• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimi dokmek istedim

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Merhaba kizlar,
Son 3 aydir erkek arkadasimla ayni konulardan kavga etmemiz sonucu iki hafta once 1 haftaligina ayrildik. Ayrilmak isteyen bendim. Sebebi de onun sozune guvenememem. Konularimi takip eden bilir, erkek arkadasimin alkol sorunu var. Cok konustuk, kavga ettik, kustuk, ve tam asiyor gibi olduk yine yapacagini yapti. Ayrilmadan 1 ay once ayni konudan (icmeyecegim diye gidip, sorhos oldugu icin geceyi arkadasinin evinde gecirmek zorunda kalmasindan) kavga edip bir iki gun kusmustuk. Sonra geldi cok dil doktu ve baristik. Hemen hemen ustunden bir ay gecmisti ki yine "bu aksam senin programin var. Ben de izin verirsen konsere gidebilir miyim?" diye benden hayatinda ilk defa izin aldi..

Yanlis anlamayin lutfen, iliskimizin hic bi zamaninda birbirimizden biseyler icin izin almisligimiz yoktur. iki yetiskin olarak birbirimizin hayatina saygi gosteririz. Ama konsere gidecegi arkadasi, her defasinda beraberce sarhos oldugu arkadasi oldugundan, ve bu konunun hassasligindan bu defa izin aldi. VE dedi ki "icmeyecegim :) "

Neyse, aksam aradim acmiyor, mesaj cektim acmiyor. Anladim zaten olayi. Neyse ertesi gun itiraf etti. Icmis sarhos olmus yine. Kizmayim diye telefonu acmamis. Biktim, ayrildim.

Yaklasik 3 senedir beraberiz. Bu problemimiz disinda onunla cok mutluydum, cok seviyordum. O kadar sneeyi bir cirpida cope atmamak icin ona bi sans verdim. Gecen pazar baristik. Ama birseyler bitmis gibi. Yaninda kendimi eskisi gibi hissetmiyorum. O mutluluk, ve guven yok. Sarilasim bile gelmiyor. Hic daha once o kadar kavgamizda bu hale gelmemistim. Ben onunla evliligi bile dusunuyordum, ama simd bu fikirden de cok uzagim.

Bu gecici birsey midir? Gecmesini cok istiyorum cunku ona karsi boyle hissederken, ona telefonda "bende seni seviyorum" derken kendimi yalan soyluyormus gibi hissediyorum.

Lutfen bir tavsiye verin.
Okuyanlara tesekkur ederim.

Bence kafalar uymuyorsa ayrılmak daha mantıklı. Adam içmek istiyor, siz bıraksın istiyorsunuz..

Ee kimse ısrarından vazgeçmediğine göre :KK51:

Hayir gecici birsey degil bu lutfen kendinizi kandirmayin.
Adam icmeyi seviyor tepkinizden korkuuor ama icmekten vazgecmeyecek sadece size yalan soyleyecek

Bence kafalar uymuyorsa ayrılmak daha mantıklı. Adam içmek istiyor, siz bıraksın istiyorsunuz..

Ee kimse ısrarından vazgeçmediğine göre :KK51:
Problem onun her defasinda "bende azaltmak istiyorum. Yapicam. yapabilirim" diye bana yalvarmasi. Ben tamamen biraksin istemiyorum ki Ben de yeri geldimi bir iki kadeh icen bir insanim. Fakat, o ne zaman disarda icse, mutlaka basina birsey geliyor. Ya kaza yapiyor, ya bi yerlerde kaliyor, ya dusup bir yerii yaraliyor.. ama mutlaka birsey oluyor. Ve be artik onun icin endiselenmekten biktim.

kızdığın için böyle hissediyo olabilirsin çıkarken böyle kavgalar normal ama içmemesinin önüne geçemezsin güzelim içiyosa öle kabul ediceksin demek dir evlensenizde evinde iç dışarda içme diycen seviyosan katlanıcaksın demekdir bu ama bırakması zor görünüyo ?

oturun bi kez daha konuşun oluyosa devam olmuyosa bitirin ne diyim ...

Eğer bunu aşmak isteseydi tedavi olurdu ve sizde destek olurdunuz ama adam halinden memnun..

Daha fazla yıpratmayın kendinizi.soğuklukta girmiş,bitirmek en hayırlısı gibi..

Merhaba kizlar,
Son 3 aydir erkek arkadasimla ayni konulardan kavga etmemiz sonucu iki hafta once 1 haftaligina ayrildik. Ayrilmak isteyen bendim. Sebebi de onun sozune guvenememem. Konularimi takip eden bilir, erkek arkadasimin alkol sorunu var. Cok konustuk, kavga ettik, kustuk, ve tam asiyor gibi olduk yine yapacagini yapti. Ayrilmadan 1 ay once ayni konudan (icmeyecegim diye gidip, sorhos oldugu icin geceyi arkadasinin evinde gecirmek zorunda kalmasindan) kavga edip bir iki gun kusmustuk. Sonra geldi cok dil doktu ve baristik. Hemen hemen ustunden bir ay gecmisti ki yine "bu aksam senin programin var. Ben de izin verirsen konsere gidebilir miyim?" diye benden hayatinda ilk defa izin aldi..

Yanlis anlamayin lutfen, iliskimizin hic bi zamaninda birbirimizden biseyler icin izin almisligimiz yoktur. iki yetiskin olarak birbirimizin hayatina saygi gosteririz. Ama konsere gidecegi arkadasi, her defasinda beraberce sarhos oldugu arkadasi oldugundan, ve bu konunun hassasligindan bu defa izin aldi. VE dedi ki "icmeyecegim :) "

Neyse, aksam aradim acmiyor, mesaj cektim acmiyor. Anladim zaten olayi. Neyse ertesi gun itiraf etti. Icmis sarhos olmus yine. Kizmayim diye telefonu acmamis. Biktim, ayrildim.

Yaklasik 3 senedir beraberiz. Bu problemimiz disinda onunla cok mutluydum, cok seviyordum. O kadar sneeyi bir cirpida cope atmamak icin ona bi sans verdim. Gecen pazar baristik. Ama birseyler bitmis gibi. Yaninda kendimi eskisi gibi hissetmiyorum. O mutluluk, ve guven yok. Sarilasim bile gelmiyor. Hic daha once o kadar kavgamizda bu hale gelmemistim. Ben onunla evliligi bile dusunuyordum, ama simd bu fikirden de cok uzagim.

Bu gecici birsey midir? Gecmesini cok istiyorum cunku ona karsi boyle hissederken, ona telefonda "bende seni seviyorum" derken kendimi yalan soyluyormus gibi hissediyorum.

Lutfen bir tavsiye verin.
Okuyanlara tesekkur ederim.
Alkol hayat tarzı haline geldiyse vazgecemiyor demekki, bence üstelemeyin evlendikten sonra da böyle olabilir, kendi isteğiyle tamamen bırakması lazım, bunu vazgecirmekle mi gececek ömrünüz.

Bi şeyler bittikten sonra tekrar düzelmiyor. Bence kafanı dinle. Eğer içine sinmiyorsa 3 sene için tüm hayatını mahvetme. Alkol kimisine göre dert kimisine göre zevk. Ne sen onu kabullenebilirsin ne de o bundan vazgeçer.

Sonradan pişman olmaktansa iyi düşün .Flört aşamasında bazı şeyleri toz pembe görüyoruz malesef.Evlenince değişir filan diyede düşünme daha beter oluyo lar.

Asktan sevgiden daha onemli bisey varsa o da guvendir...Guven sorunu olan bi iliskinin evlilige tasinmasi akil kari degil bence.

Benim erkek arkadasimda icer. Kendini hic kaybetmez bende karismam. Adam her hafta iciyo hosunada gidiyo niye karisayim ko? Sende karisma bence. İcmesinde seni rahatsız eden nedir bi orayi kaçırdım. Sarhos olup kendini kaybetmesinden mi korkuyorsun

Alkol bagımlılıgı varsa tedavi olması gerekmekte.. Evlilik fikrini rafa kaldırmanız iyi olmus. En azından bir sureligine.. Belki tedavi olmayı ve zaafıyla yuzlesmeyi tercih ederse bu sure icerisinde de iyiye gidebilir iliskiniz.. Tabii inancınız hala varsa ve ondan da bu talebinize onay gelirse..

Oyle arada sırada keyfi basvuruyorsa kusulecek, tartısılacak ve ayrılınacak bir durum olmamalı.

Benim erkek arkadasimda icer. Kendini hic kaybetmez bende karismam. Adam her hafta iciyo hosunada gidiyo niye karisayim ko? Sende karisma bence. İcmesinde seni rahatsız eden nedir bi orayi kaçırdım. Sarhos olup kendini kaybetmesinden mi korkuyorsun

Evet. Su zamana kadar ne zaman icse mutlaka basina birseyler geldi.

Ornegin: Kaza yapti, gecenin bir yarisi beni arayip "gelip beni bilmem nerden alabilir misin arkadaslarimi kaybettim" dedi, camdan asagi dustu, barlarda rezil oldu, ve daha aklima gelmeyen bir cok ornek.

Onun icin endiselenmekten biktim artik sanirm

İçen insandan birşey bekleme o yapacağını yapar her türlü evlensede yapar içer yani üzülen yine sen olursun o yüzden ben derim ki şimdiden bitir..

Evet. Su zamana kadar ne zaman icse mutlaka basina birseyler geldi.

Ornegin: Kaza yapti, gecenin bir yarisi beni arayip "gelip beni bilmem nerden alabilir misin arkadaslarimi kaybettim" dedi, camdan asagi dustu, barlarda rezil oldu, ve daha aklima gelmeyen bir cok ornek.

Onun icin endiselenmekten biktim artik sanirm

O zaman haklısın ama sen baski yaptikca degismeyecek sadece yalan soyleyecek. Kendi farkina varmali ben ne yapiyorum demeli. İcme demek yerine ya icip yine camdan dusersen annen baban ben ne yapariz desen? Yani biraz vicdanina oynasan

O zaman haklısın ama sen baski yaptikca degismeyecek sadece yalan soyleyecek. Kendi farkina varmali ben ne yapiyorum demeli. İcme demek yerine ya icip yine camdan dusersen annen baban ben ne yapariz desen? Yani biraz vicdanina oynasan

Herseyi denedim. Ve yol aldik sanmistim. Ama yine yapti yapacagini iste. Guvenim kalmadi sanirim. Bu durum gecici mi dir yine onu sevebilir miyim, bunu merak ediyorum.

Herseyi denedim. Ve yol aldik sanmistim. Ama yine yapti yapacagini iste. Guvenim kalmadi sanirim. Bu durum gecici mi dir yine onu sevebilir miyim, bunu merak ediyorum.

Bu durumda tek kalan tedavi önermek. Bagimli olmayabilir ama kendine zarar verme ihtimaline karsi az icmek yerine sarhos olmasi normal degil

Back
X