Bazen oda yetmiyor kendi kendime sinir oluyorumKâle almayarak..
Dalga geçerek..
Bazen oda yetmiyor kendi kendime sinir oluyorum
Çok yakınım kardeşimin eşi.Çözüm belli soğuk duracaksın, mesafeli olacaksın baktın ki bu durumu anlamıyor mu rahatsız olduğun ilk davranışında tepkini belli et.kavga et.
ayrıca evine geliyorsa ağırlama, ikramda bulunma.işim vardı deyip çarşıya çık
Mükemmel bir yazı okumaktan zevk aldımBen hoşlanmadığım insanla görüşmüyorum, konuşmuyorum, zorunlu haller dışında (mesela iş yerinde vs) hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum. Kim olursa olsun, isterse babam olsun. Elimde değil duygularımı hemen belli ederim, hemen yüzümün şekli değişir sevmediğim bir durumla karşılaşınca. Bu huyumu sevmiyorum ama elimde değil. Mesela onlarca görümcem var (evet gerçekten de 12 gorumcem var=)) ) Çoğunu çok severim, muhabbet ederim, sarılır öperim, yok arkadaş bi tanesinden hoşlanmıyorum. Nedensiz de değil patavatsızlığından sanırım. Bu da biliyor, hepsiyle şen şakraksın bana gelince soğuksun diyor, yoo sana öyle geliyor diyip geçiştiriyorum. Mecburen aynı ortamda bulunuyoruz, yokmuş gibi davranıyorum. Onu direk beynim blokluyor. Siz de öyle yapın, önemsememeye çalışın. Hoşlanmadığınız bi şey söylediği zaman böyle tepkisiz bi ifadeyle yüzüne bakın, ben bunu bilinçsiz yapıyorum ama çok işe yarıyor, hemen mesafeyi koruyup kendine çeki düzen veriyor karşı taraf =)
Merhaba, işyerinde yokmuş gibi davrandığınızda huzursuzluk olmuyor mu,? Geçen başıma geldi de, odada bikaç kişiyiz, konuşmayınca içimi huzursuzluk kapladı , bi de rahat olamıyorum böyle sus pus. Kurumda da az kişi olduğumuzdan , amirler ve çalışanlar sorunlu gözüyle bakıyor herkesle kötü olana( çoğalıyor aramın bozuk oldukları)Ben hoşlanmadığım insanla görüşmüyorum, konuşmuyorum, zorunlu haller dışında (mesela iş yerinde vs) hiçbir şekilde iletişim kurmuyorum. Kim olursa olsun, isterse babam olsun. Elimde değil duygularımı hemen belli ederim, hemen yüzümün şekli değişir sevmediğim bir durumla karşılaşınca. Bu huyumu sevmiyorum ama elimde değil. Mesela onlarca görümcem var (evet gerçekten de 12 gorumcem var=)) ) Çoğunu çok severim, muhabbet ederim, sarılır öperim, yok arkadaş bi tanesinden hoşlanmıyorum. Nedensiz de değil patavatsızlığından sanırım. Bu da biliyor, hepsiyle şen şakraksın bana gelince soğuksun diyor, yoo sana öyle geliyor diyip geçiştiriyorum. Mecburen aynı ortamda bulunuyoruz, yokmuş gibi davranıyorum. Onu direk beynim blokluyor. Siz de öyle yapın, önemsememeye çalışın. Hoşlanmadığınız bi şey söylediği zaman böyle tepkisiz bi ifadeyle yüzüne bakın, ben bunu bilinçsiz yapıyorum ama çok işe yarıyor, hemen mesafeyi koruyup kendine çeki düzen veriyor karşı taraf =)
Herkesle iyi geçinen ya iki yüzlüdür ya da taraflardan biri kendinden taviz veriyordur.Merhaba, işyerinde yokmuş gibi davrandığınızda huzursuzluk olmuyor mu,? Geçen başıma geldi de, odada bikaç kişiyiz, konuşmayınca içimi huzursuzluk kapladı , bi de rahat olamıyorum böyle sus pus. Kurumda da az kişi olduğumuzdan , amirler ve çalışanlar sorunlu gözüyle bakıyor herkesle kötü olana( çoğalıyor aramın bozuk oldukları)
Son bir not; herkesle küs olanın kendisinde sorun olurmuş da öyle düşünüyorlar, ben katılmıyorum , neden sahte olup idare etmek zorunda olalım
Yanılıyor muyum? Öte yandan da uyanık tipler kimse ile arasını bozmuyor
Evet, normalde haksızlık yaptığına da inandığım birisi. Kimseyle akıllıca kötü olmuyor, birşey sorulsa geçiştiriyor . Herkes tarafından da sevilip sayılıyor . İçten içe sevmeyen de vardır ama görüntüde herkesin gözünde sevilen sayılan birisiHerkesle iyi geçinen ya iki yüzlüdür ya da taraflardan biri kendinden taviz veriyordur.
Öylelerini iyi bilirim. Otoriter ve çevresi geniştir. Etrafında yönetilmeyi seven ezik tipler vardır. Çünkü onlar kendi başlarına bir birey olamamıştır birilerin boyunduruğu altında yaşamayı güç olarak görürlerEvet, normalde haksızlık yaptığına da inandığım birisi. Kimseyle akıllıca kötü olmuyor, birşey sorulsa geçiştiriyor . Herkes tarafından da sevilip sayılıyor . İçten içe sevmeyen de vardır ama görüntüde herkesin gözünde sevilen sayılan birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?