Arkadaşlar meraba, içimde kıpır kıpır yeni biri var mı yok mu heyecanı var ve sizden fikirlerinizi istiyorum :) öncelikle ben üniversite öğrencisiyim ve ortak bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk efendi sessiz sakin biri tanışalı bir buçuk ay oldu. Birçok kez beraber dışarı çıktık bi şeyler yaptık sadece bi tanesi başbaşaydı ona da kendisi davet etmişti, yanyana geldiğimizde aramızda bi mesafe oluyo fazla çekingen davranıyoruz , mesajlaşırken de aynı şekilde , bir aydır konuşuyoruz ama konu içeriğinde herhangi bi gelişme yok. Onun dışında ben bunu iki kez benim arkadaşlarımla olan plana davet ettim ve ikiletmeden geldi bu çok hoşuma gitti sonuçta benimle vakit geçirmek için tanımadığı ortama girdi. Bu yaptığı aslında büyük bi adım fakat bunun dışında başka bir şey olmuyo. Ortak arkadaşımız biraz konuşmaya çalışmış onunla, o da aceleci davranmak istemiyorum ne seni ne onu kırmak da istemiyorum şimdi konuşuyoruz görüşüyoruzz her şey çok güzel gidiyo ve onu asla üzmem demiş. Ama bunlar beni tatmin etmiyo çünkü flört ediyoruz desek flörtümsü bi konuşma geçmiyo aramızda ve öyle saatlerce de konuşmuyoruz zaten . Kendisi şimdi yaz okulunda kafası orada ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ben bu belirsiz ve mesafeli durumdan bunaldım. Çocuğu açmak istiyorum ama onu da nasıl yapacağımı bilemiyorum eğer cesaret hapı falan varsa önerilerinize açığım
biraz uzun oldu , okuduğunuz için teşekkür ederimm

Son düzenleme: