- 17 Ağustos 2016
- 161
- 32
- 98
Konularımı bilmiyorum hatırlayan var mıdır belki buda dert mi diyeceksiniz ama 19 yaşında şuan bunu düşünmekten hayatıma devam edemiyorum
uzun süredir beni seven biriyle sevgiliydim ve daha sonra ilgisizliğinden dolayı ayrılmıştım. Bana birdaha yazmamamı, karşısına cıkmamı istemediğini söylemişti. Pazar günü çook yakın arkadaşımın düğünü vardı. Bizim ortak arkadaşımız, sevgiliyken beraber gelecektik zaten. Ayrıldık diye o düğüne gelmeyecek diye duymuştum ama düğün salonunda beraberdik. Arkadaşlarımız ortak diye aynı masada oturduk ama sıfır muhabbet. Yüzümüze bile bakmıyorduk. Düğünün sonlarına doğru payduşka çaldı ve benim oynamayı bildiğimi biliyordu. Bana baktı gülümsedi ve gelir misin diye sordu bende kıramadım zaten can atıyordum. Sadece 2miz oynadık Ama masaya gelince yine hiiiiç mi hiç konuşmadık sonra akşam eğlenceye gittik alkollü bir ortamda içtikçe acıldık içtikce konuşmaya başladık bana düğüne senin için geldim sen benden ayrıldın benim her günüm berbat geçti ama sana güvenemiyorum hep yolun yarısında bıraktın vsvs konuştu. Sonra telfdan konuşmaya devam ettik saatlerce konuştuk yine bana güvenmediğini ben her istediğimde ona dönmicegini biraz onu anlamamı onu çok yaraladığımı falan söyledi. O geceyle ilgili çok güzel şeyler söylüyor, geçmişimize dair ama bazen de çok olumsuz konuşuyor birdaha olmaz çok yıprattın beni gibisinden. Ama aramayım mı ne istiyorsun dediğimde de yani ara ama bilmiyorum diyor. Ne güzel kafamdan atmıştım şimdi o anları, videoları cıkaramıyorum aklımdan. Benden istedi videoları hayatımda oynadıgım en güzel payduşkaydı evli gibiydik falanda dedi. Gerçekten öyleydik ama birtek bileziklerim ve alyansım eksikti hehe Oooyyyyy Allahım Aramamalı mıyım acaba? Ne istiyor benimde acı çekmemi falan mı bir türlü anlam veremiyorum ya.