inşallah, hadi bismillah

Korkunu at lütfen üzerinden bu korkuyla yaşamayı bırak. Seni anlıyorum sıkıca sarılıyorum azmini tebrik ederim

Üniversiteyi kazandığınız için tebrik ederim, mezun olacağınız için şimdiden tebrik ederim :)
Ayrıca duygularınız çok normal. Kendinize biraz zaman tanıyın, işler zamanla yoluna girecektir.

Bizim dönemimizde görme engelli bir arkadaşımız vardı. Ben okulu 5 senede bitirdim,o 4 senede çok yüksek bir ortalama ile bitirdi. Okula yalnız gelirdi metroyla, sınıflara yalnız giderdi. Sadece sınavlarda asistan yazardı onun yerine. 40 kapıyla komşu derler ya ,öyleydi. Herkes onun arkadaşıydı. Bence sen de öyle olacaksın balım.

Seni sımsıkı kucaklıyorum. Benim hazırlık sınıfında 2 tane görme engelli arkadaşım vardı, ikisine de yardımcı olurduk. Bi arkadaşımızın yanında hep ben otururdum beraber dersi işlerdik, beraber pekiştirirdik. Onun kitapları braille alfabesi ile yazılıydı, üniversite bunu sana sağlayacak :) Eğitim hayatında başarılar dilerim. İlk zamanlar da zorlanmanız normal ama sonrasında çok eğleneceğinize eminim.

Ederiz tabiki etmez miyiz Üniversitenin engelli öğrenci birimi oluyor mutlaka onlarla iletişime geç. Hem yol için yardımcı olurlar hem de üniversite içi akran öğrenci desteği sağlarlar. Sınıfına alışana kadar böyle bi destek çok iyi gelir sana da. Çok güzel bi üniversite hayatın olacak, olsun

Allah yardimcin olsun bence cok da güzel basaricaksin ve bunu buraya yazicaksin bizde cok sevinecegiz sonra bir bakmissin diplomani almissin bizler seni tebrik ediyoruz

Elbette ki kısa sürede alışacaksın Canım. Üniversitelerimizde senin durumunda bir çok kardeşlerimiz oluyor. Dilerim çok güzel ve mutlulukla anımsayacağın harika bir üniversite hayatın olur. Başarılar ve kolaylıklar diliyorum tüm kalbimle.

Çok teşekkür ederim. Ben de dediğiniz gibi kolayca alışırım umarım :)

Çok teşekkür ederim. Umarım :)

Evet dinliyorum mesajlarınızı :) çok teşekkür ederim cesaret veriyorsunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…