eğer hayatınızın merkezine kendiniz yerine hep başkalarını koyma eyleminiz varsa ebedi mutlu olamazsınız.
benim için herşeyin değeri bana zarar verdiği yerde biter.
geri dönüşü yoksa eğer, kendinizi bi labirente atıp, kendi elinizle acınızı yüceltmeyin.
insan kendini toparlamak konusunda çok aciz olmamalı.
evet, herkes kısa süreliğine birilerinden destekle acısını örtebilir.
ama hayat boyu buna ihtiyaç duyarsanız, kendinizi gerçekleştiremezsiniz.
ablacim 30 yasindasin ve bazi seylere ciddi sekilde gec kalmsnz ve bisiler yapmasan daha cok gec kalcaksn
öncelikle is bul kendi ayaklarinin üzerinde dur
sonra sevdiginle bi yuva kurmak icin adim at
sen kendine inanmasan güvenmesen asla mutlu olamasin
Çalışıyorum ben zaten, 20 yaşımdan beri kendi ayaklarım üstündeyim. Koskoca bir aileyi ayakta tutmaya çalışıyorum. Ama yoruldum.. Adım atamıyorum çünkü ailem beni reddediyor. bu durumda kendime ne inanabiliyorum nede güvenebiliyorum malesef.
Merhaba kızlar,
Bu sizlere bilmiyorum kaçıncı yazışım..... Ve yine yazmaktan vazgeçişim. Şöyle uzunnnnn uzunnnnn size yazmak anlatmak istiyorum. Ama hayatım ve yaşadıklarım o kadar tekrara düşmüş ki, bir önceki yazımda yazdıklarımdan farklı hiç birşey yok.. yeniden anlatıp, sizinle dertleşmek fikirlerinizi almak bildiğim şeyleri tekrar okumak, sizin zamanınızı çalmak istemiyorum.. Beni görmüyorsunuz ama yine de Utanıyorum çekiniyoum yazmaya söylemeye..
Sadece birşey sormak istiyorum aslında aranızda 6/7 yıllık ilişki yaşayıp sadece ailelerin istememesi yüzünden ayrılan varmı ? ( tabi bu süre içinde çok kötü şeyler yaşayan, ruhen yıpranan, hırpalanan vs.. ) Ve sadece şartlar yüzünden severek ayrılan ve sonrasında mutlu olan var mı ? sizce bende mutlu olabilir miyim
Eski konum : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vanli-bir-sevgiliniz-varsa.855537/
Sana çıkış yolu göstereyim mi ? BİLDİĞİNİ YAP CANIN NASIL İSTİYORSA ÖYLE YAP NEDEN BİLİYOR MUSUN HAYAT BİR KERE YAŞANIR! Senin içinden ne geliyor ona iyice karar ver bırak herkes kendi sorumluluğunu alsın bu hatadır sana bağımlı olarak yaşamamalı ailen kardeşlerin vs. Seninde bir hayatın var.
Hayat bir kere yaşanır dediğim ve annemin karşısına her dikildiğimde kadın hastanelik oluyor tansiyonu 20 lere çıkıyor. Evlenmemi istemiyor. Peki bu durumda ne yapmam lazım
Hayat bir kere yaşanır dediğim ve annemin karşısına her dikildiğimde kadın hastanelik oluyor tansiyonu 20 lere çıkıyor. Evlenmemi istemiyor. Peki bu durumda ne yapmam lazım
Ben olsam annemi kendiyle ve vicdaniyla bas basa birakirdim. Bir sure sonra affeder zaten. Git dene yanil ne varki bu kadar engel olacak sevgilinde
Cikmasin o zaman. Boyle birseye nasil engel olunur. Insanin diger yarisini bulmasi kolay birseymi. Yarin obur gun Allah gecinden versin annenizde olmayacak tek basiniza kalacaksiniz. Ikna edin bence bir sekilde. Mutlaka bir yolu olmaliKorkuyorum işte ona birşey olur diye, hemde benim yüzümden. Çünkü benim babam yok.. Benim aşkım sevgim yüzünden tansiyonu çıkıyor ya kendimden iğreniyorum.
Konu sahibi zaten çalışıyormuş ama velev ki çalışmıyor olsa idi, hiç kimsenin kimseye şuna geç kalmışsın, buna geç kalmışsın demeye hakkı yok. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30 yaş senin yaşındaki biri için geç kalınmış bir yaş gibi görünebilir fakat aslında pek çok şeyi yeniden yapılandırmaya, sil baştan yapmaya fırsat verecek kadar genç bir yaş. Geç kalmak nedir? 40 yaş da geç kalınmış bir yaş değildir, 50 yaş da. Geç kalınan ne? Bir 20 sene geriye gitmesine fırsat verilse aynı otlukta, aynı boşlukta, aynı işe yaramazlıkta ısrar edecek insanlarla doluyken dünya, kimsenin kimseye geç kalmışsın deme hakkı yok.ablacim 30 yasindasin ve bazi seylere ciddi sekilde gec kalmsnz ve bisiler yapmasan daha cok gec kalcaksn
öncelikle is bul kendi ayaklarinin üzerinde dur
sonra sevdiginle bi yuva kurmak icin adim at
sen kendine inanmasan güvenmesen asla mutlu olamasin
Konu sahibi zaten çalışıyormuş ama velev ki çalışmıyor olsa idi, hiç kimsenin kimseye şuna geç kalmışsın, buna geç kalmışsın demeye hakkı yok. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama 30 yaş senin yaşındaki biri için geç kalınmış bir yaş gibi görünebilir fakat aslında pek çok şeyi yeniden yapılandırmaya, sil baştan yapmaya fırsat verecek kadar genç bir yaş. Geç kalmak nedir? 40 yaş da geç kalınmış bir yaş değildir, 50 yaş da. Geç kalınan ne? Bir 20 sene geriye gitmesine fırsat verilse aynı otlukta, aynı boşlukta, aynı işe yaramazlıkta ısrar edecek insanlarla doluyken dünya, kimsenin kimseye geç kalmışsın deme hakkı yok.
öncelikli sorum, annen neden karşı çıkıyor? gerekçesi ne tam olarak?
ve 6 yıldır uzaktan uzağa bir ilişki demişsin, sen istanbul o vanda sanırım. ne kadar tanıdın bunca zamanda. ne kadar görüştünüz. 6 yıl uzun gibi gözüküyor ama siz ayrı şehirlerdeymişsiniz, yeterince birarada olabilme imkanınız oldu mu? ailesini onun kültürünü yaşadığı yeri gidip gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?