İçimi dökmek istedim...

Adım gibi eminim onunda benden bir adım beklediğine ama şimdi siz böyle söyleyince bir acaba mı dedim? Yalnız yazıklar olsun çok ayıp etmiş sizi nasıl bir duruma sokmuş.
Ben unutmaya devam edeyim asla adım atmam çünkü bana büyük ayıp yaptı o da.
valla bak normalde suratina tukur gec derim. erkek icin degmez disarisi adam kayniyor derim. ama sana diyemedim nedense.

cesaretini toplarsan ve yazarsan bana sonucu yaz. yanilmayacagim gibi geliyor. ☺

Kötü oldum bir böyle söyleyince siz 😢 Diyorum ya keşke hiç aşık olup bulaşmasaydım böyle işlere.
asksiz da olmaz ki.
ben asik olunca sahilde oturdugum banka bile sempati duyardim..guzellestirirdi ask beni..beni ruhumu..iyi bi insan olurdum

ask guzel sey de insanina denk gelmek lazim.

valla bak normalde suratina tukur gec derim. erkek icin degmez disarisi adam kayniyor derim. ama sana diyemedim nedense.

cesaretini toplarsan ve yazarsan bana sonucu yaz. yanilmayacagim gibi geliyor. ☺

Bizim durum farklı benim yazmam mümkün değil çünkü ben bitirdim ilişkiyi. Tükürdüğümü yalamam adam bana kötü sözler sarf etti bende resti çektim artık imkanı yok geri adım atamam.

asksiz da olmaz ki.
ben asik olunca sahilde oturdugum banka bile sempati duyardim..guzellestirirdi ask beni..beni ruhumu..iyi bi insan olurdum

ask guzel sey de insanina denk gelmek lazim.

Ben önceden çok güzel hayaller kurardım şimdi kendime bakıyorumda bütün o çocuksu hallerim gitmiş acı çeker hale gelmişim. Üzülüyorum kendime.

Bizim durum farklı benim yazmam mümkün değil çünkü ben bitirdim ilişkiyi. Tükürdüğümü yalamam adam bana kötü sözler sarf etti bende resti çektim artık imkanı yok geri adım atamam.
sahsina kufur hakaret ettiyse aci dahi cekme. birak aramamayi
lutfen aci da cekme.

bir inatla bitirdik senesi olmadan evlendi sonra o. dayisinin facesinde tesadufen gormustum. sonradan buduruma dusme isin iicinde kufur filan yoksa. at adimini☺

yazmadim.
bana ne soyleyeceksinle basladi ayip ediyosunla devam etti yaziklar olsuna kadar geldi mevzu. hicbiri umrumda olmadi. 3 sene surmustu iliskimiz, seni artik sevmiyorum dese uzulmezdim. boyle yapmasi beni itti.
tabi ozamanlar ben 23 yasindaydim.
simdi kimse icin bigu bile uzulmem.
offf demek ki o sıralar cevap yazsaydın belki de barışacaktınız :)

sahsina kufur hakaret ettiyse aci dahi cekme. birak aramamayi
lutfen aci da cekme.

bir inatla bitirdik senesi olmadan evlendi sonra o. dayisinin facesinde tesadufen gormustum. sonradan buduruma dusme isin iicinde kufur filan yoksa. at adimini☺

Küfür var. Zaten bu kadar resti çekip bitirmemin sebebi bu. Benim asla tahammül edemeyeceğim şeydir küfür. Bilir ve bana asla kullanmazdı. O gün biraz üstüne gittim haksızlık ettim o da kötü konuştu yazma bana bir daha dedim. Ama ne olursa olsun ne yapmış olursam olayım küfürü haklı çıkarmaz.

ben ondan baya sonra evlendim. sonrada bosandim
ara ara bu dedigin aklima geliyor. ogun yazsaydim ne olurdu ne degisirdi diye. evlensek mutlu olur muyduk falan. bazen geciyor aklimdan☺

Çok tatlısınız ya umarım bundan sonrasında çok mutlu olursunuz. Hem öyle düşünmeyin bunları yaşamanız gerekiyormuş ki yaşamışsınız. Her şeyin bir sebebi var unutmayın.

Back
X