• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Metres için kıralım ama diyeydin tövbee.

Valla metalcim bu ülkede adalet yok biliyorsun. Rafet El Roman denen g.vat yıllarca çocuklarını annelerinden kaçırdı perişan etti kadını. Herif ünlü, yurtdışında nerde olduğu da belli ama kimse bir halt yiyemedi. Aynı model yap sen de. Taşın, ev değiştir, adresini de beyan etme mahkemeye ikametgahını çek anne babanın evine çocuğu istediğin ladar gösterme kimse bir b.k yiyemez inan bana. Bu ülkedd adalet de , polis savcı da süs. Yıllarca çocuklarını boşandığı eşe göstermemek için izini kaybettirenler var. İstersen sen de aynısını yap, kimse bir halt yiyemez korkma.

Bekliyorum şimdi eğerki bebeğimi almaya gelirse haciz koydurucam
Aklıma gelmedi değil geldi ama kimseye olmaz gelir benim başıma patlar velayeti kötü kullanmaktan birde bebeğimden olurum.

Konu sahibi ofkesinden böyle bir kelime kullandı. .hani ne demek bu ne anlamadım triplerine girmeyin. .Allah yardımcın olsun arkadaşım. .çok zor..merak etme sadece Allah a sığın izle ve gör. .evladına sarıl sımsıkı. .onun senden başka kimsesiz yok.

Sizin yanınızda görsün çocuğu o kadınla aynı evde bırakmayın sakin baba olsa düşünürdü evladını aldatmazdi ailesini bırakın ne hali varsa görsün

Konu sahibi ofkesinden böyle bir kelime kullandı. .hani ne demek bu ne anlamadım triplerine girmeyin. .Allah yardımcın olsun arkadaşım. .çok zor..merak etme sadece Allah a sığın izle ve gör. .evladına sarıl sımsıkı. .onun senden başka kimsesiz yok.
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun .Zor bir sınavdayız.İnsanın olan huzurunun gelip kaçırıyorlar başka bir şey değil.

Kuma demek istedin heralde bacım

Sizin yanınızda görsün çocuğu o kadınla aynı evde bırakmayın sakin baba olsa düşünürdü evladını aldatmazdi ailesini bırakın ne hali varsa görsün
Bende aynı düşüncedeyim gelsin yanımızda görsünde ama bu tutturusa karar karar diye bilmiyorum ozaman ne olur.

Ben şok ben vefat bu nasıl bir konudur arkadaş ????
Nasıl bir konumu hamileyken dünyanın eziyetini çeken babamın evine geldim daha boşanmadan eski kocam olucak adam kendine bir sevgili buldu.Boşadım onu kendi başıma doğum yaptım şimdi bebeğimi istiyor bu kadın.

Bu yüzden istiyor gibi geldi bana . Hamileyken sizi görmeye gelmeyen ,merak etmeyen , çocuğunu görmeye gelmeyen( doğru hatırlıyorsam ) , kendine sevgili arayan adam ne diye çocuğu istesin .
Evet kadın bunun gözünü boyuyor ama malesefki bu salak adam çok çabuk gaza gelir.Bu kadının gazına gelicek.

protokole göre ödeyecek güya ama ödemiyor
Ver ozaman mahkemeye. Tüm rezillillerini de anlat. Mahkemeye banka dekontu vermek zorunda. Babalık gorevini yerine getirmiyor. Zaten başka bir kadın için hamile iken benden ayrıldı şimdi kendi luksunden taviz verip çocuğuna mahkemenin uygun gördüğü parayı vermiyor. Bu çocuk evine gitse kim bilir ne halde gelir sorumluluk sahibi değil de

Yanlış anladım heralde bende metres olayını neyse benimde bildiğim bebeğini kimse alamaz

Allah Allah hakime hanım çocuğunuzu 10 yasinda falan mi sandi ne? Emzikli bebek yaz tatili bir ay, haftasonlari bir gün, bayramda 3 gün, 15 tatilde bir hafta(sanki okullu) nasıl kalır ya? Akıl sağlığı yerinde miymis bu hakimenin? Değil bir gün bir saat bile bırakmayın çıngar çıkartın. Dünyanın çivisi çıkmış.

konu sahibi ben senin konularını biliom da millet "metresim" kelimesine takılıp duracak, konu yalan olacak.
kocamın metresi diye düzeltiver bari.

Back
X