- 5 Haziran 2009
- 8.535
- 2.395
- 398
- Konu Sahibi Cardialgia
-
bende de olur bu, hemde SIK SIK.bana göre sebepleri cok ama malesef caresi yok.
benim son zamanlarda hep öle wala.. aslında biçok sebebi war..bitanesi kpss malesef, gitti emeklerim boşamafoldumben
offf napcam ben keşke hiç büyümeseydim diorum bazen çocuk kalsaydım, tek derdim kanayan dizlerim olsaydımafoldumben
en son bu sabah böyleydim üstümde herşeyden sıkılmış bıkmış bi halim vardı mafoldumben . gizliden gizliden ağladım sabah zaten senağlama . nedenmi? aşkımın yanında olmayışım yüzünden tabiikide. bana çok uğraralar böyle birden hüzün çöker üzerime böyle. 2 sevgili göreyim hemen hüzünleniyorum niye benim aşkım yanımda değil diye. ama napacan. caresi yok... :çok üzgünüm:. '' SABRET YÜREĞİM SABRET, ELBET Bİ GÜN BU ÖZLEM BİTECEK ... ''
banada oluyor bazen..sebepsiz
aynen içime bazen bir sıkıntı basıyor.. daral geliyoo.. nefes almak bile istemiyorum. bir anlık herşeye öfke duyuyorum...
hayat çok kötü görünüyor o zamanlar gözüme..
banada oluyor sürekli sebebi ise doğru düzgün bir iş bulamayıp bütün gün evde oturmam malesef
herşeyi ona endeksledim artık , bir pantalon beğensem almıyorum işe başlayınca alırım diyorum
herşeyi ona bağladım hayatı dondurdum resmen
şu işe başladığım günleri bir görebilsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek sıkıntı falan kalmıcak biliyorum
bu tarz sıkıntıların sebepsiz olmadığı düşünüyorum ben.
görünüşte yeni olmuş bir aksilik olmayabilir ama,
illa ki içimizde kalmış bir şey veya bir endişe,bir korku vardır bu duruma sebep olan.
belki bilinç altı bile olabilir.
öyle ki kimi zaman insanın nefes almasını bile zorlaştıracak kadar sıkar bu durum insanı.
bu gibi durumlarda en saçma bulduğum yorum ise;
"içim sıkılıyor,kötü bişey olucak" sözüdür.
kötü bir şey olmayacaksa bile oldurmaya gayret etmek gibi gelir bana her zaman.
pozitif olmakta her zaman fayda vardır...
bazen en mutlu olduğum anlarda bile gözlerim doluyor,korkuyırum bozulacak diye acaba bazen insan kendisimi yaratıyor olumsuzlukları bana öyle geldi...
üzülme canım herşeyde vardır bir hayır...elbette birgün tüm emeklerinin karşılığını alacaksın:teselli:
en son bu sabah böyleydim üstümde herşeyden sıkılmış bıkmış bi halim vardı mafoldumben . gizliden gizliden ağladım sabah zaten senağlama . nedenmi? aşkımın yanında olmayışım yüzünden tabiikide. bana çok uğraralar böyle birden hüzün çöker üzerime böyle. 2 sevgili göreyim hemen hüzünleniyorum niye benim aşkım yanımda değil diye. ama napacan. caresi yok... :çok üzgünüm:. '' SABRET YÜREĞİM SABRET, ELBET Bİ GÜN BU ÖZLEM BİTECEK ... ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?