İçinden çıkamadığım konu

ckpgelsebayramdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
403
385
103
Merhblar kendim için dışarıdan görüş istiyorum yorumlarınız önemli kendimi değerlendirebilmem için.
Şimdi bizim geçtiğimiz yaza kadar kuzenlerimizle wtsap gurubumuz vardı arada plan yapar eğlenirdik. ((Bütün bunların dışında kardeşim bir barışık bi ayrı evliliği var. Belki 2 yıldır aynı konu ara ara tekrarlanıyor. Araları bozuluyor ayrılacaklar diye bütün aileler çevre duyuyor ilgileniyoruz görüşüyoruz ayrılacağız diyorlar aradn zaman geçiyor geri birleşiyorlar yaşıyorlar. Bütün bunlar olurken zaten aile yapısı Babamız 2. Evliliği anne yok başımızda herseyle ben konuşmam ilgilenmem gerekiyor gibi babam gelip gelip hep benle konuşur konuş kardeşinle falan diye bi kere bile tutup da gel eve çekme evin bi katında yaşa diye bi söylemeden bulunmadı. Ama bu süreçte ben hep yanında olmalıyız sahip çıkmalıyız diye babama da söyledikçe zamanla ayrılma durumlarını kabullenmeye başlamıştı. Biz gel iyi kötü yaşanılır yaşarız çekme ayrıl senin kararin dedik ama zaten boşanmak kolay değil zor bi hayata geçiş yapmak kendisi kabul etmedi sorunlar aralarında soğuduktan geri birleştiler. Yani ayrılmadı ve bu durum defalarca tekrarlanıyor artık ayrılacağını düşünmemeye ve bi süre sonra barisacaklarini düşünmeye başladık.
Bu tartışma durumlarında gerginlik oluyor tabi ve sürekli yanımda değilsiniz gibi söylemeleri oluyordu bize yani aile içi gerginliği hepimizi etkiliyor napacagimizi şasiriyorduk. Zaten bi süre sonra barismalari falan olduğu bize sürekli yanımda değilsiniz söylemeleri ve bütün bunların olduğu dönemde işte benim kendimi anlamaya ihtiyacım olan konum...))

Kuzen gurubu ara ara yazisip buluşma ayarlanan gurup benim çocukluğum benim de içinde bulunduğum gurup bir anda kardeşim ve 2 yaşıt kuzenim görüşmeye başladılar. O samimi gurup yok oldu ben dışlanmış hissettim kabullenemedim. Hayır görüşseler ben uzak kalsam konuya atlatabilcem belki.

Atlatamama sebebim: Kardeşim parantez içinde olan bütün konuları yanında olma çabalarım sabretmelerim ailelerle görüşme nasıl yönetecegimi bilememe cabalarimin yanında, bana onlar ayıp konuşuyor senin yanında konuşamıyoruz bahaneleriyle seni istemiyorlar söylemleriyle beni çağırdılar kabul edeceksin diye yaşadıkları herseyi anlatacak bende dinleyecem üstüne bisey yok gibi davrancam. Davranamadim. Çünkü öncesinde defalarca dedim üzülüyorum diye evet dışlamıştır hissi ile üzüldüm ve söyledim defalarca ..

Ama ben kabullenecekmisim normalmiş. Evet arada bir görseydim kuzenlerim gibi takılmadım ama hem görüşüp hem gelip bana ne yaşadılarsa anlatmasını (ayıp meslelerini bile) hem bana yanımda değilsiniz söylemlerini hepsini bir anda kabullenemedim. ben hiç birsey demeyecek kabul edecek hep yanında olacak hem de dışlamayı kabul edecektim. Ve tutamadım kendimi 2 si bir arada olmuyor diye ben sana hicbirsey diyemeyeceksem sende bana demeyeceksin yanımda değilsin falan deme diye bende birsey dedirtmez oldum.
Onlara da sizle görememi kıskanıyor ondan böyle yapıyor demiş. Ben kıskanıyor muydum yoksa çocukluğum kendimi tek koparmadigim insanlardan dışlamıştır hissi ile hem de dinleyemedim yaşadıklarını devam edecekti çünkü artacakti. Sonra başka olaylar oldu zaten onlarda bozdu arayı...
Normalse bana normal olmayan neydi...

Son düzenleme:
Ayni zamanlarda oluyordu ve kardeşimle sürekli görüştüğümüz için hepsi bağlantılı oluyor. onlar görüşüp ben hersey kabul edecekmişim dinleyecekmisim yanında olacakmisim ben mesafeli oldukça sorun çıkaran oluyordum ama hem yanında olmak hem dislanmislik üzüntüsü bir arada gitmiyordu

Yazdıklarınız tam olarak anlaşılmıyor.

Dönem dönem boşanacağız diye ortaya çıkan ve sorunlu evliliği olan bir kardeşiniz var. Babanız kardeşinizin boşanma kararına tam anlamıyla destek olmuyor. Kardeşiniz de destek görmediğini düşündüğü ve boşandıktan sonra hayatıyla ilgili sorumluluğu almaktan korktuğu için her defasında mutsuz evliliğine geri dönüyor. Bu süreçte babanız kızıyla pek muhattap olmuyor ve genellikle kardeşinizle konuşmanız için sizi öne sürüyor.

Kuzenlerinizle hoş vakit geçirdiğiniz bir whatsapp grubu var. Kardeşiniz bu gruba dahil olup bu grupta yaşıtı olan iki kuzeniniz ile oldukça samimi olmaya başlıyor. Bundan sonrası yok bende

Konuyu ozetliyorum ; okumak için çok karmaşık.
Konu sahibinin kardeşi kocasıyla bir küs bir barışık.Bu küsluk boşanma kararına kadar geldikten sonra tekrar barismayi adet edinmisler.
Her bosanacagiz dediğinde konu sahibi kardeşi için bütün fedakarlığı yapmış,kosusturmus anladığım kadarıyla.
Şimdi ise konu sahibinin kardeşi wp gruplarindaki iki kuzenle zaman harcarken,plan yaparken,özel durumlarini anlatirken ablasini cagirmadigi için,iki kuzen de onu aralarina dahil etmediği için sitem ediyor.

Son düzenleme:
İşte oradan sonrası zaten bende nasıl olacağımı bilemediğim konu. normal mi davranıyorum normal davranmıyor muyum bilemiyorum benim dislanmislik hissim atlatamamam kim olsa aynı hisseder miydi

Biraz karisik anlatmissiniz. Anladigim kadariyla verdiginiz emeklere ragmen nankorluk goruyorsunuz. Bence herkese mesafe koyun. Kardesiniz evlenecek kadar buyukse dertlerini cozecek kadar buyuktur. Babaniz boy boy cocuk yapiyorsa cocuguna sahip cikar siz elinizi cekin yeter. Kuzenlerle de isterseniz ayri ayri gorusun maaile gorusmeseniz de olur.

Bu kadar uzun yazılır mı be okuyamıyorum ki

Ben kıskanıyor yorumu almışım ya kardeşimden olayın kıskançlıki olduğunu çözmeye çalıştım teşekkür ederim. Oysaki kıskançlık değil arkamdan dönen herseyin farkında olup saf yerine koyulmaya çalışılmak ve bu durumu kabullenmemek yasadiklarim. Kıskançlık olsa diğerleri de görüşüyor onlara neden aynı sitemim olmuyor. Anne olmayınca beni evdeki anne yerine koyup kenarda dur demeye çalışması ve kabullenemememdi hersey.

Şu hayatta anladigim birsey oldu dönem dönem çevremizde gruplasmalar oluyor bazen dislaniyoruz ama o gruplarda bir ömür devam etmiyor sonunda dağılıyor. Kardesinizin sizi huzursuz etmeye hakki yok

Yazım kurallarına uymamışsınız. Nokta, virgül kullanmamışsınız çok karışık olmuş. Ama anladığım kadarıyla siz biraz alınmışsınız, ben olsam ilk etapta sorun yokmuş gibi davranır onlara katılırdım. Devam ederlerse konuşup sebebini sorardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…