Arkadaşlar meraba, içimde kıpır kıpır yeni biri var mı yok mu heyecanı var ve sizden fikirlerinizi istiyorum :) öncelikle ben üniversite öğrencisiyim ve ortak bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanıştım çocuk efendi sessiz sakin biri tanışalı bir buçuk ay oldu. Birçok kez beraber dışarı çıktık bi şeyler yaptık sadece bi tanesi başbaşaydı ona da kendisi davet etmişti, yanyana geldiğimizde aramızda bi mesafe oluyo fazla çekingen davranıyoruz , mesajlaşırken de aynı şekilde , bir aydır konuşuyoruz ama konu içeriğinde herhangi bi gelişme yok. Onun dışında ben bunu iki kez benim arkadaşlarımla olan plana davet ettim ve ikiletmeden geldi bu çok hoşuma gitti sonuçta benimle vakit geçirmek için tanıdığı ortama girdi. Bu yaptığı aslında büyük bi adım fakat bunun dışında başka bir şey olmuyo. Ortak arkadaşımız biraz konuşmaya çalışmış onunla, o da aceleci davranmak istemiyorum ne seni ne onu kırmak da istemiyorum şimdi konuşuyoruz görüşüyoruzz her şey çok güzel gidiyo ve onu asla üzmem demiş. Ama bunlar beni tatmin etmiyo çünkü flört ediyoruz desek flörtümsü bi konuşma geçmiyo aramızda ve öyle saatlerce de konuşmuyoruz zaten . Kendisi şimdi yaz okulunda kafası orada ve ben ne yapacağımı bilemiyorum. Ben bu belirsiz ve mesafeli durumdan bunaldım. Çocuğu açmak istiyorum ama onu da nasıl yapacağımı bilemiyorum eğer cesaret hapı falan varsa önerilerinize açığımbiraz uzun oldu , okuduğunuz için teşekkür ederimm
Ne güzel heyecanlar. bence açma böyle devam et. zamanla olur herşey. Zor olan şeyler daha kalıcı olur. acele etme bence böyle tanı onu...
Daha önceki ilişkilerim hep hızlı bi şekilde başladığı için sanırım bu kadar sabırsız bi durumdayım ama keşke biraz daha konuşmalarımız atraksiyonlu olsa
Daha önceki ilişkilerim hep hızlı bi şekilde başladığı için sanırım bu kadar sabırsız bi durumdayım ama keşke biraz daha konuşmalarımız atraksiyonlu olsa
atraksiyondan kastın ne ??? ne istiyorsun çocuktan ??? açar mısın az ????
Utangaçlık zor aşılır.
Yüzyüze zor oluyorsa nette günlük bir gününü samimi şekilde anlat. İçten el. kendin ol.
Hızlı başlaması bazı şeyleri görmene engel olmuştur. en tatlı zamanlar bence.
Keyfini çıkart Ozge, bunlar güzel şeyler acele etme. Seni iyice tanıdığında açılacaktır zaten ve inan bana daha sağlam bir ilişki olacaktır...
Benim gibi yapınsözlüme söyledim gitti , muhabbet ederdik bol bol mesajlaşırdık ama adı konmamıştı , bende niyetini anlayamadım , biz arkadaşmıyız , benimle tanımak mı istiyorsun yoksa bende hoşlanıyor musun demiştim o da dolaylı şekilde çekinerek cevap verdi , bak şimdi nişanımız olucak :132:
Bence sende ummadığı anda pat diye sor çok heyecanlı oluo
yani napıyosun ,nasıl gidiyo ,bugün naptın gibi şeyler konuşuyoruz, zaten aralıklarla cevap veriyo pek ilgilenmiyo telefonla. Nasıl anlatıcağımı bilemedim de biraz daha birbirimizi tanımaya yönelik şeyler konuşabiliriz mesela
gayet mantıklı bir çocuk.... bence senin geçmişteki hızlı bol atraksiyonlu ilişkilerin şu anki ilişkine bakışını etkiliyor....bırak bu şekilde birbirinize süre tanımış olun eğer birlikte vakit geçirmek sizi mutlu ediyorsa zamanla atraksiyonlar başlar zaten
doğru söylüyosunuz, eski ilişkilerimde bi şeyler yaşamaya başladıktan sonra beraber bi yerlere gider bi şeyler yapardık. Şimdi tam tersini yaşayınca kafam allak bullak oldu..
önce yanlış olanı yaşamışsınız bence.....günümüzde böyle bir çocuk bulmuşsun dua et bence ama yine de güvenme belki onun da stratejisi böyledirilişkini sindire sindire yaşa zira üniv öğrencisisin öyle bir ilişkin olsun ki mezun olduktan sonra herkes yoluna gitmesin sonu evlilik olsun....çünkü mezun olduktan sonra iş hayatıymış vs yoğunluktan kimseye vakit ayırıp tanımaya uğraşamayacaksın bu dönemlerinde olabileceği kadar......bu çocuk senin yanında değil mi senin ortamlara bile giritor senin için bırak ilişki yavaş ilerlesin bırak bazı şeyler birbirinizden emin olduktan sonra yaşansın atraksiyonlar tam olarak kalpleriniz kenetlendikten sonra başlasın
çok güzel yazmışsınız ,bunu okumak mutlu etti beni teşekkür ederim :) peki sizce şu an benim yapmam gereken bi şey var mı? perşembe günü sınavı var ve o süreye kadar çok yazacağını sanmıyorum
ilişkinizin içeriğini tam olarak bilmediğim için ne yazmam gerektiğini kestiremedim ama bir bayan olarak durman gereken mesafeyi koru derim...zaten insan anlayabilir diye düşünüyorum karşı taraf onu önemsemediği için mi aramıyor işlerinin yoğunluğundan mı siz de yazılılararamıyor...onunla birlikte bazı özel anlar yaşamak için mi birlikte ,yanyana vakit geçirmek güzel olduğu için mi birlikte ??? bunları mesafeni koruyup ilişkine objektif olarak bakarsan çok net görürsün...mesela sana sıra gelince yazılım var diyor ama senden gizli arkadaşlarıyla buluşuyorsa bu sana bir ipuçu....
Ne guzel iste. Sevgili olmadan once birbirinizi makul olan her ortamda gormeye calisin bence. Boylesi cok saglikli oluyor. O da akilli cocukmus ki birden atlamiyor. Biraz daha sabret. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?