• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimi dokmek istedim

Allahim ya nasıl insanlar var bu dunyada bur hamilemissin otur eşinle herşeyi konuş seni anlar ve sana uyarsa amenna de ama baktin aileyi savunuyor boşanmak istediğini bu işin böyle olmayacağını söyle git avukata ver dilekçeyi ailenede gidersin esinle konuşurken sen her ihtimale karşı eşyalarını toplarla bak nasıl oluyor Allah yardimcin olsun .

Allahim ya nasıl insanlar var bu dunyada bur hamilemissin otur eşinle herşeyi konuş seni anlar ve sana uyarsa amenna de ama baktin aileyi savunuyor boşanmak istediğini bu işin böyle olmayacağını söyle git avukata ver dilekçeyi ailenede gidersin esinle konuşurken sen her ihtimale karşı eşyalarını toplarla bak nasıl oluyor Allah yardimcin olsun .
Bosanalim diyince Tehtit ediyor beni Hem birakmak istemiyor Hem ailesi gitsin dese birakicak .Hatta bir tartismamizda Cocuguda birakip s..tir olup gidersin Dedi. Hamileyken ve oncesinde siddette var . Basima vurmasi tirmalamasi morartmalar oldu . Cok siddetli olmadigi icin darp raporu veemezler diye almaya gitmedim

Bosanalim diyince Tehtit ediyor beni Hem birakmak istemiyor Hem ailesi gitsin dese birakicak .Hatta bir tartismamizda Cocuguda birakip s..tir olup gidersin Dedi. Hamileyken ve oncesinde siddette var . Basima vurmasi tirmalamasi morartmalar oldu . Cok siddetli olmadigi icin darp raporu veemezler diye almaya gitmedim
Sacmala git polise öyle kolaydı vurmak ufak bile olsa darb edildim diyin can guvenligim yok beni böyle tehdit ediyor de bak nasıl oluyor cocugu da bırak git ne demek sahipsiz misin? bak bende erkek arkadaşımdan dolayi cok şey yaşadım taviz verme sakin avukata gitme polise git ailende arkanda hiç bi halt yiyemez cocugu da alamaz daha öncede darb edildigini de soyle kiyamam ya bir de hamilesin nasil vicdan var bu insanlarda emin ol çocuğun doğsun o aile sana hiç huzur vermez dişini göster onlara sani ezmelerin müsade etme .Allah yar ve yardimcin olsun

Allah belasınu versin o kocanın. Ailen arkandaysa hiç korkma bir halt edemez o tırsak herif. Aile boyu vicdansız bunlar. Eşinle boşanacağım diyerek konuşma. Dövdüğü, seni hırpaladığı bir gün gir rapor alabilrisen al doktorlara hemşirelere durumu anlat. Eğer rapor alamazsan savcıya boşanma dilekçesi ver. Ne yapacaklar sana? Elbet boşanırsın. Bebeğini de kimse alamaz. Anneye muhtaç bebek babaya verilmez. Evden durduk yere uzaklaşabilirsin kusurlu falan da olmazsın. Kayınvalide kayınpeder baskısı var. Durma öyle. Ailesi arkasında olmayan bir sürü kadın var. Sen ne kadar şanslısın bebeğini krtar o pisliklerden. Karnındayken daha dövmeye başlamış adi adam. Çok sinirlendim ya ne demek hamile kadını hırpalamak. Sanki karnında tüpçünün çocuğu var.

Şiddetli bir kavga çıkar, sana el kaldırırsa hemen polise git ki o suçlu olsun. Ondan sonra gidersin. Şimdi evi terk edersen suçlu durumuna düşebilirsin. Avukata danışarak planlı yap. Bakalım kadına el kaldırmak nasıl oluyormuş görsün.

İlk mesajınızda uğradığınız şiddeti yazmamışsınız..En önemlisi buydu oysaki..

Planlı programlı şekilde davranmanız lazım.. Eşiniz tipteki adamlar eşlerinin gözünü korkutabilmek için
" çocuğu da alırım" diyorlar ama o iş öyle olmuyor..

Avukata danışın.. Mutlaka bir darp raporu alıp uzaklaştırma çıkartıp evi ondan sonra terkedin.. Ama ilk önce avukata danışın..

Çekilecek kahır değil bu yaşadıklarınız.. Aileniz de arkanızda.. Bir dakika bile kaybetmeyin ailenize haber verin

Avukata para vermesi gerekiyor polise git canım avut talep ediyorum de onada onlar yardımcı olurlar zaten.Allah yardimcin olsun

Back
X