- Konu Sahibi agresifkiz
aynen. snra bi bakiyosun dayisinin facesinde dugun fotolari varkendileri paylasmiyorlar ama esin dostun facesinde tesadufen goruyosun
![]()
Kötü oldum bir böyle söyleyince siz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen. snra bi bakiyosun dayisinin facesinde dugun fotolari varkendileri paylasmiyorlar ama esin dostun facesinde tesadufen goruyosun
![]()
valla bak normalde suratina tukur gec derim. erkek icin degmez disarisi adam kayniyor derim. ama sana diyemedim nedense.Adım gibi eminim onunda benden bir adım beklediğine ama şimdi siz böyle söyleyince bir acaba mı dedim? Yalnız yazıklar olsun çok ayıp etmiş sizi nasıl bir duruma sokmuş.
Ben unutmaya devam edeyim asla adım atmam çünkü bana büyük ayıp yaptı o da.
asksiz da olmaz ki.Kötü oldum bir böyle söyleyince sizDiyorum ya keşke hiç aşık olup bulaşmasaydım böyle işlere.
valla bak normalde suratina tukur gec derim. erkek icin degmez disarisi adam kayniyor derim. ama sana diyemedim nedense.
cesaretini toplarsan ve yazarsan bana sonucu yaz. yanilmayacagim gibi geliyor. ☺
neden ayrildiniz siz?Belki de öyle zaten. Kimseye güvenmem ben yüzde yüz. Hayat bunu öğretti herkes her an her şeyi yapabilir. Kaldı ki yazmam aramam da zaten. Ama üzülüyorum o ayrı.
asksiz da olmaz ki.
ben asik olunca sahilde oturdugum banka bile sempati duyardim..guzellestirirdi ask beni..beni ruhumu..iyi bi insan olurdum
ask guzel sey de insanina denk gelmek lazim.
sahsina kufur hakaret ettiyse aci dahi cekme. birak aramamayiBizim durum farklı benim yazmam mümkün değil çünkü ben bitirdim ilişkiyi. Tükürdüğümü yalamam adam bana kötü sözler sarf etti bende resti çektim artık imkanı yok geri adım atamam.
offf demek ki o sıralar cevap yazsaydın belki de barışacaktınız :)yazmadim.
bana ne soyleyeceksinle basladi ayip ediyosunla devam etti yaziklar olsuna kadar geldi mevzu. hicbiri umrumda olmadi. 3 sene surmustu iliskimiz, seni artik sevmiyorum dese uzulmezdim. boyle yapmasi beni itti.
tabi ozamanlar ben 23 yasindaydim.
simdi kimse icin bigu bile uzulmem.
ayyy öyle mi öğrendin evlendiğini?aynen. snra bi bakiyosun dayisinin facesinde dugun fotolari varkendileri paylasmiyorlar ama esin dostun facesinde tesadufen goruyosun
![]()
evet ama cok oldu. yeni degil. hani bi de benim icin uzulmeyin☺ayyy öyle mi öğrendin evlendiğini?![]()
ben ondan baya sonra evlendim. sonrada bosandimofff demek ki o sıralar cevap yazsaydın belki de barışacaktınız :)
siz niye ayrildiniz?off kıyamam yabenim de 2 gün oldu iyi bilirim ayrılık acısını.. o şimdi bilerek inadına da atmamış olabilir mesaj.. eğer çok kızgınsa..
yaaa çok tatlısınız :)evet ama cok oldu. yeni degil. hani bi de benim icin uzulmeyin☺
sahsina kufur hakaret ettiyse aci dahi cekme. birak aramamayi
lutfen aci da cekme.
bir inatla bitirdik senesi olmadan evlendi sonra o. dayisinin facesinde tesadufen gormustum. sonradan buduruma dusme isin iicinde kufur filan yoksa. at adimini☺
evet işte aslında belki de herşey çok farklı olacaktı.. niye bitmişti ki?ben ondan baya sonra evlendim. sonrada bosandim
ara ara bu dedigin aklima geliyor. ogun yazsaydim ne olurdu ne degisirdi diye. evlensek mutlu olur muyduk falan. bazen geciyor aklimdan☺
hahahahaha tesekkur ederimyaaa çok tatlısınız :)
özelden anlatacaktım ama size mesaj atamıyorum bana mesaj atarmısınız :) şimdi burda deşifre olmayayım tanıdığı falan çıkar bi de :)siz niye ayrildiniz?
ahhh ahhh attım da fayda etmedihahahahaha tesekkur ederimvalla ozamanlar oturup az aglamadim.
hani isin icinde kufur hakaret yoksa, adim atin gurur yapmayin diyorum buyuzden☺
gecmis zaman anlasamiyoduk diyecegim cokta guzel anlasiyoduk. o evlenmek istiyodu ben pek yanasmiyodum. zaten hemende evlendi sonra. insallah basigoge ermistirevet işte aslında belki de herşey çok farklı olacaktı.. niye bitmişti ki?
ben ondan baya sonra evlendim. sonrada bosandim
ara ara bu dedigin aklima geliyor. ogun yazsaydim ne olurdu ne degisirdi diye. evlensek mutlu olur muyduk falan. bazen geciyor aklimdan☺