- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
Bu pazar ma aile toplaştık, ablamlar, eşleri, çocukları güzel bir pazar kahvaltısı yaptık. Çocuklar bir köşede oynuyor, büyükler sohbet muhabbet. Herkes evine gitti, akşam oldu, oğlumu uyutmaya odaya götürdüm, rutin sohbetimizi yaparken, son derece ciddi ve meraklı bir sesle “anne, benim babam nerde” dedi ne diyeceğimi bilemedim, bu soruyu bu kadar erken beklemiyordum, elbet birgün soracaktı biliyorum ama ben hiç düşünmemiştim ne cevap vereceğimi, o an aklıma gelen ilk şeyi söyledim, “çalışıyor” dedim. Bir kaç kez tekrar etti kısık sesle ezber yapar gibi “babam çalışıyor”.
Hemen sohbeti değiştirdim başka konu açtım. Ilık ılık gözümden yaş geldi, görmesi imkansızdı ama hissetti, boynuma sarıldı “anne seni çok seviyom ağlama, seni seviyom” dedi ve uykuya daldı.
Sizinle dertleşmek istedim öyle içim daraldı. Hepinize teşekkür ederim okuduğunuz için.
Hemen sohbeti değiştirdim başka konu açtım. Ilık ılık gözümden yaş geldi, görmesi imkansızdı ama hissetti, boynuma sarıldı “anne seni çok seviyom ağlama, seni seviyom” dedi ve uykuya daldı.
Sizinle dertleşmek istedim öyle içim daraldı. Hepinize teşekkür ederim okuduğunuz için.