Bende çocukluğumdan beri ara ara oluyor zaten, ama yardım alsam eşim anlayacak kendim nasıl cozerim onu düşünüyorum.Sanırım siz bunu bilinçli olarak yapmıyorsunuz . ir bakıyorsunuz yapıvermişsiniz .
Onun öğrencisi küçüktü ama çocuk sebebini açıklayamıyordu .
Bir psikolog yada pdr ci derdinize çözüm olacaktır .
Aptalca zatenYa şu mastı aptalca bulan birtek ben miyim?
Hayır aslında yine eşimi hayal ediyorum baska kimseleri degil, pişman olma sebebim tamamıyla mastrbasyon yapmam ve eşim ile cinsel anlamda sorun olmamasına rağmen benim bunu yapmam.
Benim de istediğim psikolojik destek ama bu imkansız su an eşim cok didikler sonra.Sıkıntılı olduğunuz az önce eski konularınıza baktığımda da kendini belli etti
(Cinsel içerikli olunca ister istemez bakma gereksinimi duydum .yoksa çok da şeetmem)
Masturbasyon normal de takıntı haline gelirse ,eşinizden değil de masturbasyon'dan zevk almaya başladıysanız ve ne yazık ki kendinizden utaniyorsaniz sorun demektir ....
Ayrıca çocuklar mutsuz olduğu için yapmaz ,öncelik merak duygusu kendini keşfetme olarak başlar . mutsuzluk sadece ttetikleyicidir(nerden girdik bu konuya )
Ben psikolojik destek önerebilirim bu noktada
Ayrıca çocuklar mutsuz olduğu için yapmaz ,öncelik merak duygusu kendini keşfetme olarak başlar . mutsuzluk sadece ttetikleyicidir(nerden girdik bu konuya )
Evet onu da düşündüm kafama taktıkça daha beter oluyor sanki.o halde kendinize fazla yüklenmeyin bu konuyu düşündükçe sıklaşabilir. zamanla geçeceğini düşünüyorum eşinizleyken kafanızı rahatlatıp odaklanırsanız azalarak bitecektir bence.
Hmm yalnız değilmişim bu düşüncede sevindiriciAptalca zaten
Küçük bir dipnot'tu sadeceBen arkadaşımın yalancısı olduğumu belirttim .
Mastürbasyon yapmanın neresi iğrenç ve siz neden kendinizden iğreniyorsunuz ben hiç anlamadım.arkadaslar eşimle aram ne zaman açılsa duygusal yonden kalbim falan kırılsa kendimi yanlizken masturbasyon yaparken buluyorum aman sonra cok pişman oluyorum. Aramız iyi iken kalbim Kırım değilse aklıma bile gelmiyor. Ama içimdeki öfkeyi öyle atmak cok saçma. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Sinirlenince de aynısı. Kendimden igreniyorum. Tamamen kendim icin bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Cunku bıktım artıkMastürbasyon yapmanın neresi iğrenç ve siz neden kendinizden iğreniyorsunuz ben hiç anlamadım.
Normalde başka yorumlara yorum yapmayı sevmem ama okuyunca duramadım. Çocuk gelişimci arkadaşınız ya çok yanlış yerlerden eğitim almış ya da kafasına göre teori uyduruyor. Size şunu söyleyeyim iki yaşındaki çocuklar bile sürtünme yoluyla, yastıklarıyla, yorganlarıyla, kendilerine dokunarak bilinçsiz olarak mastürbasyon yapıyor. Eğer ebeveynleri büyükleri fark ederse o çocukları ayıplıyor, korkutuyor ne yazık ki. Oysa bu o çocuğun cinsel gelişimi için gerekli. Asıl bu korkutma sonucunda cinsel açıdan sağlıksız ve mutsuz bireyler yetişiyor. Mastürbasyon insan doğası için oldukça sağlıklı ve gerekli. Tabi bu dediğim günün 24 saatinin 23 saatini mastürbasyona ayıran kişiler için değil. Rahatlama ve mutluluk konusunda ise haklısınız. Bu vücudun basınç sübabı gibi bir olay diyelim. Yani o negatif enerjiyi bu şekilde atmak oldukça doğal ve sağlıklı.Çocuk gelişimci bir arkadaşım öğrencisinden bahsederken .
Mutsuz bir ailede büyüyen çocukların mastürbasyon yaptığını bahsetmişti .
Mastürbasyon sonucu var olan orgazm rahatlama sizi anlık o duygudan uzaklaştırır .
Çikolata gibi rahatlama ve mutluluk sağlar . Yani beyniniz mi desem bilinç altınız mı desem yolunu bulmuş .
Ama bu sağlıklı değil diye biliyorum .
arkadaslar eşimle aram ne zaman açılsa duygusal yonden kalbim falan kırılsa kendimi yanlizken masturbasyon yaparken buluyorum aman sonra cok pişman oluyorum. Aramız iyi iken kalbim Kırım değilse aklıma bile gelmiyor. Ama içimdeki öfkeyi öyle atmak cok saçma. Kurtulmak istiyorum olmuyor. Sinirlenince de aynısı. Kendimden igreniyorum. Tamamen kendim icin bu durumdan kurtulmak istiyorum.
Ailem de ayıp ayıp tarzı bir aile idi. Uyuşamadık hiç bir zaman bir cok konuda. Çocukken de cok yanlış yetiştirildim o ayri bi mesele zatenNormalde başka yorumlara yorum yapmayı sevmem ama okuyunca duramadım. Çocuk gelişimci arkadaşınız ya çok yanlış yerlerden eğitim almış ya da kafasına göre teori uyduruyor. Size şunu söyleyeyim iki yaşındaki çocuklar bile sürtünme yoluyla, yastıklarıyla, yorganlarıyla, kendilerine dokunarak bilinçsiz olarak mastürbasyon yapıyor. Eğer ebeveynleri büyükleri fark ederse o çocukları ayıplıyor, korkutuyor ne yazık ki. Oysa bu o çocuğun cinsel gelişimi için gerekli. Asıl bu korkutma sonucunda cinsel açıdan sağlıksız ve mutsuz bireyler yetişiyor. Mastürbasyon insan doğası için oldukça sağlıklı ve gerekli. Tabi bu dediğim günün 24 saatinin 23 saatini mastürbasyona ayıran kişiler için değil. Rahatlama ve mutluluk konusunda ise haklısınız. Bu vücudun basınç sübabı gibi bir olay diyelim. Yani o negatif enerjiyi bu şekilde atmak oldukça doğal ve sağlıklı.
Cinsellik en temel içgüdülerden biridir ve bir partnerle birlikte ol(a)mayan insanlar için bunu tatmin etmenin yoludur. Siz ihtiyaç duymayabilirsiniz ama bu son derece normal bir durum ve "aptalca" değil.Ya şu mastı aptalca bulan birtek ben miyim?
Sanırım dışarıda fazla vakit geçirmek biraz daha kafami yoracaktır. Evet sinirlenince de oluyor. Ama tabi aşırı sinirlenme degil :)sinirlenince mastürbasyon yapmak ilginçmiş, aslında memnun değilsen yapman gereken basit, bu alışkanlığın yerine başka bi alışkanlık koymak
bana göre aptalca ama bir başkası için değil sonuçta herkes istediğini düşünmekte özgürCinsellik en temel içgüdülerden biridir ve bir partnerle birlikte ol(a)mayan insanlar için bunu tatmin etmenin yoludur. Siz ihtiyaç duymayabilirsiniz ama bu son derece normal bir durum ve "aptalca" değil.
Normalde başka yorumlara yorum yapmayı sevmem ama okuyunca duramadım. Çocuk gelişimci arkadaşınız ya çok yanlış yerlerden eğitim almış ya da kafasına göre teori uyduruyor. Size şunu söyleyeyim iki yaşındaki çocuklar bile sürtünme yoluyla, yastıklarıyla, yorganlarıyla, kendilerine dokunarak bilinçsiz olarak mastürbasyon yapıyor. Eğer ebeveynleri büyükleri fark ederse o çocukları ayıplıyor, korkutuyor ne yazık ki. Oysa bu o çocuğun cinsel gelişimi için gerekli. Asıl bu korkutma sonucunda cinsel açıdan sağlıksız ve mutsuz bireyler yetişiyor. Mastürbasyon insan doğası için oldukça sağlıklı ve gerekli. Tabi bu dediğim günün 24 saatinin 23 saatini mastürbasyona ayıran kişiler için değil. Rahatlama ve mutluluk konusunda ise haklısınız. Bu vücudun basınç sübabı gibi bir olay diyelim. Yani o negatif enerjiyi bu şekilde atmak oldukça doğal ve sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?