• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimizdeki his...

benimde hiç yoktur kötü bir şey olacak korkum...
bir şey ya yolunda gidecektir ya da gitmeyecektir bu bu kadar basit...
ikisiyle de yaşamasını bilirim...
her ne olursa olsun benim hayrıma oluyordur mutlaka...
Allah'a inancım sonsuz... neyle gelirse gelsin bana...

iç sesim benide hiç yanıltmaz mutlaka kötü bişey olur rüya bile görsem rüyam kötü üzücü şeyler olacak derim ve olur

Evet bende de olur genelde içime doğan şeyler gerçekleşir
neden bilmem ama bile bile de giderim yada yaparım o şeyleri
yanılırım düşüncesiyle belkidee...
ama hislerim beni herzamanki gibi yanıltmamış olur.
belki iyi belkide kötü hissedebilmek olayları önceden :delphin:
bir balıkk burcu kadınıyım belkide o yüzden sezgilerim ve hislerim çok kuvvetli :delphin:

bazı şeyleri,yaptıklarına ve düşüncelerine güvenmediğim kilerin bana olan davranışlarını
hissedebiliyorum...ama bu her zaman olmuyor...ya da olacağı zamanı anlamıyorum konduramıyorum
bazen olamaz diyorum...ama sonunda ben demişdim diyorum...

şu da bir gerçek ki ne kadar hissetsekde iş olacağına varıyor...ne kadar kötüşeylere engel olmaya
çalışırsak çalışalım...olacağa ve öleceğe fayda yok malesef....

olacak olayları önceden hissetmek; ''hissi kablen vuku''mudur? bilemem ama aniden hiçbirşey yokken olacak olayları ve sonuçları hissetmek ve bunu dile getirip karşımdaki insanlarla paylaştığım bir çok olay gelmiştir başıma..
çoğunda da çevremdeki insanlardan; nerden,nasıl biliyorsun gibi şaşkın bakışlarla karşılaştığım tepkiler aldığım olmuştur..
gerçekleşeceğini hissettiğim bir çok olayı, bazen paylaşmamayı tercih ettiğim anlarda oluyor, çünkü; korkuyorum ve saklıyorum,susuyorum..ama onlarında zaman içerisinde birbir gerçekleştiğini gördüğüm zamanda daha da çok korktuğum oluyor..benim için devamlı olmayan anlık olan bir olay ama gerçekleşen olayların etkisinde çok kaldığım oluyor..Allah'ım herşeyin hayırlısını,helalinden olanı versin ve kimseyi kaldıramayacağı ağır yüklerle imtihan etmesin..:Saruboceq:

Son düzenleme:
Back
X