İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Merlin906

Mutlu Yalnızlık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.293
699
123
34
kızlar 9 aylık bir ilişkim var bunun 3 ayı nişanlılık süreci. Şuan nişanlılık sürecindeyim.Evlilik olacak nikah kıyılacak. Önceden kıyacağız benim tayinden dolayı.
Nişanlım evvelki gün sana bişe soracağım bana neden yalan söyledin senin benden önce bir ilişkin varmış. dedi.
Bende evet vardı anlatmıştım 1 ay sürdü bitti dedim.
Sonra başka ne oldu anlat bana diye mesajlar çekti. Yok birisinden duymuş yok ona anlatmadığım eksik şeyler varmış. (O bana yediği her haltı anlatmış)
Bende yemin ederim sakladığım bir şey Yok dedim neyse onu anlattım. Yumurta bir yere dayandı nikah Arefe'sinde mi soruyorsun dedim.
Hayır ben seni deli gibi seviyorum senden kopamam çok bağlandım dedi. (Ben sert çıkınca)
Yok öpüştün mü Yok cinsellik oldu mu.. diye sorup durdu akabinde.
Tabi ben sinir krizleri geçirdim.
Bunu bana şimdi anlat sonradan olursa olacaklardan ben mesul değilim dedi. Bak sana yemin ediyorum ben seni her halinle seviyorum seveceğim her şeyinle kabulumsün dedi.
Bende yürü git evlenme istemiyorum defol git sen ne yapmaya çalışıyorsun dedim.
Kapattım teli.
Mesajlar yağdırmış.. Yok abartıyor muşum. Yok abartmışım. Ne varmış bunda sordum diyor.
Biliyorum bana anlatmıyorsun seni bırakırım diye diyor.
Ne yeminler ettim.. Senden önce oldu ama ileri olmadı diye.
Bana anlatacağın bir şeyler varsa anlat diye sürekli baskı yaptı bugünde.
Barıştık ama kızlar ben çok kötüyüm. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Düğüne az kaldı 2 ay sonra..
Bu ayın sonuna da resmî nikah kıyılacak. Ama ben emin değilim ve soğudum. Böyle hadsizce beni sorgulayan adam.. Bilemiyorum.
Ben senin eşin olacağım bana dürüst ol diyor. (Sanki bir şey saklıyorum..) dedim bir hatamı mı gördün açık konuş. Alnım açık temiz dedim.
Ayrıca ben yaşasam bile geçmiş geçmişte kaldı bu ne geri kafalılık ya.. İlişkimizin zaman süresini sordu anlatmıştım zaten. Şimdi bu amaç ne ?
Diyor kaç ay sevgili oldun yok bu kısmı bana anlatmamıştın bla bla.. kızlar çok kötüyüm şuan düzeldik yaptığına köpekler kadar pişman ama benim içimi kusura bakmayın boka çevirdi..
Sizce nasıl davranmalıyım ?
Ben 26 o 32 yaşında.
Çok kötüyüm kızlar mesajlaşmak bile istemiyorum :'(
Lütfen sağlam temeller için bana akıl verin.. Oturup her şeyi anlatmam mı lazım yoksa blöf mü yapıyor ? Bana sevgisinden eminim ama amacını anlamadım ne olur bana yardımcı olun ..
(Birisinden duymamış bana öylesine zarf atmış bunuda bugün söyledi. Ben ağzıma geleni söyleyip bitti bu ilişki diyince)

Son düzenleme:
Hakkaten 32 yaşındaymış. Tepki vererek iyi yapmışsınız tabii ki. Yahu nedir bu geçmişi sakız gbi uzatıp uzatıp pişirerek öne koymak ben anlamıyorum, hemde evlenmeye bilmem kaç adım kalmışken?

Olgunluk sorunu bu biraz, çok saçma geliyor bu tarz meseleler bana. Ha açıkça cinsel ilişki yaşadın mı öncesinde diye sorsa, evlenecek kişi kriteri bu yönde olan bir zihniyetse belki anlarım da, evlenmeye kaç kala 1 aylık ilişkiyi bu kadar kurcalamak nedir, bilemedim. Buna çok net bir konuşma yapın, yoksa bunu kafasında kurup kurup farklı konudan hınç alacaktır.

Aynen söyledim zaten.

Reactions: Yeu
Affedersin de olsa ona ne ?
Bakın bu çok nettir ''Eğer ki geçmişiniz deki olumsuz kişiler olmasaydı bu gün bu kişilikte bu konumda olmazdınız'' .
Bu hayatınızın her alanı için geçerli .
Geçmiş için hesap vermekten saçma bir şey yok . Anlatırsın biter fazlası değil .
Lütfen önce bu olgunluğa ulaşın ...

Son düzenleme:
Yerinizde olsam böyle bi adamla asla evlenmem.Gerçi yerinizde olsam 6 ayda nişan da yapmazdım çok cesaretli davranmışsınız.

Ama ne güzel gerçek yüzünü görmüşsünüz köprüden önce son çıkışı aman kaçırmayın

Kaç yaşında adam ne ayıp yahu... kendisi 32 yaşına kadar bakir kalmış mı ki senin cinsel anlamda bi şeyler yaşadığını sorguluyor ???
Blöf yapıyor bir şey varsa da anlatma bence... öyle şeylere takılmasaydı sorma gereği duymazdı hemde bu kadar az zaman kalmışken.

Gerçekten mi ?

Zaten anlatmadım..

Benim erkek arkadaşım bana kalkıp birşeyler duyduğunu ve benim ne yaşadığımı kurcalamaya kalkacak, önce sen ileride karın olacak kadın hakkında el insanını nasıl hakkımda konuşturmaya cürret edersin diye ilk hesabı ben sorarım. Evlendim barklandım, eşimden bir kez olsun ne sorusunu duydum, ne acabasını, ne de imasını...

Sonra diyor ki sen bana sormuştun ne var bunda ? Ya kızlar çok kötüyüm ya
Sonra diyor sana çok bağlandım senden kopamam..

Reactions: Yeu
Carsambanin gelisi diye bi soz var.
Adam kendini belli etmis.
Kendin bilirsin ama bu isin sonu hic iyi gebi degil.
Yani nikahta hayir vardir olmuyor.
Bunlar kiyisindan kosesinden sinyal veriyo ama bizler pek goremiyoruz.
Sonrada diyoz ki evlenmeden once boyle degildi.
Al iste bal gibi gosteriyo aileside nisanlinda yasacagin seyleri seni nelerin bekledigini.
İlerde bu mevzulari acarda acar.
Sen soyleydin boyleydin surekli basina eksir.
İyi dusun daha hic birsey yok ortada.
Bide bu adamla ayni evde yasayacaklarini dusun.
Sonra deme evlenmeden once seviyom oluyom senin icin diyodu diye.
Ailesine karsi geldi bilmem ne diye.
Actigin konulari bi oku yavas yavas nerelere geliyo.

Sonra diyor ki sen bana sormuştun ne var bunda ? Ya kızlar çok kötüyüm ya
Sonra diyor sana çok bağlandım senden kopamam..

Çok acele etmişsin bu bir .
Hani adam kendisiyle bu konuyu konuşan kişiyi susturmak için soruyor o zaman bu kadar zorlamaz .
Ben elalemin ağzını kapatamıyorum diye bağırır .
Hani aranızdaki ilişki de yalan olmayacak , sonra birbirinizin geçmişini bileceksiniz ama yargılamayacaksınız ama senin sevgilinin yaptığı bildiğin güvensizlik . Eline koz geçirme çabası vs ... İnanma bu laflarına .

Geçmiş önemlidir... İnsanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Ne olursa olsun, yaptıklarından ders bile alsa geçmişte yaptığı hatayı tekrarlama olasılığı çok yüksektir kişinin.. Ainesi iştir kişinin lafına bakılmaz diye bir söz var, çoğu kişi kabullenemese de oldukça realist ve kıstas alınabilinecek bir sözdür.

Şimdi sen cinsellik yaşamış olsan ve bunu itiraf etsen lütfedip seni kabul etmiş olcak.bunu da ömür boyu dile getirecek.seni her halinle kalben kabul etse bu konuyu açmaz bence.doğal olarak kendini şuan kötü hissediyorsun.Şimdiden bunlara yapan bilemedim KARAR SENİN

evlenip evlenmemeniz konusunda bir şey diyemem ama bence ilişkinizi tekrar gözden geçirin en azından nikahı erteleyin. bir de durduk yere bu konuyu açması çok tuhaf sanki birisi bir şey söylemiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…