Evet tüm mesele bu. Artık hayata bakışları ve doğruları tek. Arkadaşım artık ne yazık ki birey değil. Dünyaya eşinin gözüyle bakan biri.
kusura bakmayın ama cidden anlamadım arkadaşınızın hayvanlarla ilişkiye giriyor olabileceğinimi ima ettimiz
eğer öyleyse ailesine anlatın
Yok aman Allah korusun. Ben pislik, hijyen vs anlamında dedim. Öbür türlüsü değil. Hani Tv lere çıkar ya kadının 20 kedisi, 15 köpeği vardır heryer pislik içindedir o durum yani.
gün gelir bir yerden patlak verir mutlaka mutsuzsa
o gün gelince yanında olursanız dostluğunuzun gerektirdiği şeyleri yerine getirmiş olursunuz ama ondan önce sizin sallamanızla silkinip kendine gelmez ben ne yapıyorum demez...
ve bir başka ihtimal belki de o hayat tarzıyla mutludur? bu da olabilir herkesin hayali evlilik ve çocuk değildir belki...
arkadaşınızı tanırsınız adam tarafından kullanılıyorsa bılemem ama gerçekten deli gibi isteseydi ne yapar eder o çocuğu doğururdu bence.
o gün gelince yanında olursanız dostluğunuzun gerektirdiği şeyleri yerine getirmiş olursunuz ama ondan önce sizin sallamanızla silkinip kendine gelmez ben ne yapıyorum demez...
ve bir başka ihtimal belki de o hayat tarzıyla mutludur? bu da olabilir herkesin hayali evlilik ve çocuk değildir belki...
arkadaşınızı tanırsınız adam tarafından kullanılıyorsa bılemem ama gerçekten deli gibi isteseydi ne yapar eder o çocuğu doğururdu bence.
adam çocuk istemiyosa nasıl doğurabilirdi acaba? ya da doğursa ne yapıp ne edip(!) babasının istemediği bi çocuk nasıl mutlu olabilirdi ? ne yapıp ne edip nasıl doğuracak ben buna anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?