İçimi kıpır kıpır eden şey :)

Yavaş ve emin adımlarla güzel bir ilişki gibi görünüyor.
Hakkınız da hayırlısı olsun canım..

Yavaş ve emin adımlarla güzel bir ilişki gibi görünüyor.
Hakkınız da hayırlısı olsun canım..

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :) sanırım durumu biraz ben abartıyorum, daha çok konuşup bi şeyler paylaşmak istediğim için az konuşmamız gözüme batıyor gibi..

Off ne kadar güzel şuan yaşadığın o heyecan biliyo musun?
O söylediğin sabırsızlıkları heyecanları ben en son yıllar önce yaşamıştım ve hatırladıkça bile içim ayrı bi hoş oluyo.
Fakat malesef artık snn yaşadığın türden heyecanlar sabırsızlıklar yok ilişkimizde. O safhaları çoktan aştık çünkü ama yine de özlüyo insan :)
O ilk zamanların tadı hakkaten ayrı bi başka... Her anın tadını çıkar şuan her duygunun... :)

herkes aynı şeyi söylüyor ama nedense ben şu an üzgün bi moddayım sürekli kendime neden şu an konuşmuyoruz neden bi şeyler olmuyo diyorum, fazla memnuniyetsiz davranıyorum aslında sanırım

İnşallah her şey çok güzel olur teşekkür ederim :) şu an o yazmadan yazma gibi bi olayda bulunmalı mıyım sizce?

Yazmak derken, hal hatir sormaktan, havadan sudan bahsetmekten bahsediyorsan tabii ki yaz. Ne zaman istersen hem de. :)

daha bir buçuk ayda çocuğu açmaya çalışırsan bir senede işin zor. bazı şeyleri seyrinde yaşayın tadı olsun

Neden bu kadar acele ediyorsunuz şimdi siz deseniz daha çok yeni arkadaşlığınız onun zamana ve duygularundan emin olmaya ihtiyacı var sen dersen biraz kırmamak için başlıyor olacak ama kafasında henüz oturmamış olacak biraz zaman tanıyın görüşüm belli ki yakından tanımak istiyor çokta kaptırmayın kendinizi.

Arkadaşlara katılıyorum bence de en güzeli ağırdan alman :)

Canım özel mesaj atıcam sana bir bakar mısın :)

Arkadaslar meraba yine ben, size son gelişmeleri anlatmak istedim. Aslında çok abartılcak bi şey olmadı, ortak arkadaşlarımız (cift) ve biz beraber iftara gittik, garip bi ortam oldu sonuçta karşımızda bi çift oturuyo biz onların karşısında ne olduğumuz belli olmadan oturuyoruz, aramızda yine bi cekingenlik vardı, fakat size en son yazdığımdan beri her gün konusuyoruz eskiye göre biraz daha samimiyiz :) sizin yorumlarınızı bekliyorum merakla :))

Arkadaslar son gelişmeleri yazmak istiyorum fikirlerinize çok ihtiyacım var, biz bugüne kadar hep konuştuk her gün istisnasız bi şekilde mesajlastik ama gelin görün ki herhangi bir ilişki adına bi şey konusulmadi, dün ortak arkadaşımla görüştuler ve şimdilik çıkmayı düşünmüyorum iyiyiz takılıyoruz gibi bir cümle kurmuş başka bi şey dememis zaten ağzından kerpetenle laf alınıyo,ben bunu duyunca çok sinirlendim tabi ki. Ama ben anlam veremedim sadece takıldığı biriyle neden her gün konusur? ( diğer arkadaşlarıyla çok konuşmuyomus ortak arkadaşım doğru düzgün onu takmadigini falan söyledi yani benimle her gün konuşması onun maksimum ilgisi) daha dün onlar bunu konuştuktan sonra bana fotoğraf falan atti, yani demek istediğim şey şu ki madem sadece takılıyoruz neden böyle davranıyo, şimdiye kadar benim hakkımda açılan konularda hep kaçmış zaten bi şey demekten ortak arkadaşıma, acaba kurduğu cümlenin ciddiyetinin farkında değil mi yani kendisini ifade edememis olabilir mi? Bu arada iyi ki tanismisiz gibi konuşmalar geciyodu aramızda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence senden hoşlanıyodur. Yani o öyle 'takılıyoruz' demek istememiştir. Sadece şu an bi ilişkiye başlamak istemiyodur. Ya da daha iyi tanımak istiyodur.
Bende aslında senin gibiyim; belirsizlik sevmem ama bu da işte bişiler hemen olsun bitsine getirmemize sebep oluyor. Bence doğrusu yavaş yavaş olması. Yani tanıyın birbirnizi, beraber vakit geçirin. Fazla kafana takma ama fazla beklenti içinde de olma.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim, yani ben de bi şeylerin yavaş yavaş olmasi taraftarıyim eskiden pek öyle dusunmezdim. Ama böyle bi cümle duymak beni üzdü , bana sanki ilişki sorumluluguna girmekten korkuyomus gibi geldi . Şu an halinden memnun benimle konuşuyo ona karışan yok ,tartışma yasamiyo vs bu yüzden de bu şekilde devam etmek istiyomus gibi geldi

Rica ederim :)

Bencede öyle. Sorumluluk almak istemiyodur. Ama aslında anlayabiliyorum çünkü çoğu kızda yok mudur o; yapamazsın edemezsin neden aramadın sormadınlar fln. Belki böyle olacağından korkuyodur. Erkekleri anlamak aslında zor değildir ama sanki biz çok şey bekliyoruz. Bence kendi haline bırak herşey olacağına varır.

Canım bence söyle ortak arkadaşın daha yapmasın senin muhabbetini çünkü çocuk havalara girmiş gibi geldi bana. Unutma kaçan kovalanır, yazarsa yaz yazmazsa umrunda olmasın. O yokmuşcasına devam et. Hatta geç cevap ver takılıyorduk arkadaşlarla görmedim de. Ben biraz kızdım çocuğa 😁

Erkek mantigiyla düşününce kendine göre haklı tabi. Ama o iyiyiz derken beni düşünmeden konuşuyo yani ben burda çok da mutlu değilim böyle bi durum olmasindan ve eğer gerçekten bi şeyler dusunmuyosa konuşmaya pek de devam etmek istemem. Ortak arkadaşımız kenara çekip ciddi bi şekilde konuşmayı düşünüyo, benim takilincak bi kız olmadigimdan ve eğer öyle goruyosa kalkıp bunu bana açıklaması gerektiğini falan söylemeyi düşünüyo. Sizce böyle bi şey yapmalı mi ?

Ben de sizin gibi kizginim ona , nasıl bi taktik izliycegimi tam olarak bilemedim ikilemde olmak hiç bana göre değil ya

Kardes, bence bu cocuk sorumluluk almak istemiyor, nasilsa seninle oyle ya da boyle vakit geciriyor.

Kendini bedava yapma bence, yanlis anlama, seninle vakit gecirmek bedava olmamali, sen degerli bir insansin. Seninle hosca vakit gecirmek isteyen erkek, karsiliginda sana adam gibi bir iliski sunmali, haksiz miyim? Bence ortak arkadasina boyle soyle, bu endir ya ne arkadas ne sevgili ben sikildim artik bu isten , cikma teklif edecekse adam gibi etsin, yoksa ben yokum ben adi konulmamis seylere gelemem de.

Hmm; o zamanda sanki sen arkadaşından istemişsin konuşmasını gibi olmaz mı? Bilemedim şimdi.

Şu an sizin aranızdaki şey tam olarak ne? Yani konuşmalar ne sıklıkta ve bu sürekli mesajlaşma mı yoksa arar mı?

Hani eğer arkadaşlığın bi tık ötesiyse ve buna rağmen takılıyoruz dediyse bence arkadaşın konuşabilir; amacın ne fln diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…