İcimi karartıyor bu durum

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
arkadaslar eşimle aram ne zaman açılsa duygusal yonden kalbim falan kırılsa kendimi yanlizken masturbasyon yaparken buluyorum aman sonra cok pişman oluyorum. Aramız iyi iken kalbim Kırım değilse aklıma bile gelmiyor. Ama içimdeki öfkeyi öyle atmak cok saçma. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Sinirlenince de aynısı. Kendimden igreniyorum. Tamamen kendim icin bu durumdan kurtulmak istiyorum.

Masturbasyon yapıyor olmanızdan dolayı mı iiğreniyorsunuz?

sağlıklı bireyin mastürbasyon yapmasında bir sakınca yoktur aşırıya kaçmadığı sürece. ben zararlı bulmuyorum kendinizden iğrenecek kadar. ama bunun nedenine bakmak lazım cinsel hayatınızda bir problem mi var eşinize söyleyemediğiniz?

Çocuk gelişimci bir arkadaşım öğrencisinden bahsederken .
Mutsuz bir ailede büyüyen çocukların mastürbasyon yaptığını bahsetmişti .
Mastürbasyon sonucu var olan orgazm rahatlama sizi anlık o duygudan uzaklaştırır .
Çikolata gibi rahatlama ve mutluluk sağlar . Yani beyniniz mi desem bilinç altınız mı desem yolunu bulmuş .
Ama bu sağlıklı değil diye biliyorum .

Cinsel hayatımızda herşey normal, ben de cok sık yönelmiyorum sadece sorunlarımız olduğunda. Ama sonrası pişmanlık olunca bir anlamı da kalmıyor

Sanırım doğru yerden giriş yaptınız, anlık rahatlama ve psikolojik. Çocukluğumdan da geliyor olması bunu destekliyor.

Cinsel hayatımızda herşey normal, ben de cok sık yönelmiyorum sadece sorunlarımız olduğunda. Ama sonrası pişmanlık olunca bir anlamı da kalmıyor

pişmanlık duymanızın sebebi yaptığınız eylem mi yoksa yapış şekliniz mi? daha açık sormam gerekirse başka birini hayal ederek vs mi yapıyorsunuz ünlü biri olabilir mesela?

Sanırım doğru yerden giriş yaptınız, anlık rahatlama ve psikolojik. Çocukluğumdan da geliyor olması bunu destekliyor.

Sanırım siz bunu bilinçli olarak yapmıyorsunuz . ir bakıyorsunuz yapıvermişsiniz .
Onun öğrencisi küçüktü ama çocuk sebebini açıklayamıyordu .
Bir psikolog yada pdr ci derdinize çözüm olacaktır .

pişmanlık duymanızın sebebi yaptığınız eylem mi yoksa yapış şekliniz mi? daha açık sormam gerekirse başka birini hayal ederek vs mi yapıyorsunuz ünlü biri olabilir mesela?

Hayır aslında yine eşimi hayal ediyorum baska kimseleri degil, pişman olma sebebim tamamıyla mastrbasyon yapmam ve eşim ile cinsel anlamda sorun olmamasına rağmen benim bunu yapmam.

Hayır aslında cok sağlıklı, sadece ben eskisi kadar rahatlayamiyorum yaşanmışlıklar yüzünden. Ama sorun etmiyorum bu yüzden degil masturbasyona yönelmem.
Ya şu mastı aptalca bulan birtek ben miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…