- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
8 aydir evliyim ve esimin ailesinden bi kurtalamadim. Evlendigim gunun sabahi aile dukkanlarina gidip sabahtan aksama kadar kaldim. Bu her hafta ayni sekilde olmakta bi defada olsa. Lakin ben bu insanlardam nefret ediyorum. Herseyi biz biliriz Bisey yapmadan once hep bize sorun diyorlar. Esim ailesi bosan desr bosancak biri. hos artik bende devam etmesini istemiyorum Fakat bi turlu kurtulamiyorum. Dugundeki altinlarin hepsini aldilar. Nerede oturcaksak onlar karar verdiler. Hamileyim her gordugumde onun buldugu hastaneye gitmemi soyluyor Neymis begenmemis benim buldugumu. Altli ustlu oturalim birlik olalim diyorlar. Ben bunlara soguk davranip mesafeli olmama ragmen yapistilar anlamiyorlar. Istemedigimi acik ve net belli ediyorum yuzsuzlere...Esim zorla aratiyor zorla gorusturuyor bu insanlarla. Azcik grurlari olsa benden uzaklasirlar onlarla gorusmemi istemezlerdi ,Onuda yapmiyorlar . Her konuda israrcilar yemek yapiyor ,yemek istemiyorum bozuluyor. Dusuk tehlikem var hep normal her hamilelikte olan bisey abartiyosun diyorlar ,kayinpeder fosur fosur yanimda sigara iciyor rahatsiz ettigini bile bile yapiyor .Isleri bir kocami benden fazla gormelerine ragmen ben onlari ayirmak istiyormusum ayiramazmisim. Bi daha onlarla kavga edersem bu is bitermis gorumcemin kayinpederimin Laflari bunlar. Esim sabah 7 gece 1 de eve gelen haftanin hergunu calisan biri Hep ailesiyle yani. Evlendigimden bu yana bir defa kahvlatiya ciktik donusu yine onlarin yanina gectik. Nisanda gezmeme saycakmisim isleri boyleymis.Ayri yakalarda oturuyorum ailemle bu kotu insanlarla muhattap olmak zorunda kaldigim icin kendime cok kiziyorum yanlis bi es secmisim PISMANIM KOPEKLER GIBI. Hergun beni ve cocugumu bunlardan kurtar Allahim diyorum.... Evi terk etsem bosanmada sikinti olur mu .