İçimi soguturmu

melekzafer55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
36
9
1
32
Eşim beni aldattı hıc üstesinden gelemıyecgm bir acı biraktı bana günler oldu gecmedı belkıde senelerce gecıcek sımdı biri var benimle ilgileniyor daha dogrusu uzun zamandır ılgılenıyomus benim habrrım yok aklıma gırıyo ilmek ilmek işlenıyo sankı aklım kayıyo bugunden berı konuşuyoruz açaba devam etsem bende esıme yapsam bu kötülüğü içim sogurmu

Eşim beni aldattı hıc üstesinden gelemıyecgm bir acı biraktı bana günler oldu gecmedı belkıde senelerce gecıcek sımdı biri var benimle ilgileniyor daha dogrusu uzun zamandır ılgılenıyomus benim habrrım yok aklıma gırıyo ilmek ilmek işlenıyo sankı aklım kayıyo bugunden berı konuşuyoruz açaba devam etsem bende esıme yapsam bu kötülüğü içim sogurmu

İçin soğurmu bilmem ama eşin seni aldattiğinda onun için ne düşündüysen aynını kendin için düşün... yani kısacası eşinin seviyesine inmiş olacaksın.. onun kadar adice birşey yapmış olacaksın

Tabiiki aldat kocanı ne duruyorsun, sorduğunda soru mu canııımm? Bir de anket aç aldatayım mıııı, aldatmayayım mı diye tam olsun. Çıkan sonuca göre tak boynuzu veya takma.

O seni aldattı sen de onu aldat her sorun anında biter,için soğur, kocan cezasını çeker sonra evliliğiniz kurtulur. Ohhh misss, bence her aldatılan kadın aldatmalı ki içi soğusun, çözüm budur abi, tebrik ederim ama kimsenin aklına gelmezdi bu çözüm...

İçin soğurmu bilmem ama eşin seni aldattiğinda onun için ne düşündüysen aynını kendin için düşün... yani kısacası eşinin seviyesine inmiş olacaksın.. onun kadar adice birşey yapmış olacaksın
Bilmiyorum su an o adam bana butun yaşadıklarımı unutturuyo konusmak iyi geliyo bana illa bana gelde demiyo kocanla konus inşallah duzelır senı üzgün gormek beni daha cok üzer dedi

Bilmiyorum su an o adam bana butun yaşadıklarımı unutturuyo konusmak iyi geliyo bana illa bana gelde demiyo kocanla konus inşallah duzelır senı üzgün gormek beni daha cok üzer dedi
Djdgjfjfhjhd sen de yedin mi ?
Bırak şimdi bas baya bu bahanenin ardına sıgınıyorsun.

Kaba bir tabir var.
Si..k yarıştırma diye.
Buna gerek yok. Kendi vicdanımdan benliğimden hiç ödün veremem :KK14:

Boşar. Gider mutlulugun delisi olurum daha iyi intikam olur :KK28::21:

Bak o zaman tencere kapak bir çift olursunuz

Dün ne yazıyordunuz bugün açtığınız konuya bakın.Ne değişiksiniz yav.Swinger olayına döndürün yakında çok eğlenceli olur.

Valla ben seni suçlayamam çünkü eşinin adiliği seni bu adama itmiş ... adamda ya bu durumundan faydalanıyor yada gerçekten ilgi gösteriyor olabilir... ama sen yinede yanlış yoldasın bunu gör ve bu yola devam etme ... Senin sadece kendine saygın olsun ve bu çirkinliği at aklından

yap dersek veya yapma dersek ona göre mi hareket edeceksın? evlı bi kadınsın ve adamın biri senden hoşlandıgını söyluyor
eşin haksız sayılmaz mıydı yoksa? benden sana tavsiye, boşan öyle devam et hayatına :KK66:

Back
X