İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

Arkadasimin eside evlenmeden once bunlari sorgulamisti. Kiz bana anlatti, rahatsiz olduğunu, tepki verdigini, sonuc okarak nisanlisinin ozur dilediğini soyledi vs vs. Neyse bunlar evlendi. Bu sefer adam iyice igrenclesti, benimkinden daha mi iyiydi, o daha mi cekiciydi, sen zaten tadini almissin falan diyordu her tartismada. Sonuc olarak Bu ozurler kopruyu gecene kadar

Bak sana yemin ediyorum ben seni her halinle seviyorum seveceğim her şeyinle kabulumsün demis bunu ona hatirlat. sana bu sekilde zarf atmasının seni suphelendirecegini güvenini sarsacagini söyle ne yasandiysa bitti gitti güvenmiyorsa hemen bitirelim bu iliskiyi de üste çık sucluluk duysun ki seni boyle biseyden üzemesin güven yoksa gelecekde yok, Erkek bilmesin ayrintiyi takilip kalir, çünkü onlar yapinca normal sen yapınca ne yaşadın evet hala bu böyle

Ay allah korusun ya cümlelere bak

evlilik için bile hızlı karar almışsın canım yani tanı bi bi acelelik gördüm.

Şimdi de gitti yattı senin Amacın belli benden soğumuşsun diyor uzağız ya dedim hasta mısın sen

Altı aylık sevgililik üc aylık nişanlılık toplam dokuz aylık bir adamın sizi tanımaması, sizin de onu tanıyamamış olmanız cok normal. Anormal olan bu sürelerde nişanlanmanız.

Yahu zaten kusura bakmayın da ben sanmıyorum ki 32yaşında olup hiç bir şey yaşamamış olsun.(istisnai durumlar hariç, o da binde birdir.) Ayrıca madem o kadar mesele bu kişi için bu durum en başından net bir şekilde konuşacak. Duruma göre ilerleme kararı alacak. Evlenmeye ramak kala böyle bir muhabbet açılma sebebi ya "Ben ayrılmak istiyorum ama geçerli sebebim yok." Ya da "ileride canına okuyacağım bunun yolunu yapıyorum." Dur. İğrenç bir muhabbet. Lafı bile edilmemesi gerekir.

Kendisi çatır çatır gezmiş o haltları yemiş ben sana anlattım diyor Sen de bana anlat e ben baştan anlattım dedim. Bazı hareketlerin tutarsız ondan dedim diyor.

Merlin906 , beni hatırlar mısın bilmiyorum ama ben sizin baştan beri yanlış olduğunuzu düşünüyorum. Hala vakit varken ayrılın. İkiniz için de en iyisi bu.

Millet sana burada ne diyor, sen pismanmis, yok benden sogudun zaten demiş, şuan yatmis uyumus falan diyorsun... İşaret edilen noktaya odaklansan...

Kendisi çatır çatır gezmiş o haltları yemiş ben sana anlattım diyor Sen de bana anlat e ben baştan anlattım dedim. Bazı hareketlerin tutarsız ondan dedim diyor.
Hareketlerin tutarsız diye bir şey yok. Kendisi her haltı yediyse seninde yediğin her halta saygı duyacak. Netice de tek başına yemedi o haltları. Karşısındaki de insandı. O da bir ananın babanın evladıydı. Onlar kötü kız da hiç bir şey yaşamayanlar mı iyi kız? Onun için mi hiç bir şey yaşamamış birisiyle evlenmeyi trrcih edip bir de üstüne "Ben seni bu şekilde de kabul ederim." diyerek terbiyesizleşiyor. Çok afedersiniz de siz mal mısınız ki sizi bu şekilde kabul ediyor muş. Kendisine hatırlatın evlenmek üzere olduğunuzu ve size bu gözle baktığı sürece ona saygı duymayacağınızı. Çünkü "ben seni bu şekilde kabul ederim" cümlesi size saygı duymadığının bir ifadesi. Ay çok sinirlendim be. Böyle herif elimde olsa döverm valla.

6 ay içinde nisan 9 ay içinde evlilik bence çok hızlı.. emin degilseniz o imzayı atmayın sakin.. erteleyin elâlem ne derse desin..

Evlenme pişman olursun ,hergün kafanın etini yer durur,evlenip boşanmaktan iyidir yol yakınken dön, takıntılı birine benziyor

Konuyu ilk okurken basından tahmin etmiştim blöf yapıyor diye neyseki sen sonda belirtmissin. Senin geçmişini irdeleyen biriyle ne kadar sağlıklı bir hayat başlatabilirsin muallaktayım şuan. Sanki biraz erken davranılmış evlilikte gbi geldi. Yani adam sizi tanımamıs son dakikalar tanımaya çalısıyor, daha doğrusu bi bok yediniz mi (afedersiniz de) diye merak ediyor. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…