• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmek istedimm :((

nickminckyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
653
720
73
Kızlar merhaba herkese ben de içimi dökmek istedim. o kadar doluyum ki birazda olsa rahatlamak istedim ben 3 aylık evliyim kaynanam iyi mi kötü bilemiyorum ve tabi bide eltim var. kaynanam beni hala kabullenemedi ben ne dersem illa kendi dediği olsun istiyor ben bir şeyler yapıyorum öyle yapılmaz böyle yapılır ama eltim ne yapsa onun için doğru. Eltimle beni kıyaslıyor ben öyle çok konuşkan biri değilim bir araya geldiğimizde normal günlük muhabbet ediyoruz sonra eee daha daha deyip duruyor sonra bi sıkıntı mı var bir sıkıtı var mı diye soruyor ortada bir şey yokken beni sıkıntıya sokucak. düğün albümünü aldık hep beraber bakıyoruz benim oğlum çok yakışıklı damatlıkta çok güzel oldu yakışıklı oğlum ben de dedim ki benim eşim sonuç da ben yanında olunca öyle dedim espirisine bana ne dese iyi yok makyajın çok ağır oldu çok boyama yaptırmışım ne diyeceğimi bilemedim insan sende güzel oldun falan der ama nerde saolsun kayınpederim öyle değil benim kızım çok güzel dedi. eltim deseniz yalaka ikiyüzlü kıskancın teki evime her geldiğinde bu kadar eşyayı ne yapacakmışım çok fazlaymış falan filan şimdi bide hamile onu kullanıyor hep bir aradayız zaten çok yorgunum her yerim ağrıyor ki daha 2 aylık küçük gelin yapsın ben işinde falan değilim elime yapışmaz yaparım ama söyleme tabiri hoş değil. her neyse bi gün kayınvaldem sahur yapıyoruz hazırladım sofrayı yiyoruz falan zayıf bir bünyem var bi de çalışıyorum yorgunum eşimle konuşuyor bende ara ara konuşuyorum inan ayakta uyuyorum sonra bana dedi ki beni istemiyor musun niye böyle asık suratın yok anne olur mu öyle şey yorgunum uykusuzun dedim peki dedi bi anda ağlamaya başladı ne yapacağımı şaşırdım eşimde bende soruyoruz anne ne oldu neyin var yok bir şey dedim bir şey mi oldu yanlış bir şey mi söyledim yok deyip durdu eşim zaten sinirlendi sonra yatmaya gitti herkes tekrar gittim anne ne oldu diye hiç umursamadan yok bir şey dedi sabah kalktım işe gittim eşime dedim annenle konuş diye oğluna demiş ki ben varım diye suratı hep asık beni istemiyor hiç gülmüyor falan bunları eşine söyleme demiş bu defa eşimle tartıştık işte ben onun ailesinin yanında farklıymışım kendi ailemin yanında farklı istemiyor gibi durum oluyormuş eşimle normalde çok iyiyiz çok mutluyuz ama annesi kesin bize bi huzursuzluk çıkartıyor. ve böyle daha bir çok şey anlayacağınız ne yapsam olmuyor bende kaynama karşı ne hissediyorum bilmiyorum rabbim çekemeyeceğimiz sıkıntı vermesin hakkınızı helal edin ne olur uzun oldu rabbim hepimizin yardımcısı olsun

neden berabersiniz ki sürekli, eviniz ayrı sanırım araya mesafe koyun iyisimi :31:

İnsan evlenince kendi annesiyle bile otursa sorun yaşar, en başta rahat edemez, evin hanımı olamaz
Neden eşinizle ayrı eve çıkmadınız da kabul ettiniz ki.:50:

henüz birbirinizi tam olarak tanımadığınızdan kaynaklanıyor bu sorunlar bence..zamanla herşey düzelir işallah..ama çokta umursama arkadaşım..üstüne düşme..üstüne düştükçe dahada naz yapar..davranışlarını abartır..önüne geçemezsin..

belliki eltinde kayınvalidende henüz kabullenememiş seni...mecbur kabul edecekler..sen kocanla aranı iyi tut..gerisi nasılolsa hallolur..şimdiden anne kavgasına girmeyin..

henüz birbirinizi tam olarak tanımadığınızdan kaynaklanıyor bu sorunlar bence..zamanla herşey düzelir işallah..ama çokta umursama arkadaşım..üstüne düşme..üstüne düştükçe dahada naz yapar..davranışlarını abartır..önüne geçemezsin..

belliki eltinde kayınvalidende henüz kabullenememiş seni...mecbur kabul edecekler..sen kocanla aranı iyi tut..gerisi nasılolsa hallolur..şimdiden anne kavgasına girmeyin..

inşşşalllh ya şükür eşimle iyiyiz

Sende ona yakın durmaya onun dilinden konuşmaya çalış yeni evlisin eşinle ve ailesine alışman zaman alacak baba evinde çok farklı hayatlarımız oluyor ama evlenince mecburen eşimizin hayatını yaşıyoruz
Sana allahtan sabır diliyorum

Sende ona yakın durmaya onun dilinden konuşmaya çalış yeni evlisin eşinle ve ailesine alışman zaman alacak baba evinde çok farklı hayatlarımız oluyor ama evlenince mecburen eşimizin hayatını yaşıyoruz
Sana allahtan sabır diliyorum
canım o kadar farklı karakterleriz ki elimden geleni yapmaya çalışıyorum bakalım zaman gösterecek neler olacağını

bende anlamıyorum neden bir aradayız ben bu defa gitmeyelim dediğim de bizi istemiyor diyormuş kayınvaldem

kv nin kaprisleri sizin evliliğinizden önemli değil bırakın desin..hem ev ayrı hemde yeme içmeyi beraber yapıyorsunuz..
hemen bu sorunu çözmelisiniz eşinle, bu sebepten huzursuz olan, ayrılan o kadar çift var ki üzülüyorum :25:

bide eşin söylüyormuş ya sen kendi ailenin yanında davrandığın gibi davranmıyorsun benim aileme diye...bu çok saçma geldi bana..siz daha 3 aylık evlisin onlara tam olarak daha alışmadınki..çekinmen sıkılman çok normal..neye nasıl tepki vereceklerini hangi lafını nasıl anlayacaklarını bilmiyorsunki..tedirginde olabilirsin..hepsi çok normal..zamanla tanıdıkça değişir davranışların..ama birden kırkyıllık gelin gibi sıkı fıkı candan olamazsın heralde...bunu anlamaları lazım..

birde evimiz ayrı diyosunda çokmu yakın oturuyosunuz..sizdemi kalıyolar yada sık sık geliyolarmı anlayamadım...

Haklısın canım evliligin ilk yılı çok zor geçer aileyle
eşinle aranız iyi olsa çomak sokarlar dedikodu yaparlar heleki eltiye çok dikkat derim en büyük düşman bende bir sürü var:)

kv nin kaprisleri sizin evliliğinizden önemli değil bırakın desin..hem ev ayrı hemde yeme içmeyi beraber yapıyorsunuz..
hemen bu sorunu çözmelisiniz eşinle, bu sebepten huzursuz olan, ayrılan o kadar çift var ki üzülüyorum :25:
çok kaprisli canım yaa eşimde farkında zaten her şeyin

Haklısın canım evliligin ilk yılı çok zor geçer aileyle
eşinle aranız iyi olsa çomak sokarlar dedikodu yaparlar heleki eltiye çok dikkat derim en büyük düşman bende bir sürü var:)

benim elti öyle fena ki ya ben hayatımda böyle ikiyüzlü biri daha görmedim bi de yalaka kvninde bu yalakalılkar bir hoşuna gidiyor anlatamam

bide eşin söylüyormuş ya sen kendi ailenin yanında davrandığın gibi davranmıyorsun benim aileme diye...bu çok saçma geldi bana..siz daha 3 aylık evlisin onlara tam olarak daha alışmadınki..çekinmen sıkılman çok normal..neye nasıl tepki vereceklerini hangi lafını nasıl anlayacaklarını bilmiyorsunki..tedirginde olabilirsin..hepsi çok normal..zamanla tanıdıkça değişir davranışların..ama birden kırkyıllık gelin gibi sıkı fıkı candan olamazsın heralde...bunu anlamaları lazım..

birde evimiz ayrı diyosunda çokmu yakın oturuyosunuz..sizdemi kalıyolar yada sık sık geliyolarmı anlayamadım...

bende bi anda sıkı sıkı fıkı olalım istiyorlar yani ama ben olamıyorum ayni anlamıyorlar yakın oturuyoruz canım ya sık sık da görüşüyoruz

çok kaprisli canım yaa eşimde farkında zaten her şeyin

eşinin de farkında olması iyi aslında..ama dediğim gibi bir an önce çözüm getirin..
haftada bir gidin mesela işlerimiz yoğun ev işleri var de..
yani sizinde eviniz özeliniz var madem ayrı eve çıkartmasalardı..:31:

Ya benim anlamadığım yeni evlileri niye yalnız bırakmıyorlar yok biz büyüyüz herşeyin en iyisini biz biliriz filan bi bırakın cicim aylarının tadını çıkarsınlar zaten ömründe bir defa olan bişey ya:)

eşinin de farkında olması iyi aslında..ama dediğim gibi bir an önce çözüm getirin..
haftada bir gidin mesela işlerimiz yoğun ev işleri var de..
yani sizinde eviniz özeliniz var madem ayrı eve çıkartmasalardı..:31:

ya gerçekten evlenince anlıyor insan hem ev hem iş hem özel hayat insan yoruluyor ama bunu idrak edemiyorlar eşime de dedim tamm dedi bi de senin dediği gibi deniyelim dedi bakalım yaşayarak görcem :)

Back
X