İçimi dökmek istiyorum

bence sadece sınava odaklan.. ilerde kesin ve garantisi olmayan şeyler için kendini beynini yorma..
lisanssan sınavına 5 ay kaldı.. bu zamanı değerlendir.. 6 7 ay sonra kafanı yoracak derlerin olacak ama sınav geçmiş olacak..

ayrıca bende atandım. ama hala nişanlanmadım :ssz::ssz: atanmayan arkadaşlarım evli mutlu :31::31: rabbim onlara daha çok mutluluk versin. banada huzur :16:

Tamamen 5 ay kaldı allahım inş o da atanır ben de. İnanın atanmasını istiyorum kaldı ki atanıcakta inş iyidir dersleri. Geleceği düşünmeyeceğim artık sadece sınav sınav sınav.. İnş atanırım sizin gibi

ah ah.. çok haklısınız.. o da haklı aslında ama bunları aktarış tarzı bana yansıtma tarzı biraz ürkütücü ve üzücü...Malesef ki bundan sonra sadece dersleri düşünme zamanı allah kimsenin karşısına engeller çıkarmasın heleki sevenlerin herkes mutlu olsun inş...

Insallah ama sunu bilin ki, iyi saglam bir isiniz olursa her zaman daha güclü olursunuz.
Evlilik sevgililik dönemi gibi degil, simdi akliniza yatmayan bir sey olsa bir sekilde ayrilirsiniz ama evlenince öyle degil, ha diye bosanamiyorsun.
Bu yüzden ne kadar duygulariniz agir bassa bile mantiginiza göre harektmeye calisin. Bu dedigimi mantik evliligi yapin diye algilamayin.
Yani gönlünüzdeki insan tabi ki esiniz olsun, sevmeden evlilik olmaz. Fakat herseyi göz önünde bulundurun.
Ayni evin icine girmeden zaten bilemezsiniz zaten ama sunu da bilin, insanlar asla degismez, evlenince degisir diye düsünmek sadece asiri derecede olan bir iyi niyettir.
Ben meslegimi elime alan kadar evlenmedim, isteklerimi gerceklestirdim, ikimizde birikim yaptik öyle evlendik.
Ilk önce ben diyin, ayni erkek arkadasiniz su anda ailesi nasil önce geliyorsa, sizinde hayalleriniz önce gelsin sizin icin.

Bence sevgiliniz ne yapacağını bilmiyor
Bi ablamla ortaklı diyo
Bi senle ortaklı diyo
Bi tek alacam diyo

Sonuç olarak her koşulda borçlanacak kendisi, belli birikmişleri yoksa epey borçlanacak hatta
Bu da sizin evlilik planlarınızı etkileyecek gibi

Insallah ama sunu bilin ki, iyi saglam bir isiniz olursa her zaman daha güclü olursunuz.
Evlilik sevgililik dönemi gibi degil, simdi akliniza yatmayan bir sey olsa bir sekilde ayrilirsiniz ama evlenince öyle degil, ha diye bosanamiyorsun.
Bu yüzden ne kadar duygulariniz agir bassa bile mantiginiza göre harektmeye calisin. Bu dedigimi mantik evliligi yapin diye algilamayin.
Yani gönlünüzdeki insan tabi ki esiniz olsun, sevmeden evlilik olmaz. Fakat herseyi göz önünde bulundurun.
Ayni evin icine girmeden zaten bilemezsiniz zaten ama sunu da bilin, insanlar asla degismez, evlenince degisir diye düsünmek sadece asiri derecede olan bir iyi niyettir.
Ben meslegimi elime alan kadar evlenmedim, isteklerimi gerceklestirdim, ikimizde birikim yaptik öyle evlendik.
Ilk önce ben diyin, ayni erkek arkadasiniz su anda ailesi nasil önce geliyorsa, sizinde hayalleriniz önce gelsin sizin icin.

Aklıma yatmayan öyle çok nokta var ki.. Ama bazen düşünmemek mutlulukmuş anı yaşamak mutlulukmuş. Çünkü kafama takılan çok nokta var ama malesef soru işaretlerini dolduramıyorum cevap alamıyorum içimde sıkıntılı olan şeyler var. Ailesini hep ön planda tutacak gibi.. Korkuyorum... Ürküyorum gelecekten yaşanacak problemlerden ailesinden annesinden korkuyorum

gelecek planında sizden behsetmeyen biriyle
evlenmeyi düşünüyorsunuz
belki o da haklı olabilir ama
borcu ikiniz ödeyecekmişsiniz
bana garip geldi
sen bunları degilde
sınavı düşün

Aklıma yatmayan öyle çok nokta var ki.. Ama bazen düşünmemek mutlulukmuş anı yaşamak mutlulukmuş. Çünkü kafama takılan çok nokta var ama malesef soru işaretlerini dolduramıyorum cevap alamıyorum içimde sıkıntılı olan şeyler var. Ailesini hep ön planda tutacak gibi.. Korkuyorum... Ürküyorum gelecekten yaşanacak problemlerden ailesinden annesinden korkuyorum

Bak iste bu noktalar cok önemli.
Aklina yatmayan seyler varken evlilik düsünmek mantik isi degil.
Ailesini su anda ön planda tutmasi gayet normal ama evlendikten sonra sonucta siz bir aile olacaksiniz yine seni arka planda birakirsa zaten o evlilik olmaz.
Bence herseyi zamana birakin ve hayirlisini dileyin Allahtan.
Ilk önce sinava konsantre olun, kendiniz icin kurdugunuz tüm hayalleri gerceklestirin.
Akliniza takilan sorularin cevaplarini bulmadan sakin evlenmeyin.

Görmezden gelmek çözüm olamaz ki..
Açık açık fikirlerini söyle, o nasıl söylüyorsa.

Back
X