İçin yanıyor son nokta bellide kızlar ben ne yapmalıyım ?

O kadar ortalığı yaygaraya verdin sonra gittin cin babam halletti diyosun. Keske sende bunu ulu orta yayıp sonrada bildiğini okuyacağına babandan az cin geni alaydın ayy neyse mutluluklar şekerim her nikahta bi kerevet vardır derler hadi şimdi beyaz eşyaları seçmeye :)))bizede seni davullu zurnalı uğurlamak düşer. Ama gerdek geceni merakla beyliycez haberin ola

Bir baktım her şey düzelmiş

Yahu bir baktınız nasıl her şey düzeliyor. Arası bozulan siz ve nişanlınız. Gıyabınızda mı düzeltmiş babanız?

Ya cidden koskoca insanlarsınız, yüzük atacaksanız da kendiniz atın, barışacaksanız da kendiniz barışın, bir meseleyi halledecekseniz kendiniz halledin.

Ohooo ben konuyu unutmuştum nişanlınız babanıza tartıştığınız meseleyi anlatabildi mi?
Yani nişanlınızın eski ilişkileriniz konusunda saçmaladığını ailesi ve aileniz biliyor.
Ben yerin dibine girerdim babam böyle bir şeyi nişanlımla gıyabımda tartışsa.

Çok ayıp..Bence düşünmelisin sana saygısı olmadığı kesin bu adamın.Evlenmek zorunda değilsin.Ailem ne der o kadar masraf deyip sakın bir hata yapma.Sen kapını kapattığında o adamla yalnızsın.Ayrıca gençsin.Kimseyi düşünme kararlı ol korkma lütfen...Ben senin yerinde olsaydım biterdi bu iş arkama dönüp bakmazdım emin ol.Ayrıca gözden ırak gönülden ırak.Ben bu adamda şu karakteri görüyorum,ayrıl bitir 2 ay sonra başkasıyla nişanlanıp evlenir.İyi düşün.Evlilik bu..

Gerdek ne alaka ? O konuları konuştuk fikrini beyan etti gayet dobra bir insan zaten ben kendimden Emin'im o da benden emin.

Onun ailesi ve benim ailem bilmiyor o durumu. Başka bir şey için tartışıldı babamda sürekli benim mutsuzluğumu görünce dayanamadı ve kendisi konuşmak istedi. Durum bu hanfendi. O konu tabiki de açılmadı.

Gerdek ne alaka ? O konuları konuştuk fikrini beyan etti gayet dobra bir insan zaten ben kendimden Emin'im o da benden emin.
Senden baya eminmiş yalnız :)
O degil de emin olan insan nasıl geçmişinde onu-bunu yaptın mı diye sorabiliyor ?

O konuda saçmaladığını bir daha açmayalım utanıyorum dedi ben konuyu açtıkça beni susturuyor

O konu dediğiniz zaten bu konuyu açmadaki esas sebep. Bütün tartışmanın çıkış noktası. Söylenmiş saçma sapan sözler. Bu konudaki diğer mesajlarınıza da baktım başka bir sorun göremedim. Babanız onca saat ne konuştu ki o zaman nişanlınızla. kv beyaz eşya falan alıcam demiş bu mu dur yani? O akşam söylenilen onca saçmasapan söz gitti mi? Utanıyormuş paşam bir de.

Aynen kuzum..

bu nasıl muhabbetler ya. berbat ötesi. eşimle evlenmeden o bana böyle şeyler söyleseydi net evlenmezdim.

Bence tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Bi dediğin bi dediğini tutmuyo bence babana bu konular bu şekilde aksedilmedi. Kaç sevgilin olduğunu sordum demiştir babana. Ayrıca Nişanlım benden emin benden ondan diyosunda niye kalkıp konu açıp millete bana akıl verin ne yapayım diye feryat ediyosun? Kusura bakma bana biraz tutarsız göründün insanlara karşı şuan da. Gerdek gecesini merakla bekliyoruz dedim çünkü olası bir aksilikte aynı sorunları yaşamak zorunda bırakacak bi eşe sahip olacaksın.

Katılıyorum. Boşuna konuşmuşuz demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…