• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi döküyorum sadece

Birgaripinsan

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
9.814
34.312
548
Kim ne derse desin çocukla boşanmak çok zor. sırf çocukların psikolojisi bozulmasın bu süreçten fazla etkilenmesin diye aşırı medeni davranmak zorunda kalıyorum. Bi kaşık suda boğasım var ama kendimi tutuyorum. öyle ki geçen gün içeri girebilir miyim dedi küçük oğlum arkasından ağlamasın diye (babası evdeyken de her zaman ağlardı, yaşı küçük) gir dedim. çocuklara kahvaltı hazırlamıştım otur ye çocuklarla dedim. 😭 o da oturdu zıkkımlandı. Yani böyle konuşuyoruz normal hiçbir şey yok gibi. onun açısından çok iyi tabi hatalarına günahlarına rağmen insan gibi boşanıyorum ondan. benim için çok zor. ama çocuklar böyle mutlu görünüyor. sık sık gelip görüyor alıyor. oğlum anne hayatımızda bir şey değişmedi o yüzden sorun yok diyor. böyle olmaya devam etmeliyim gibi geliyor. yanlış mı yapıyorum? Ben bu kadar içime attıklarımla ne zaman delireceğim. Bi daha yüzünü görmek istemiyorum ama bu mümkün değil. bazen ferihalık yapma be kızım ilk aldatılan da ilk boşanan da sen değilsin diyorum. bazen de her şey çok zor geliyor. uğradığım haksızlığı yok sayılmayı Ben bütün yaşadıklarımı nasıl unutacağım. gözümü kapayıp her şeyin geride kalacağı güne uyanmak istiyorum. çoktan hayatımı yoluna koyduğum, oh be iyi ki boşanmışım dediğim günlere.. gelecek di mi o günler? neyse bugün imzaları attık pzrtesi veriliyor anlaşmalı boşanmalı dilekçesi. öyle işte...

Yaradılıştan mıdır nedir anne olunca her şeyden önce insan olduğumuzu unutuyoruz biz kadınlar. Çocuk olursa muhtemelen ben de öyle olurum. Bence çok güçlüsünüz. Üzülmeniz çok normal klasik olacak ama kimse boşanmak için evlenmiyor. İnşallah çok mutlu olursunuz, göz açıp kapayıncaya kadar bu süreçler geçer :KK200:

Yaradılıştan mıdır nedir anne olunca her şeyden önce insan olduğumuzu unutuyoruz biz kadınlar. Çocuk olursa muhtemelen ben de öyle olurum. Bence çok güçlüsünüz. Üzülmeniz çok normal klasik olacak ama kimse boşanmak için evlenmiyor. İnşallah çok mutlu olursunuz, göz açıp kapayıncaya kadar bu süreçler geçer :KK200:
teşekkür ederim. kelimenin tam anlamıyla kan kusup kızılcık şerbeti içtim modundayım çocuklar için. kendi duygularımı geri plana atıyorum sürekli.

Çocuklarıyla vakit geçirme adı altında aldattığı kadının evinde oturup yemek yiyemez.Medeni davranmakla doğru yapıyorsunuz ama o sınırı da çizin.
işte o noktada tıkanıyorum. benim bu benden beklenmeyen medeniyetim çocuklar için daha iyi gibi gözüküyor. ama benim için çok zor. normal Bi ayrılık olsa böyle davranmam daha kolay. içimdeki öfkeyi napcam bilmiyorum.

Yerinizde olsam eve almam, dışarda da görüşülebilir. Görmeye katlanamadığınız biri sürekli sizin evinizde yemek yememeli, sizin de sabrınızın bir sınırı vardır, medeni ayrılıyoruz diye kendinizi yıpratmayın. Çocuğu gezdirsin, dışarda yemek yemeye götürsün öyle vakit geçirsinler

Kim ne derse desin çocukla boşanmak çok zor. sırf çocukların psikolojisi bozulmasın bu süreçten fazla etkilenmesin diye aşırı medeni davranmak zorunda kalıyorum. Bi kaşık suda boğasım var ama kendimi tutuyorum. öyle ki geçen gün içeri girebilir miyim dedi küçük oğlum arkasından ağlamasın diye (babası evdeyken de her zaman ağlardı, yaşı küçük) gir dedim. çocuklara kahvaltı hazırlamıştım otur ye çocuklarla dedim. 😭 o da oturdu zıkkımlandı. Yani böyle konuşuyoruz normal hiçbir şey yok gibi. onun açısından çok iyi tabi hatalarına günahlarına rağmen insan gibi boşanıyorum ondan. benim için çok zor. ama çocuklar böyle mutlu görünüyor. sık sık gelip görüyor alıyor. oğlum anne hayatımızda bir şey değişmedi o yüzden sorun yok diyor. böyle olmaya devam etmeliyim gibi geliyor. yanlış mı yapıyorum? Ben bu kadar içime attıklarımla ne zaman delireceğim. Bi daha yüzünü görmek istemiyorum ama bu mümkün değil. bazen ferihalık yapma be kızım ilk aldatılan da ilk boşanan da sen değilsin diyorum. bazen de her şey çok zor geliyor. uğradığım haksızlığı yok sayılmayı Ben bütün yaşadıklarımı nasıl unutacağım. gözümü kapayıp her şeyin geride kalacağı güne uyanmak istiyorum. çoktan hayatımı yoluna koyduğum, oh be iyi ki boşanmışım dediğim günlere.. gelecek di mi o günler? neyse bugün imzaları attık pzrtesi veriliyor anlaşmalı boşanmalı dilekçesi. öyle işt

teşekkür ederim. kelimenin tam anlamıyla kan kusup kızılcık şerbeti içtim modundayım çocuklar için. kendi duygularımı geri plana atıyorum sürekli.
Allah yardımcınız olsun inşallah çabuk geçer bu günleriniz.. siz ve güzel yavrularınız için dua edeceğim... 🙏🫤

Kim ne derse desin çocukla boşanmak çok zor. sırf çocukların psikolojisi bozulmasın bu süreçten fazla etkilenmesin diye aşırı medeni davranmak zorunda kalıyorum. Bi kaşık suda boğasım var ama kendimi tutuyorum. öyle ki geçen gün içeri girebilir miyim dedi küçük oğlum arkasından ağlamasın diye (babası evdeyken de her zaman ağlardı, yaşı küçük) gir dedim. çocuklara kahvaltı hazırlamıştım otur ye çocuklarla dedim. 😭 o da oturdu zıkkımlandı. Yani böyle konuşuyoruz normal hiçbir şey yok gibi. onun açısından çok iyi tabi hatalarına günahlarına rağmen insan gibi boşanıyorum ondan. benim için çok zor. ama çocuklar böyle mutlu görünüyor. sık sık gelip görüyor alıyor. oğlum anne hayatımızda bir şey değişmedi o yüzden sorun yok diyor. böyle olmaya devam etmeliyim gibi geliyor. yanlış mı yapıyorum? Ben bu kadar içime attıklarımla ne zaman delireceğim. Bi daha yüzünü görmek istemiyorum ama bu mümkün değil. bazen ferihalık yapma be kızım ilk aldatılan da ilk boşanan da sen değilsin diyorum. bazen de her şey çok zor geliyor. uğradığım haksızlığı yok sayılmayı Ben bütün yaşadıklarımı nasıl unutacağım. gözümü kapayıp her şeyin geride kalacağı güne uyanmak istiyorum. çoktan hayatımı yoluna koyduğum, oh be iyi ki boşanmışım dediğim günlere.. gelecek di mi o günler? neyse bugün imzaları attık pzrtesi veriliyor anlaşmalı boşanmalı dilekçesi. öyle işte...
Helal olsun sana güzel anne 🌸Rabbim seni evlatlarının başından ayırmasın 🙏Güzel günlerin de yakın olsun 🙏

Yerinizde olsam eve almam, dışarda da görüşülebilir. Görmeye katlanamadığınız biri sürekli sizin evinizde yemek yememeli, sizin de sabrınızın bir sınırı vardır, medeni ayrılıyoruz diye kendinizi yıpratmayın. Çocuğu gezdirsin, dışarda yemek yemeye götürsün öyle vakit geçirsinler
öyle yapıyoruz normalde alıp dışarı çıkıyor. o gün çok erken Bi saatti büyüğü hastaneye götürdü getirdi küçük arkasından ağlamasın diye izin verdim. az da olsa babasıyla vakit geçirebilsin o gün diye. o kadar acı ki onun yediği b.kları dağıtııklarını Ben toplamak zorunda kalıyorum çünkü çocuklar

Back
X