- 15 Şubat 2015
- 13.353
- 47.106
- 798
Değil...Şimdide köpekler gibi pişmanmış..
Ay allah korusun ya cümlelere bakArkadasimin eside evlenmeden once bunlari sorgulamisti. Kiz bana anlatti, rahatsiz olduğunu, tepki verdigini, sonuc okarak nisanlisinin ozur dilediğini soyledi vs vs. Neyse bunlar evlendi. Bu sefer adam iyice igrenclesti, benimkinden daha mi iyiydi, o daha mi cekiciydi, sen zaten tadini almissin falan diyordu her tartismada. Sonuc olarak Bu ozurler kopruyu gecene kadar
1 senedir bile tanımadığınız biriyle nasıl evlenebiliyorsunuz yaŞimdi de gitti yattı senin Amacın belli benden soğumuşsun diyor uzağız yadedim hasta mısın sen
Kendisi çatır çatır gezmiş o haltları yemiş ben sana anlattım diyor Sen de bana anlat e ben baştan anlattım dedim. Bazı hareketlerin tutarsız ondan dedim diyor.Yahu zaten kusura bakmayın da ben sanmıyorum ki 32yaşında olup hiç bir şey yaşamamış olsun.(istisnai durumlar hariç, o da binde birdir.) Ayrıca madem o kadar mesele bu kişi için bu durum en başından net bir şekilde konuşacak. Duruma göre ilerleme kararı alacak. Evlenmeye ramak kala böyle bir muhabbet açılma sebebi ya "Ben ayrılmak istiyorum ama geçerli sebebim yok." Ya da "ileride canına okuyacağım bunun yolunu yapıyorum." Dur. İğrenç bir muhabbet. Lafı bile edilmemesi gerekir.
Ay allah korusun ya cümlelere bak
Hareketlerin tutarsız diye bir şey yok. Kendisi her haltı yediyse seninde yediğin her halta saygı duyacak. Netice de tek başına yemedi o haltları. Karşısındaki de insandı. O da bir ananın babanın evladıydı. Onlar kötü kız da hiç bir şey yaşamayanlar mı iyi kız? Onun için mi hiç bir şey yaşamamış birisiyle evlenmeyi trrcih edip bir de üstüne "Ben seni bu şekilde de kabul ederim." diyerek terbiyesizleşiyor. Çok afedersiniz de siz mal mısınız ki sizi bu şekilde kabul ediyor muş. Kendisine hatırlatın evlenmek üzere olduğunuzu ve size bu gözle baktığı sürece ona saygı duymayacağınızı. Çünkü "ben seni bu şekilde kabul ederim" cümlesi size saygı duymadığının bir ifadesi. Ay çok sinirlendim be. Böyle herif elimde olsa döverm valla.Kendisi çatır çatır gezmiş o haltları yemiş ben sana anlattım diyor Sen de bana anlat e ben baştan anlattım dedim. Bazı hareketlerin tutarsız ondan dedim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?