İçimin acısı hiç mi geçmez

2 sene daha bekleyemezmisin tabi iki sene sonra herşeyin güzel olacağına inanıyosan

sebepler hayatlar yaşamlar önemli ... ilk başta aşarız die düşündüğümüz nice şeyi evlilikte aşamıoruz zor... evet mutlu olma ihtimaliniz var ama yaa olmazsanız arkanızda aileniz de yok ?

en çok korktuğum şey bu zaten. Baba yok zaten, anne de olmayacak. ihtimaller ihtimaller böyle geçer mi hayat

ben de sandım ki annen bişeyler gördü sezdi geleceğe dönük, o yüzden istemiyor. sırf sana düşkün diye senin mutluluğuna set çekmesi bencillikten başka birşey değil. 30 yaşındasın ve hayat geçiyor. sevdiğin bir insanı bulmuşsun, seviliyorsun ve senin için çabalayan da bir insan üstelik. annen senin turşunu mu kuracakmış? anlamıyorum gerçekten. benim annem de bana çok düşkündür, 31 yaşındayım ben de. ama yarın seveceğim ve sevildiğim biri çıksın karşıma, doğunun en ucunda yaşıyor olsun, annem eğer güvenmişse tamamdır. yeter ki sen mutlu ol der. ben annene çok kızdım. annen bile olsa haklı br gerekçe değil bu. mutluluğun ellerinin arasından kayıp gitmesine izin mi vereceksin.

unutma, hayat bir kere yaşanıyor..

Tanışmak bile istemiyor ki sen mutlu ol yeter diyebilsin. Polis çağırırım diyor gelirse :)) çok sıkışırsa evlen ben karışmıyorum diyor. yani karışmıyorum demesi '' hiç bişeye karışmam istemeye gelmesinler, düğün dernek olmaz, git nikahla evlen bizide unut '' şeklinde bir karışmama.. bende çok kızıyorum ama annem iste, annem ..

Hep aileler önemli onların rızası olmadan olmaz derim ama sizin durum farklı. aklı havada biri olmadığınız belli. bu yasa kadar gelmişsiniz ve kendi kararlarınızı kendiniz almalısınız. üzmek istemem ama eğer sevdiğiniz kişiden vazgeçerseniz ömür boyu mutlu olama ihtimaliniz de var. Çünkü cok duygusal ve kırılgan birisiniz gibi hissettim. Bu karakterdeki insanlar mantıkları devrede olsa bile hep duygularını dinlerler.dinlemezse öyle bikaç yılda unutup önüne bakamazlar.annenizin size düşkün olmasi tansiyonu firlamasi fln tabiki önemli ama biryere kdar. anne seni düşünüyorum ve vazgeçiyorm ama sen de yakında evladını kaybetceksin ruh sağlığım bozuldu mutsuz görmüyor musun deyin.siz annenizo dusunuyorsunuz tamam ama o neden sizi sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyor? Ailemzde dahil bazen bencilce kendi doğruları için bizi harcayabiliyorlar.bunu unutmayın ve bence içinizden geçeni yapın. bu hayat sizin ve bir kere yaşama şansınız var.

He bir de gerçekten seni seviyorsa annen evlendiğin zaman seni silemez.Allah korusun yüzünü kızartıcak bir şey yapmamışsn rezil etmemissn.tamamen onun ki bencillik. sana blof yaptığı ortada silerim seni diye. gerçekten silerse de o anne sevgisi falan değildir başka bir şeydir derim.

polis çağırmak mı? annenin psikolojik sorunları olabilir. patalojik anne-kız vakaları duymuştum. bir uzmandan yardım almasını sağlayın.

Çok güzel özetlemişsiniz, gerçekten. Teşekkür ederim beni anladığınız için. sizin kurduğunuz bir çok cümleyi defalarca ben ona kurdum. Son defa tekrar konuşucam, zaten oldu oldu olmadı radikal kararlar vericem.

valla bende eşimle ayrı memleketlerdenim ben ege o karadenizli ailelerimiz önce karşı çıktılar benim ailem onun ailesi. Birkaç kere ayrıldık barıştık. her ayrılışımızda kader bizi tekrar buluşturdu. şuan 1,5 yıllık evliyiz. iyiki evlenmişim diyorum. Ailelerimiz okadar iyi anlaşıyorlar ki... Rabbim sizede nasip etsin. Sana sadece şunu söyleyebilirim eğer nasibinse döner seni bulur tıpkı bizim ki gibi ama nasip değilse kendini yıpratsan da boş

Sevgilin neden Van dan çıkmıyor yada orta bir ilde niye oturulmuyor ?
Niye senden hep birşey bekleniliyor ??

Ben olsam annemi kendiyle ve vicdaniyla bas basa birakirdim. Bir sure sonra affeder zaten. Git dene yanil ne varki bu kadar engel olacak sevgilinde
Deneme yanılma oyunu değil ki bu
Ya annesine birşey olursa o zaman ne diceksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…