içimizdeki sıkıntının nedeni nedir sizce gelin paylaşalım!!!

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
Merhaba sevgili arkadaşlarım...

içimizde dönem dönem hiç bilinmedik bir sıkıntı çöküverir ve biri dokunsa ağlayacak gibi oluruz,sanki kötü yada iyi birşey olacak gibi gelir...benim bugün böyleydi içim peki sizede böyle oluyormu hiç? gelin nedenlerini ve çözümlerini bulalım birbirimize...

sizi bekliyorum....kaydirigubbakcemile5buyrunnnnnnnnn

benim son zamanlarda hep öle wala.. aslında biçok sebebi war..bitanesi kpss malesef, gitti emeklerim boşamafoldumben
offf napcam ben keşke hiç büyümeseydim diorum bazen çocuk kalsaydım, tek derdim kanayan dizlerim olsaydımafoldumben

en son bu sabah böyleydim üstümde herşeyden sıkılmış bıkmış bi halim vardı mafoldumben . gizliden gizliden ağladım sabah zaten senağlama . nedenmi? aşkımın yanında olmayışım yüzünden tabiikide. bana çok uğraralar böyle birden hüzün çöker üzerime böyle. 2 sevgili göreyim hemen hüzünleniyorum niye benim aşkım yanımda değil diye. ama napacan. caresi yok... :çok üzgünüm:. '' SABRET YÜREĞİM SABRET, ELBET Bİ GÜN BU ÖZLEM BİTECEK ... ''

üzülme canım herşeyde vardır bir hayır...elbette birgün tüm emeklerinin karşılığını alacaksın:teselli:

bende sevgilimden uzak şehirdeydim...şimdi ustabirliği için çok uzaklara gidiyor...inan bende senin gibi oluyorum...içimde birşey ağlamak istiyorum sürekli...ama bu sıkıntıyıda atlatacağız sabır sadece sabır:1hug:

aynen içime bazen bir sıkıntı basıyor.. daral geliyoo.. nefes almak bile istemiyorum. bir anlık herşeye öfke duyuyorum...
hayat çok kötü görünüyor o zamanlar gözüme..

banada oluyor sürekli sebebi ise doğru düzgün bir iş bulamayıp bütün gün evde oturmam malesef
herşeyi ona endeksledim artık , bir pantalon beğensem almıyorum işe başlayınca alırım diyorum
herşeyi ona bağladım hayatı dondurdum resmen
şu işe başladığım günleri bir görebilsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek sıkıntı falan kalmıcak biliyorum

bu tarz sıkıntıların sebepsiz olmadığı düşünüyorum ben.
görünüşte yeni olmuş bir aksilik olmayabilir ama,
illa ki içimizde kalmış bir şey veya bir endişe,bir korku vardır bu duruma sebep olan.
belki bilinç altı bile olabilir.
öyle ki kimi zaman insanın nefes almasını bile zorlaştıracak kadar sıkar bu durum insanı.

bu gibi durumlarda en saçma bulduğum yorum ise;
"içim sıkılıyor,kötü bişey olucak" sözüdür.

kötü bir şey olmayacaksa bile oldurmaya gayret etmek gibi gelir bana her zaman.
pozitif olmakta her zaman fayda vardır...

bazen en mutlu olduğum anlarda bile gözlerim doluyor,korkuyırum bozulacak diye acaba bazen insan kendisimi yaratıyor olumsuzlukları bana öyle geldi...

bende sen gibiydim inanki herşeyim iş üzerine...kalabalıkta yanlızdım sanki...işe başladımda ne oldu psikolojimi sıkan bir ortam...umarım sen istediğin gibi bulursun canım...amin...:Saruboceq:

çok güzel bir yorumdu teşekkürler...pozitif düşün iyi olsun çok haklısın...ama acaba kaçımız bunda başarılı oluyor...:gitme:

bazen en mutlu olduğum anlarda bile gözlerim doluyor,korkuyırum bozulacak diye acaba bazen insan kendisimi yaratıyor olumsuzlukları bana öyle geldi...

kesinlikle öyle.
bunu bazen ben de yapardım kendime.
mutluluktan ağlıyorum gibi gelirdi,
ama değil aslında..

aptal bi melankoliymiş meğer,
ancak anlıyorum.
mutlu anlarımızı bile berbat eden bir psikoloji.
engel olmak lazıma.s

evet bhk biz yapıyoruz bunu kimbilir kaçımızın yüzü kalben gülüyor...bazen deriz ya 'mutluluk gözlerinden okunuyor'ben artık çok az insan da görmeye başladım bunu...mafoldumben

:çok üzgünüm:
aynen güzelim sabretmekten başka care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…