2 sene daha bekleyemezmisin tabi iki sene sonra herşeyin güzel olacağına inanıyosanÜniversitede tanıştık biz. Aslında başlarda herşey güzel ve sorunsuzdu. Ama planlarımız tutmadı. Annem karşı çıkıyor çünkü o hem doğulu hemde evlenirsek bir süre vanda yaşamamız gerekiyor. Birde annem bana çok düşkün. gözünün önünden ayırmıyor diyebilirim. birbirimizi yeterince tanıyoruz tabiki. Tabiki dört dörtlük bana uygun değil. Ama rahatsızlık boyutunda bir sıkıntımız yok. Birbirimizi idare edebilioruz. Evet ben onun yaşadığı yeri gittim ve gördüm. Evet orası bana göre bir yer değil. Zaten işte bunlar bir araya geldiğinde vazgeçiyorum. Ama insan olarak değerlendirdiğimde o iyi biri beni seviyor değer veriyor saygılı, işinde gücünde, namazında niyazında, çabalıyor benim için, mesela istanbuldan sırf benim için bir ev aldı. ama hemen gelemiyor. çünkü ordaki işi çok iyi maaşı çok iyi. Bazı şeyleri yoluna koyabilmesi için de en az 1 , 2 sene orda kalması gerekiyor. Hayatımızda hiç birşeyin garantisi yok malesef.
Ben ondan vazgeçersem sanki hayatımın hatasını yapacakmışım gibi geliyor. hoş hiç vazgeçemedm ama buda ayrı bi mesele :S
sebepler hayatlar yaşamlar önemli ... ilk başta aşarız die düşündüğümüz nice şeyi evlilikte aşamıoruz zor... evet mutlu olma ihtimaliniz var ama yaa olmazsanız arkanızda aileniz de yok ?
Üniversitede tanıştık biz. Aslında başlarda herşey güzel ve sorunsuzdu. Ama planlarımız tutmadı. Annem karşı çıkıyor çünkü o hem doğulu hemde evlenirsek bir süre vanda yaşamamız gerekiyor. Birde annem bana çok düşkün. gözünün önünden ayırmıyor diyebilirim. birbirimizi yeterince tanıyoruz tabiki. Tabiki dört dörtlük bana uygun değil. Ama rahatsızlık boyutunda bir sıkıntımız yok. Birbirimizi idare edebilioruz. Evet ben onun yaşadığı yeri gittim ve gördüm. Evet orası bana göre bir yer değil. Zaten işte bunlar bir araya geldiğinde vazgeçiyorum. Ama insan olarak değerlendirdiğimde o iyi biri beni seviyor değer veriyor saygılı, işinde gücünde, namazında niyazında, çabalıyor benim için, mesela istanbuldan sırf benim için bir ev aldı. ama hemen gelemiyor. çünkü ordaki işi çok iyi maaşı çok iyi. Bazı şeyleri yoluna koyabilmesi için de en az 1 , 2 sene orda kalması gerekiyor. Hayatımızda hiç birşeyin garantisi yok malesef.
Ben ondan vazgeçersem sanki hayatımın hatasını yapacakmışım gibi geliyor. hoş hiç vazgeçemedm ama buda ayrı bi mesele :S
ben de sandım ki annen bişeyler gördü sezdi geleceğe dönük, o yüzden istemiyor. sırf sana düşkün diye senin mutluluğuna set çekmesi bencillikten başka birşey değil. 30 yaşındasın ve hayat geçiyor. sevdiğin bir insanı bulmuşsun, seviliyorsun ve senin için çabalayan da bir insan üstelik. annen senin turşunu mu kuracakmış? anlamıyorum gerçekten. benim annem de bana çok düşkündür, 31 yaşındayım ben de. ama yarın seveceğim ve sevildiğim biri çıksın karşıma, doğunun en ucunda yaşıyor olsun, annem eğer güvenmişse tamamdır. yeter ki sen mutlu ol der. ben annene çok kızdım. annen bile olsa haklı br gerekçe değil bu. mutluluğun ellerinin arasından kayıp gitmesine izin mi vereceksin.
unutma, hayat bir kere yaşanıyor..
Tanışmak bile istemiyor ki sen mutlu ol yeter diyebilsin. Polis çağırırım diyor gelirse :)) çok sıkışırsa evlen ben karışmıyorum diyor. yani karışmıyorum demesi '' hiç bişeye karışmam istemeye gelmesinler, düğün dernek olmaz, git nikahla evlen bizide unut '' şeklinde bir karışmama.. bende çok kızıyorum ama annem iste, annem ..
Hep aileler önemli onların rızası olmadan olmaz derim ama sizin durum farklı. aklı havada biri olmadığınız belli. bu yasa kadar gelmişsiniz ve kendi kararlarınızı kendiniz almalısınız. üzmek istemem ama eğer sevdiğiniz kişiden vazgeçerseniz ömür boyu mutlu olama ihtimaliniz de var. Çünkü cok duygusal ve kırılgan birisiniz gibi hissettim. Bu karakterdeki insanlar mantıkları devrede olsa bile hep duygularını dinlerler.dinlemezse öyle bikaç yılda unutup önüne bakamazlar.annenizin size düşkün olmasi tansiyonu firlamasi fln tabiki önemli ama biryere kdar. anne seni düşünüyorum ve vazgeçiyorm ama sen de yakında evladını kaybetceksin ruh sağlığım bozuldu mutsuz görmüyor musun deyin.siz annenizo dusunuyorsunuz tamam ama o neden sizi sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor? Ailemzde dahil bazen bencilce kendi doğruları için bizi harcayabiliyorlar.bunu unutmayın ve bence içinizden geçeni yapın. bu hayat sizin ve bir kere yaşama şansınız var.
He bir de gerçekten seni seviyorsa annen evlendiğin zaman seni silemez.Allah korusun yüzünü kızartıcak bir şey yapmamışsn rezil etmemissn.tamamen onun ki bencillik. sana blof yaptığı ortada silerim seni diye. gerçekten silerse de o anne sevgisi falan değildir başka bir şeydir derim.
Deneme yanılma oyunu değil ki buBen olsam annemi kendiyle ve vicdaniyla bas basa birakirdim. Bir sure sonra affeder zaten. Git dene yanil ne varki bu kadar engel olacak sevgilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?