Evet en azindan kullanmaya kalkmadi tek tesellimde bu saniyorum. Cok tesekkur ediyorum yorumun icin....Bende 4 ay yazdım zaten, yıl değil.
Ya ne bileyim, görüştüğünüzde arkadaşça tavırların dışında fiziksel olarak ve sözleri ile sana yakın mı davranıyordu?
İltifatlar edip, kalbini mi kazanmaya çalışıyordu?
Gelecek planları var mıydı?
Ümit verdi mi?
Yoksa hep mesafeli ve arkadaşça mı davrandı?
Ama hani ümit vermiş bile olsa, kendinden emin olamadığından dürüst davranmaya çalışmış. Bence olumsuz düşünme. Takılalım, görüşelim deyip duygularından istifade de edebilirdi. Olmaz demiş, iyi demiş. Hiç takılma, önüne bak.
boşver o zamanBiliyor. Bu konularin hepsini konustuk aramizda. Evlilik icin birikim yapmam gerekiyo dedi. Bunun icinde is degistircem oncelikli olarak dedi. Zamana biraktik gibi biseydi. Zamanla taniyalim dedik. Gecen hafta bulustuk en son hersey cok guzeldi. Ama dedigim gibi dun geceden sonra ben dayanamadim patladim artik. Ve sonuc boyle...
Demek ki denemeye cesareti varmış ama sizinle olmamış.Iste bunu ona sordugumda susmayi tercih etti sadece...
Zamana birakinca daha cok aciyo icim. Daha cok agliyo gozlerim. Zamanla biticek evet. Ama o zaman ne zaman....zamana bırak canım
Sanmam...Çok çabuk bağlanmışsin bence
.. kendi düşen ağlamaz.. aynı hızla unutursun..
Zaten hep kotu kizlar kazaniyo ya sonunda....Yahu bu erkeklerde de böyle aptallıklar olabiliyormuş "Onu sevmeyen,aldatan,terk eden" kızların yasını tutabiliyorlar ne alakaysa... Siz de hata yapmışsınız o kadar yazıp arama çabasına girmekle.Uzun bir süre birlikte olsanız daha sonra böyle fedakarlık yapsanız eyvallah ama yok olmaz böyle "Dank" diye
Iste benim kizdigimda o ya.. 4aydir anlayamamismi benden hoslanmadigini. Simdi ben diyincede kacti gitti iste...canm smdi madem bu sahis gecmisin izini tamamen silememis o zaman sizinle 4 ay once neden arkadaslarini dinleyip gorusmus..
Belkide hoslanirim diye dusundu de acaba o elektrigimi yakalayamayip bunu bahene olarak size gosterdi..iletisimde olan sizsiniz onu taniyip duygularini siz daha iyi tartip tahminde bulunabilirsiniz. neyse Allah gonlune gore hayirlo olani nasip etsin canm umarm mutlu olacagin herkimse Rabbim biran evvel o insanla karsilasirtir.
aci ama gerçek cevap bence de bu...Demek ki denemeye cesareti varmış ama sizinle olmamış.
Mide meselesi bu o adam onu terk eden veya aldatan birini tekrar istiyorsa o onun bileceği iş.Zaten hep kotu kizlar kazaniyo ya sonunda....
Evet hep son der yine ararim. Ama bende cok kirildim artik. Gercekten cok cabaladim guvensin bana istedim. Her seferinde kendimi uzun uzun anlattim ona. Ama yok zorla guzellik olmuyomus...Hep son mesaj son konuşma dersin ama gene ararsin .son mesajda kırdım dersin duzeltmek için tekrar ararsin.o açmadıkça mesajina cevap vermedkce öfkeni kurmak için daha da çok ararsin.velhaşl sen dayamayp gene ararsin.:)ne olacak bu halin
Kalsin... bogulsun...Mide meselesi bu o adam onu terk eden veya aldatan birini tekrar istiyorsa o onun bileceği iş.
"Beni beğeneni ben beğenmem
Benim beğendiğim ise beni beğenmez" bu şarkı geldi aklımao zaman bırak yalnızlığında kalsın
aahh tatlm erkekler iste boledir ne denir kiIste benim kizdigimda o ya.. 4aydir anlayamamismi benden hoslanmadigini. Simdi ben diyincede kacti gitti iste...
Bundan 4ay once ortak arkadaslarimiz bizi evlilik icin tanistirdi. Hersey guzel gidiyordu. Dun gece aramizda bir tartisma gecti ve sonunda dayanamayip ondan hoslandigimi soyledim dungece. Ama sevemiyormus kimseyi. Bundan 2 3yil once onu aldatip giden sevgilisinin yasinda hala... bu yuzden beni daha fazla uzmemek daha fazla umitlendirmemek icin hayatimdan cikip gitmeyi tercih etti... Ustelik yalvardim. Aradim ustuste acmadi... dun geceden beri uzun uzun mesajlar yazdim gonderdim yazmadi cevap. Aradim acmadi acmadi.... ama en sonunda mesaj atti bidaha gorusmeyelim konusmayalim lutfen zorlamayalim dedi.. dayanamadim sonkez icimdekileri yazdim son mesajim oldugunu soyledim ve sonunada bu sekilde kendi yalnizliginda bogul diye ekledim...
Oncesinde onu sevdigimi soylerken son mesajimda agir konustum belki ama cok kirildim. Numarami engelle dedim yazamiyim sana dedim. Engellemiyor.
Simdi size sorsam o beni arar mi bidaha hepiniz olumsuz yazcaksiniz biliyorum. Ama hic mi pisman olmaz? Ne biliyim hic mi dusunmez? Hic mi uzulmez? Hic mi gelmem aklina? Bu kadar mi ölmüs duygulari bu adamin? Bu kadar mi... :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?