İçimi soguturmu

Eşim beni aldattı hıc üstesinden gelemıyecgm bir acı biraktı bana günler oldu gecmedı belkıde senelerce gecıcek sımdı biri var benimle ilgileniyor daha dogrusu uzun zamandır ılgılenıyomus benim habrrım yok aklıma gırıyo ilmek ilmek işlenıyo sankı aklım kayıyo bugunden berı konuşuyoruz açaba devam etsem bende esıme yapsam bu kötülüğü içim sogurmu

öncelikli olarak eşinizden ayrılmayı deneseniz nasıl olur acaba, eşinizin böyle bir şey yapması onun karaktersizliği siz neden kendinizi aynı duruma sokuyorsunuz.

bir şey yaşamak istiyorsanız ayrılın sonra ne yapmak istiyorsanız onu yapın. Neden adınıza leke sürüyorsunuz karşınızda sizinle ilgilenen adam da evli olduğunuzu bile bile nasıl size yanaşma fırsatı buluyor?

Yapma arkadaşım napıyosun sen ya? O pislik kocandan ne farkın kalacak.. Git aç boşanma davası ondan sonra ne yaparsan yap.. Zaten ortada evlilik kalmamış belli, bari uzatmayın..

Dun burda konu acmistiniz. Cocugunuz icin herseye katlanir misiniz diye. Askinizdan vazgecer misiniz diye. Ben de dedim ki esinizden ayrisiniz herhalde ve cocuklariniz baskasiyla evlenmenizi istemiyor mu. Ama sizin durumunuz sandigimdan kotu. Hem adam sizi aldatiyor ama ben vazgecemiyorum diyorsunuz. Sonra cocuklarim icin herseye katlanirim dediniz ve bugun baska adam konusu actiniz. Bence gercekten bosanin sonra da napiyorsaniz yapin ama cocuklari bari boyle birseyde ortaya koymayin. Emin olun bosansaniz cocuklariniz annesininin babasini aldatmasindan ya da karsilikli misillemelerden daha kolay atlatir bunu.

Son düzenleme:
Eşim beni aldattı hıc üstesinden gelemıyecgm bir acı biraktı bana günler oldu gecmedı belkıde senelerce gecıcek sımdı biri var benimle ilgileniyor daha dogrusu uzun zamandır ılgılenıyomus benim habrrım yok aklıma gırıyo ilmek ilmek işlenıyo sankı aklım kayıyo bugunden berı konuşuyoruz açaba devam etsem bende esıme yapsam bu kötülüğü içim sogurmu
Kocanız çirkinleşmiş, siz de çirkinleşmeyin! Kendinize sayginiz yok mu sizin?!

sen sımdı kocana kızıyosun senı aldattıgı için dimi haklı olarak..
nıye aynı şeyı yapıp onla aynı sevıyeye ıneceksınkı..sende kocanı aldatırsan boşanma zaten.eşitlenmiş olursunuz
galibiyetini maglubiyete çevirirsin

Affedemidiğin kocayı boşar
dimdik ayakta durup hayatına devam eder ve mutlu olursan için soğur

İyi de kocan bir başka kadınla konuştu diye aldattı demedin mi sen? Gelip kendi itiraf etmişti bir de.

E sen de şimdi başka bir erkekle konuşuyorsun. Yani kocanın yaptığının aynısını yapıyorsun. Onu aldatıyorsun.

Birbirinizden farkınız yok.

Bende aldatildim ama aldatmayi hiç düşünmedim bunu kimse için değil kizim için yapamam en başta onun yüzüne bakamam bırak eşi dostu herşeyden önce anneyim ve cocuguma bu kötülüğü yapamam o adamda evli bi kadınla konuşacak kadar düştüyse ondan ne hayır bekleyeceksin ayrilabilecek gücün varsa ayril hayatına biri girmesi normal sonrasında ama şimdi değil bence gunahindan kork ilk başta zina olur ayril sonra ne yaparsan yap

bence aldatıldığı için boşanan kişi sayısı heralde artık binde 1 artık okuya okuya bende alışır oldum bence aldatmayan erkek varmiki diye düşünmeye başladım fırsatını bulamayan erkekler kaldı sanırım siz zaten şuan görüşerek bu yola adım atmışsınız gerisi gelir yavaş yavaşş

aldatacağınıza boşanın ya.

kadınlar toplu halde akıl tutulması filan mı yaşıyolar bu aralar. bu gurursuzluk bu seviyesizlik kabule dilebilir gibi değil.

Esin serefsizlik yapti ama sen kendini ahlaksiz olmaya yakistiriyormusun? Bana kalirsa yapma insan gibi bosan hic yakismiyor böyle seyler evli insanlara. Bosan da kendine sevgili yap o haysiyetsiz daha fazla kudurur

Yani benim için sorun değil eşine sadakat duyman gerekmiyor .
Ama sana koz olarak kullanabilir malum Türkiye burası .
Seni aldatani aldatman seni o... yapmaz

konuşuyoruz diyorsun e yapmışsın bile
sana sormak lazım için soğudu mu

En fazla cinayete kurban gidersin. İçini bu soğutur mu?
Türkiye gerçekleri ortadayken böyle pervasız sorular sormak... Yani pes!
Kısasa kısas tamam da karaktersizliğe karaktersizlikle karşılık vermek sadece durumu eşitler. Yani aynı çukura sen de inersin, seni düze çıkarmaz.
Valla evire çevire dövmek istiyorum desen bile daha kabul edilebilir bir intikam şekli olurdu. Ama bu olmaz.

Back
X