Icimi dökmek istedim

kamile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
135
42
28
40
Iyi akşamlar kızlar canım çok sıkıldı ve sizle paylasirdam sıkıntım gider belki diye dusundum

Kızlar ramazan dan beri her gün 5 de kaynanama gidiyorum o yemekleri yapar bende çay sofra salata bulaşık islerine bakarim çay içer 10 gibi eve geliriz eşimle
Bugün esime beni şikayet ediyormuş erken gelmiyormusum gelince bi işin varmi diye sormuyor musun

Ben suanda 6 aylik hamileyim 4.5 aylıkken düşük tehlikesi ile 15 gün evde yattim dr yatmami söyledi bir gün kendisi gelip bi isin varmi bi yemek yapayim demedi aman bisiy olmaz herkes tarlada çalışıyor çocuğu düşmüyor seninkinede bisiy olmaz yavaş yavas işlerini yap dedi

Bu ara ramazanda her gün girmemizin sebebi eşi ile kus ve ben olduğum için eşi kavga etmiyormus bu yüzdende ramazanda oruc zehir olmasın diye gidiyoruz biz her gün onlara

Ben bu sartlar altinda giderken bide esime bu sekilde şikayet etmesini kaldıramıyorum suç bendemi benmi abartiyorum kizlar

Hayır abartmıyorsun, mağdursun ve belli etmenin tam sırası.
Yerinde olsam daha da geç giderdim inadıma. Surat etmeden, usul usul

Abartmıyorsun
Şimdi gel de şu mübarek günde milletin günahını al,
Allah yardımcın olsun,
O nasıl vicdansızlıktır.

Onların arasındaki huzursuzluk yok olsun diye kendi yuvanın huzurunu mu tehlikeye atıyorsun? Hamilesin bir de.

Sirf eşim üzülmesin diye gidiyorum zaten aklı başında bir kadın olsa ramazani esiyle kus gezmez ve konuşma ya çalışırdı

Gitme. Hem seni kullanıyor,amenna. Ama laf yapıyorsa bir de orda duracak. Gitme de yokluğunu görsün sen de evinde keyfine bak.

Sirf eşim üzülmesin diye gidiyorum zaten aklı başında bir kadın olsa ramazani esiyle kus gezmez ve konuşma ya çalışırdı
bence ayıplama yinede basına gelmesin. esin kırılmasın diye kendinden buladar ödün verme . esine demedin daha napayım diye

Benim yanimda şikayet etmedi ben yokken etmis esimde biraz daha erken git ve bi isin varmi diye sor dedi

Kaynanam saniyorki sürekli evde yatıyorum bilerek iş yapsamda demiyorum artik dolap silcem desem benimde mutfak silinmek istiyorda silcek halim yok diye basliyor

İyilikten maraz doğarmış, gitmeyiverin siz de artık.

ne çakallar bu kvler ya.
işte böyle durumlarda arkamızda kapı gibi eş olacak ki kv çenesi kapansın. haksızlık edemesin.

Kusura bakma da eşin de dangalakmış. Gitme bundan sonra, bu halimle her işe ben koşuyorum yaranamıyorum gitmek istemiyorum de sesin çıksın! Sızlan sürekli belim ağrıyor sancım var de kalkma yerinden, az yesinler de uşak tutsunlar

Ayyy merhametten maraz doğar diye boşa dememişler. Hata sende niye gidiyorsun sanane yesinler birbirini. Otur evinde yapabildiğin kadar yemek yap huzurla yiyin. O da kendini yesin.

Abartmiyorsun kaynanan kocasiyla kavga etmesin diye sen kocanla kavga etmek istiyorsan bilemem tabi ki

eşinde annesine cevabını vermemiş de gelip de sana mı anlatıyor.bence artık gitme bu laftan sonra.otursun kendi yapsın işini.sen onu düşünüp rahat rahat evinde oıturmak varken her gün oraya gideceksin üstüne birde kocana şikayet edileceksin.

Tarlada iş yapanın çocuğu düşmüyor ne alaka ki dinlen boşver hamilesin sonuçta ilgil göstermeli diye düşünüyorum zaren şurda ne kaldıki ramazanın bitmesine boşver iyilik yaranmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…