• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi kemiren koskoca bir kurt var !!!

Konu sahibinin derdi çocuğunun psikolojisi filan değil ki....Sorusunda bununla ilgili tek kelime yok. 5 kere metres kelimesi kullanmış. Bütün derdi kocasının yeni eşiyle, hala hazmedememiş boşanmayı. Önce kendi psikolojisini düzeltmesi gerekiyor. Çocuğuyla ilgili tek kaygı belirtmemiş. Varsa yoksa metres (ki metres değil onun adı ya neyse...)
Sorumda ben korkularımı dile getirdim aman eski esim evleniyor diye hayıflanmadım aksine seviniyorum bile bizden uzak olucaklar diye hem neden hazmedemiyim davayı ben açtım ve psikolojik sorunlu bir adamdan kurtuldum.Sizin çocuğunuz varmı yada böyle korkuyla çocugunuzu rahat rahat sevebilirmisiniz?

3 aylık oglanı vermek ıcın nasıl musade ettınız
bende oglum cok kucukken bosandım ancak ben musade etmedıgımı soyleyınce hakım sadece 2 saatlık gorusler verdı ve hıc kullanmadı cok sukur

İnanın hiç bir kadın başkasının bakıma muhtaç çocuğunu alıp başıda dert açmaz. hatta eski eşiniz almak istese bile mani olur...

Dertlenmeyin, bir halt yiyemezler inaşlahh. Ama temyize gidip hukuken de uzun süreli almasını engelleyebilirsiniz. Daha süt kuzusu bebecik, alıp ne yapacakmış, kim emzirecek, kim bakacak? Hakim bunları nasıl görmedi anlamıyorum, öylesine karar veriyorlar...

3 aylık oglanı vermek ıcın nasıl musade ettınız
bende oglum cok kucukken bosandım ancak ben musade etmedıgımı soyleyınce hakım sadece 2 saatlık gorusler verdı ve hıc kullanmadı cok sukur
Neye uğradığımı şaşırdım kararı temyiz edicem.Gelirmi acaba bile diye riske atmamaya karar verdim.İnş bizimkide hiç kullanmaz.

İnanın hiç bir kadın başkasının bakıma muhtaç çocuğunu alıp başıda dert açmaz. hatta eski eşiniz almak istese bile mani olur...

Dertlenmeyin, bir halt yiyemezler inaşlahh. Ama temyize gidip hukuken de uzun süreli almasını engelleyebilirsiniz. Daha süt kuzusu bebecik, alıp ne yapacakmış, kim emzirecek, kim bakacak? Hakim bunları nasıl görmedi anlamıyorum, öylesine karar veriyorlar...
inş öyle olur kararı temyize taşıyıcam

Neye uğradığımı şaşırdım kararı temyiz edicem.Gelirmi acaba bile diye riske atmamaya karar verdim.İnş bizimkide hiç kullanmaz.
Zaten anneye muhtac bu kadar kucuk cocugu hakımde vermemesı gerek
bu aylık vermeler ancak 4-5 yasından sonra oluyormus

O hakime bebeğin yenidoğan olduğunu söylemedi mi acaba avukatınız? Bebeğin küçük olduğu ve yalnızca anne bakımına muhtaç olduğunu bikaç saat için bile şahsi münasebetse konu olamayacağını , babasının sadece gelip sizin evde görebileceğini izah eden bir delil tespiti davası açın (tek taraflı açılır), sonra da o delille karar düzeltmeye gidin ya da tekrar dava açın

Aa şimdi gördüm daha temyizi varmış. Bunları temyizde belirtin. Sonra da dosya henüz dçnmeden bi dr pedagog raporu alıp bi dilekçeyle onu da temyiz dosyasına gönderin. Dosyalar Yargıtay'dan dönene kadar istediğin kadar dilekçe sunavilirsin

Zaten anneye muhtac bu kadar kucuk cocugu hakımde vermemesı gerek
bu aylık vermeler ancak 4-5 yasından sonra oluyormus
Hakime idi oğlumun doğum tarihine bakıp bebek küçükmüş karar için birbirinizi hırpalamayın dedi.Kararımda eksiklik var tekrardan dava açayım ben

O hakime bebeğin yenidoğan olduğunu söylemedi mi acaba avukatınız? Bebeğin küçük olduğu ve yalnızca anne bakımına muhtaç olduğunu bikaç saat için bile şahsi münasebetse konu olamayacağını , babasının sadece gelip sizin evde görebileceğini izah eden bir delil tespiti davası açın (tek taraflı açılır), sonra da o delille karar düzeltmeye gidin ya da tekrar dava açın

Aa şimdi gördüm daha temyizi varmış. Bunları temyizde belirtin. Sonra da dosya henüz dçnmeden bi dr pedagog raporu alıp bi dilekçeyle onu da temyiz dosyasına gönderin. Dosyalar Yargıtay'dan dönene kadar istediğin kadar dilekçe sunavilirsin
Doğum tarihine baktı hakime hanım bebek küçükmüş karar için birbirinizi hırpalamayın dedi.Temyizi yok ben kararı temyiz edicektim.Yoksa direk delil tespiti davasımı açıyım.

Doğum tarihine baktı hakime hanım bebek küçükmüş karar için birbirinizi hırpalamayın dedi.Temyizi yok ben kararı temyiz edicektim.Yoksa direk delil tespiti davasımı açıyım.
Temyizi yok derken süresi mi kaçtı temyizin? Eğer temyiz Hakkınız kalmadıysa delil tespiti açıp, pedagog dr vs raporlar almaya bakın. Sonra da o delille velayetin düzeltilmesi için dava açın

O kadar azaldıki arttırmak için bir sürü şey deniyorum

Canim sen üzülme. Daha yaza çok var. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama git iyi bu konularda deneyimli bir avukat tut.

Baktın olmuyor. En kötü çocuğu gostermezsin. Hiç birşey yapmadılarını da biliyoruz.

Eski koca zaten çocuğu istemez diye düşünüyorum. Onun sevgilisi de simdi adamı seviyorum çocuğu da severim modunda takılıyor ama alsa eline yarım saat sonra bırakır diye düşünüyorum.

Üzme canını, bebisin ile mutlu huzurlu bir hayat süren dileğiyle.

Canim sen üzülme. Daha yaza çok var. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama git iyi bu konularda deneyimli bir avukat tut.

Baktın olmuyor. En kötü çocuğu gostermezsin. Hiç birşey yapmadılarını da biliyoruz.

Eski koca zaten çocuğu istemez diye düşünüyorum. Onun sevgilisi de simdi adamı seviyorum çocuğu da severim modunda takılıyor ama alsa eline yarım saat sonra bırakır diye düşünüyorum.

Üzme canını, bebisin ile mutlu huzurlu bir hayat süren dileğiyle.
Amin inş karşı dava açıcam velayetin düzeltilmesi için.İnş bugünlerde geçicek.

Şu fake paranoyasını bir aşın yaa fake olsa ne olur sanki cebinizden para eksiliyo fake konuya yorum yapınca, onu anlamadım bunu anlamadım tam da bu nedenden şuraya konu açmıyorum he, baştan okuyayım dedim 5 sayfa metres ne o ne bu ne erkek mi bla bla, anlamayan okumasın tane tane yazılanı da anlamiyosaniz Türkçe 1.den bi daha okuyun

Nafaka için hukuksal yollara başvuru gerekirse, çocuğu da verme çok.küçük ne 1 ayı, zilli kendi dogursun çok istiyosa

En mantıklı açıklama nasıl olsa bunlar anlaşmalı boşandı bebeği almaz baba bu konuda anlasmislardir diye mi düşündü hakim? Aklım almadi
peki eşiniz bebeği mutlaka karara gire vereceksin mi diyor yoksa sizin öngörü ve endişeniz mi var?
acil avukat değişimi yapin bir yerde bir hata olmali

3aylik bi bebek okadar uzun sure sizden ayri tutacak bi karar verilmez.5 yasina kadar.gorus izninde bile sizin gozetiminizde bi kac saat oda oyle karar verilir.sonucta emiyo cocuk.

Şu fake paranoyasını bir aşın yaa fake olsa ne olur sanki cebinizden para eksiliyo fake konuya yorum yapınca, onu anlamadım bunu anlamadım tam da bu nedenden şuraya konu açmıyorum he, baştan okuyayım dedim 5 sayfa metres ne o ne bu ne erkek mi bla bla, anlamayan okumasın tane tane yazılanı da anlamiyosaniz Türkçe 1.den bi daha okuyun

Nafaka için hukuksal yollara başvuru gerekirse, çocuğu da verme çok.küçük ne 1 ayı, zilli kendi dogursun çok istiyosa

Eğer bir insan metres ne demek anlamıyorsa ciddi manada ya yaşından ya da zekasından şüphe ederim. Ya çocuktur ya da mental bir sorunu vardır.

Back
X