:) o kısmı zaten, son olay hakkında haber araştırmaktan ayrıca içim dışıma çıktı, özellikle su jacop raak hakkında...Başlığı görünce ülkenin halinden falan bahsedilmiş sandım
Sorma bende öyle sandım konu sahibi sağolsun bana küçük bir şok geçirttiBaşlığı görünce ülkenin halinden falan bahsedilmiş sandım
Ben kahkaha attımSorma bende öyle sandım konu sahibi sağolsun bana küçük bir şok geçirtti
Hayır aslında cok sağlıklı, sadece ben eskisi kadar rahatlayamiyorum yaşanmışlıklar yüzünden. Ama sorun etmiyorum bu yüzden degil masturbasyona yönelmem.Cinsel hayatınız kötü mü ?
Evet cunku çocukluğumdan beri tamamıyla bırakamadığım bir durum.Masturbasyon yapıyor olmanızdan dolayı mı iiğreniyorsunuz?
Cinsel hayatımızda herşey normal, ben de cok sık yönelmiyorum sadece sorunlarımız olduğunda. Ama sonrası pişmanlık olunca bir anlamı da kalmıyorsağlıklı bireyin mastürbasyon yapmasında bir sakınca yoktur aşırıya kaçmadığı sürece. ben zararlı bulmuyorum kendinizden iğrenecek kadar. ama bunun nedenine bakmak lazım cinsel hayatınızda bir problem mi var eşinize söyleyemediğiniz?
Sanırım doğru yerden giriş yaptınız, anlık rahatlama ve psikolojik. Çocukluğumdan da geliyor olması bunu destekliyor.Çocuk gelişimci bir arkadaşım öğrencisinden bahsederken .
Mutsuz bir ailede büyüyen çocukların mastürbasyon yaptığını bahsetmişti .
Mastürbasyon sonu var olan orgazm rahatlama sizi anlık o duygudan uzaklaştırır .
Çikolata gibi rahatlama ve mutluluk sağlar . Yani beyniniz mi desem bilinç altınız mı desem yolunu bulmuş .
Ama bu sağlıklı değil diye biliyorum .
Cinsel hayatımızda herşey normal, ben de cok sık yönelmiyorum sadece sorunlarımız olduğunda. Ama sonrası pişmanlık olunca bir anlamı da kalmıyor
Sanırım doğru yerden giriş yaptınız, anlık rahatlama ve psikolojik. Çocukluğumdan da geliyor olması bunu destekliyor.
pişmanlık duymanızın sebebi yaptığınız eylem mi yoksa yapış şekliniz mi? daha açık sormam gerekirse başka birini hayal ederek vs mi yapıyorsunuz ünlü biri olabilir mesela?
Ya şu mastı aptalca bulan birtek ben miyim?Hayır aslında cok sağlıklı, sadece ben eskisi kadar rahatlayamiyorum yaşanmışlıklar yüzünden. Ama sorun etmiyorum bu yüzden degil masturbasyona yönelmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?