Kiyamet kopar evde sancim var diye, annen bulaflari etti, canim sikildi strese girdim sancilandim, cik gel beni hastaneye yetistir diye bas yaygarayi. Sonra o yaygara icinde kaynanayi ara, ben senin kocanla aran bozulmasin daha fazla diye gelirken, sen beni aram bozulsun diye sikayet etmissin, bak sinirden stresden sancilandim, hastanelik oldum diye bide oraya kiyamet kopar ondan sonra yat izle!
Kendini ezdirdikçe ezerler.. saygını bozmadan olay çıkarmadan "anne neden böyle diyorsun ben elimden geleni yapıyorum senin için hamile halimle, babamla aran kötü diye geliyoruz buraya hergün, beni şikayet edip benim evimdeki huzuru da bozma lütfen" de.. ya da bunları eşine söyle, o söylesin annesine..
Hayatim ben sana anlatmazsam kime anlatsam kapıda ki komsuyami akrabalarimami anlatayım sana dicem tabi. Senin tek sucun su olabilir annen bunu dediginde hamile her gun zaten geliyor demeni beklerim sadece korumani yani.
hamile halimle huzur bozulmasın diye düşünürken saol her gün geliyorsunuz rahat yemek yiyoz denmesini beklerken erken gelmiyormusum gibi saçma bir şikayet alıyorum 3 e kadar zaten annen yok evde sıcak havada cikmiyim az serinlik olsun öyle çıkıyım diyorum yada bazen bi iş yapıyorum anca bitiriyorum yavaş yavaş dinlene dinlene.