İçimi dökmek istedim. Dua etseniz yeter.

Rabbim Ne Muradın varsa hepsini gerçekleştirsin..
Allahım kimseye muhtaç etmesin
Seni kalbimden kucaklıyorum kardeşim

Halis KURALAY'ın hayatını okumanı tavsiye ederim. Yolun açık olsun, umarım hedeflerine en rahat şekilde kolaylıkla ulaşırsın.

Öncelikle Allah yardımcın olsun
Sen her şeyi başarırsın ben inanıyorum . Senin gibi bir kız vardı bizim üniversitede. Annesi otobüse bindirirdi. Otobüsten indikten sonra da bir şekilde fakültesini sınıfını bulurdu . Tabi çevre edinmişti ve arkadaşları da yardımcı oluyordu . Ama sonradan alışınca her şeyi kendi yaptı.
Sadece sınavlarına başkaları girerdi . Bende üniversite de kütüphane bölümünde çalışıyordum . Onun sınavına birkaç kez girmiştim. Ve dedim ki gerçekten engel bizim beyinlerimizde . O kadar güzel cevap verirdi ki sorulara. O söyler ben yazardım . Benden bir sınıf üstteydi .mezun olduktan sonra duydum ki öğretmen olarak atanmış . Azim her şeyin yolunu açıyor işte . Sende kendine hep güven.

Uni de bizim sınıfta vardı görme engelli arkadaşımız, yurtta kalıyordu üstelik, sınıfta pek zorluk çekmedi, çok severdik zaten keratayi, hem muhabbeti iyiydi, hem de gözü gören çoğu adamdan daha sağlam bı adamdı karakter olarak, o kadar normaldi ki bizim için, bazen unuturduk engelini pot kirardik hiç takmaz şakaya vururdu sağolsun... ikinci sınıfta bölümün en güzel kızlarından birini tavladi, mezun olana kadar heryere beraber gittiler zaten. Korkma istersen yaparsın

Başarılarınızın devamını dilerim Allah güç ve kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…