İÇİNDEN ÇIKAMADIM

URAN16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
257
9
33
HANIMLAR GÜNAYDIN ... O KADAR CANIM SIKKIN Kİ ...
NE UYABİLDİM NE DE SİNDİREBİLDİM
4.5 AYLIK HAMİLEYİM DÜN EVDE ALDIKLARIMI YAZAR EDERKEN 2 TANE İNCE BİLEZİĞİMİN OLMADIĞINI FARK ETTİM EŞİME SORDUM ÇOK RAHAT SAKİN TAVIRLA BEN ALDIM ONLARI YA DEDİ DEDİM NE DEMEK BEN ALDIM ... BANA SÖYLEDİĞİNİ SANMIŞ ...
NEDENİ İSE ÇALIŞMADIĞI DNEMLERDE VS ARKADAŞLARINDAN UFAK TEFEK BORÇ YAPMIŞTI ONLARI VERMİŞ Kİ BU VERDİĞİ BORCU BİLİYORUM TELEFONUNU KARIŞTIRIRKEN GÖRMÜŞTÜM AMA SÖYLEMEDİM HANGİ PARAYLA VERDİN DİYE ...
MAF OLDUM GECEDEN BERİ AĞLAMAKTAN
KONU BOZDURMASI DEĞİL BANA SORMADAN ALMASI .. DESEYDİ ADAM SIKIŞTIRIYOR DİYE Bİ HAL ÇARESİNE BAKILIRDI ÇOK ZORDA KALIRSAK BENDE BOZDURABİLİRDİM AMA ÇOK ALINDIM ... REST ÇEKTİM SANA GÜVENEMİCEKSEM KİME GÜVENİCEM Kİ DEDİM .. ALTINLARA ELLEYENE KADAR AİLENE GİTSEYDİN KEŞKE DEDİM .... BUNU BİR YAPAN TEKRAR YAPAR BAŞKA EVDEN SATTIĞIN VARMI DEDİM ... HATTTA ÇOCUK DOĞSUN HERKES KENDİ YOLUNA BİLE DEDİM ..
BEN Mİ ÇOK ABARTTIM SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ..

Çok abartmışınız. kızın bagırın ama bunu boşanmayla sonuclandırmak istemeniz cok yersiz olmuş.

Abartmamışsınız.
Pişkinliği sinir bozucu herşeyden önce..
Başka bilezikleriniz varsa saklayın diyeceğim ama ne acı insanın eşinden bişeylerini saklaması..
Boşanacaksanız eğer boşanmayı dillendirin..
Şu aşamada da öyle boşanacak bir durum yok bence..
Ama güven olmayan bir evlilik de çok sağlam olmayacak.
İnşallah bir daha böyle hareket etmez..

sizden gizli satması yanlış, ama altınları satıcağına ailenden iste demekte yanlış ayrıca çocuk doğsun yolları ayıralım demek apayrı bir yanlış

REST ÇEKTİM TABİKİ HEMEN BOŞANMAYI DÜŞÜNEMEM TEK HATASINDAN DOLAYI Kİ EŞ GÖREVLERİNİ ÇOK İYİ YAPAR BUNU BENDEN GİZİ YAPMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ ... BOŞANMAYI DİLE GETİRDİM BUNUN AMACI ANLASIN HATASINI Kİ BİR DAHA YÜZ BULUP YAPAMASIN DİYE ... SİNİRDEN STRESTEN KARNIMA AĞRILAR SOKTU BEN 2 ALTINIM VARKEN BUNU YAPTIĞINI GÖRDÜĞÜM AN KIZIMIN DOĞUMUNDA TAKILAN ALTINLARA NE YAPAR ACABA DEDİM ...

Bence çok abartmışsınız
En nihayetinde doğacak çocuğunuzun babası . Eşiniz
Iki bilezik için bu kadar laf etmişsiniz

Gurur yapmıştır isteyememistir.. Önemli olan paranın gittiği yer borç ödediyse boşver yenisini aldır para olunca ancak o zaman rahatlarsin kadın için altınını alma canını al :-D :-D

Eşinizi en iyi siz tanırsınız . Sağı solu belli olmayan biri midir ?
Eğer değilse , iletişiminiz de bir sorun olabilir mi ? Belki çok sıkıştı , o sıra gurur yaptı istemek için . Ya da hayır der , sıkıntısını anlamazsınız diye düşünmüş olabilir mi ?
Yaptığı doğru demiyorum tabii ama neden böyle yaptığını bulmak lazım .

Ailene gidip bulsaydın demeniz çok yanlış . Siz artık bir ailesiniz kendinize yetmek için uğraşmalısınız . Her sıkıntıda ailelere giderseniz , bir süre sonra her yaptığınıza müdahale hakkı doğurursunuz . Sonrasında şikayet etmenizde fayda etmez .

Boşanma gerçekten düşünülmüyorsa ,her tartışmada dile getirilmemeli . Çok incitici ve ağır bir laf . Karşımızdaki kişi için de bizim için de tartışmalarda söylenebilecek sıradan bir kelime haline getirmemeliyiz. Bir daha kullanmayın lutfen .

soruna cevap veriyorum...evet sen çok abarttın.

abartmışsınız. eşinizin ailesi sizsiniz. eşinize neden kırıldığınızı düzgünce anlatın.

peki altın değil derdim deyip kızımın doğumunda gelecek altınlara ne yapar acaba diye düşünmenize sebep ne..ben burda bariz altın için evini yakacak bir kadın gördüm..
Dipnot:kocanızın pişkinliğine ve size sormadan yaptığı terbiyesizliğe yorum dahi yapmıyorum o çok ayrı,ben karnında bir hayat olan kadının altın için yuvasını dağıtacak kadar gözünü karartmasına takılıyorum sadece..sizin için altın her şey mi?

CEVAP VERMİŞSİNİZ ZATEN ABARTTIM DİYE SORMAMA GEREK KALMAMIŞ,HAMİLELİKTEN SANIRIM BÖYLE OLMADIĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM..

BU ARALAR ÇOK FAZLA SIKIŞIĞIZ ESKİ BORÇLARI ÖNÜMÜZE ÇIKTI HEP .. EE BİDE BEBEK GELİYOR ONUN MASRAFI VAR .. YİNE BORÇ İÇİN KULLANMASI İYİ FAKAT BANA SÖYLEMEMESİNE ÇOK BOZULDUM BEN .. DEDİKLERİM ÇOK AĞIR OLDU BUNUDA BİLİYORUM BEN FARK ETMESEM HİÇ SÖYLEMİCEKTİ TEK ÜZÜLDÜĞÜM KONU BU

senin hatan eşinin borcunun olduğunu bilmene rağmen "nasıl ödenecek/ödendi?" dememen.
yani "öde de nasıl ödersen öde" bu da doğru bir yaklaşım mı?
borcu alıp içki, kumar vs harcadı dersen ok.

EVET ŞUAN O ALTIN BENİM İÇİN HERŞEY .. NEDENİ İSE EŞİMİN GEREK BEKAR HAYATINDAN GEREKSE AİLESİ ÜZERİNDEN KALAN BORÇLAR VAR ONLARI ÖDÜYORUZ ERZAK PARASI KALIYOR ELİMİZE SADECE Kİ BUDA SORUN DEĞİL ... ŞUAN BEBEĞİN HERŞEYİNİ ANNEMLER ALIYOR ... KENDİM 30 TL BELKİ VERMİŞİMDİR ... O ALTINLARA ŞU YÜZDEN GÜVENDİM BÜYÜK EŞYALARINDA ONLARI BOZDURURUM DEDİM ... AMA SORUNCA EŞİME BİRDE BEN ALDIM DİYİNCE ÇOK FAZL ÜZÜLDÜM Kİ DOĞRU DÜZGÜN ANLATMADI BİLE LAZIMDI DEDİ KESTİRİP ATTI ...

Tepkinle haklisin
Sana sormasi gerekiyordu
Tavrina devam etki bur daha böyle birşey yapmasin

Ben abarttığınızı düşünmüyorum ve inş. olmaz ama yine mecbur kalsa aynı şeyi bir daha yapacağını düşünüyorum.MAddiyat değil olay sadece, maneviyat da var.Size sorulmaması,önemsenmemeniz vb.Belki size söylese o altınlar bozulmadan bi yerlerden ayarlayabilirdiniz ya da siz kendiniz bozalım derdiniz. Benim de eşimin borçlarıyla ilgili bir konum var ve konuşmuyorum dünden beri,çok fazla kırgınım. Size yorum yazarken de canlı bir örnek olarak yazdım

yanlış anlamayın beni ama doğmamış bebeğe don biçmek çok ta doğru değil Allah sağlıcakla kucağınıza aldırsın yavrunuzu ama daha yeni hamile sayılırsınız altta yazan hafta doğru ise..(kendimden ötürü söyledim yanlış anlamayın tekrar)annenizin çocuğa bir şeyler alması yersiz..altınlar sizin tarafınızdan alındı eşiniz ve ailesi katkıda bulunmadı buna rağmen evinizin tüm rızkı eşiniz ve eşinizin ailesinin borçlarına gidiyorsa gidin altınlarınızı kendi adınıza açacağınız bir banka hesabına ya da kasaya koyun derim ben..günümüz eve altın koyup ayda bir altınları çıkarıp sayma günü değil zira...kötünün iyisi bankalara güvenmek evladır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…