• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimi dokmek istedim

Delibilearasiralafanlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
616
288
53
8 aydir evliyim ve esimin ailesinden bi kurtalamadim. Evlendigim gunun sabahi aile dukkanlarina gidip sabahtan aksama kadar kaldim. Bu her hafta ayni sekilde olmakta bi defada olsa. Lakin ben bu insanlardam nefret ediyorum. Herseyi biz biliriz Bisey yapmadan once hep bize sorun diyorlar. Esim ailesi bosan desr bosancak biri. hos artik bende devam etmesini istemiyorum Fakat bi turlu kurtulamiyorum. Dugundeki altinlarin hepsini aldilar. Nerede oturcaksak onlar karar verdiler. Hamileyim her gordugumde onun buldugu hastaneye gitmemi soyluyor Neymis begenmemis benim buldugumu. Altli ustlu oturalim birlik olalim diyorlar. Ben bunlara soguk davranip mesafeli olmama ragmen yapistilar anlamiyorlar. Istemedigimi acik ve net belli ediyorum yuzsuzlere...Esim zorla aratiyor zorla gorusturuyor bu insanlarla. Azcik grurlari olsa benden uzaklasirlar onlarla gorusmemi istemezlerdi ,Onuda yapmiyorlar . Her konuda israrcilar yemek yapiyor ,yemek istemiyorum bozuluyor. Dusuk tehlikem var hep normal her hamilelikte olan bisey abartiyosun diyorlar ,kayinpeder fosur fosur yanimda sigara iciyor rahatsiz ettigini bile bile yapiyor .Isleri bir kocami benden fazla gormelerine ragmen ben onlari ayirmak istiyormusum ayiramazmisim. Bi daha onlarla kavga edersem bu is bitermis gorumcemin kayinpederimin Laflari bunlar. Esim sabah 7 gece 1 de eve gelen haftanin hergunu calisan biri Hep ailesiyle yani. Evlendigimden bu yana bir defa kahvlatiya ciktik donusu yine onlarin yanina gectik. Nisanda gezmeme saycakmisim isleri boyleymis.Ayri yakalarda oturuyorum ailemle bu kotu insanlarla muhattap olmak zorunda kaldigim icin kendime cok kiziyorum yanlis bi es secmisim PISMANIM KOPEKLER GIBI. Hergun beni ve cocugumu bunlardan kurtar Allahim diyorum.... Evi terk etsem bosanmada sikinti olur mu .

Çok erken çocuk yapmışsınız . .
Anlattıklarına bakılırsa boşanmak istiyorsun ?
Ailen destek olur mu ?
Tanımadan mı evlendiniz ?

Eşinin evlenmeden önce en azından bu huyunu anlamadığını söyleme sakın.Aileci tipler hep öyle davranır çünkü,saklayamazlar.
Şimdi şikayet etmek niye.

Evlenmeden önce mi çocuk yapmıştinız yani mecburen mi evlendin ya da 8 yıl yerine 8 ay mi yazdin?eşinin işi böyle olunca sorununuz olmasa da evlilik çok zor yürürdü hiç beraber olamıyorsunuzki .bir de sorunlar eklenince çok zor olmuş ayrılmaya kararlı misin

Herseyin iyi olucagini sorunlari duzelticegini soyluyordu. Inandim
:KK70:
Benim eşim de seni hiç üzmücem,bir saniyemiz bile kötü geçmicek demişti.
İlk bir yıl canıma okudu,sonra ben ona bir hafta okudum.Nasıl okuduysam 4 yıldır maşallah iyiyiz.
Sizin durum kesinlikle bizden farklı.Evi terk eden sen olursan senin için iyi olmaz diye biliyor olsam da bir avukata danışmanı şiddetle öneririm.
Düzeleceğe benzemiyor ,biz baş başayız,aileler yok,düzeltebiliyoruz kendi içimizde.Eşinizin ailesi ile evlenmişsiniz siz.
Allah yardımcın olsun,avukata ya da daha önce sorunlu boşanmış birine mutlaka danış.

Evlenmeden önce mi çocuk yapmıştinız yani mecburen mi evlendin ya da 8 yıl yerine 8 ay mi yazdin?eşinin işi böyle olunca sorununuz olmasa da evlilik çok zor yürürdü hiç beraber olamıyorsunuzki .bir de sorunlar eklenince çok zor olmuş ayrılmaya kararlı misin
8 ay ve evlendikten sonra hamile kaldim. Oncesi olamazdi zaten . Mantikli hareket ederek bosanmk istiyorum. Suana kadar duygularimla hareket ettigin icin yanlisa dustum cunku... :(

bosanin dicem ama bebekte var arada cok zor bir durum Allah yardimciniz olsun. evden ve o aileden esinizden bi an once uzaklasin saglikli bir karar verin bosandiktan sonra daha iyi bir hayatiniz olacaksa yani aileniz arkanizdaysa hic durmayin bi dk bile

Yuzune tukursen yarabbim sukur dicekler. Esimini zoruyla gorustugunu bile bile gorusmek istiyorlar. :s
O insaların yapısını değiştiremezsin. Çok iyi anladım . Tanıyorum bu tipleri . Işine gelirse . Ya bizim istediğimiz gibi olursun yada gidersin diye düşünürler . Eşin anlayışlı olsa arkanda dursa işin kolay olurdu . Malesef anlattığın Şeyler onunda bu dengeyi kurabileceği konusunda umut vermiyor . Bir Ömür katlanmak çok zor . Inşallah eşiniz yola gelir.

Back
X