Bosanma lafini gercekten bosanmayi istediginizde dile getirin.REST ÇEKTİM TABİKİ HEMEN BOŞANMAYI DÜŞÜNEMEM TEK HATASINDAN DOLAYI Kİ EŞ GÖREVLERİNİ ÇOK İYİ YAPAR BUNU BENDEN GİZİ YAPMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ ... BOŞANMAYI DİLE GETİRDİM BUNUN AMACI ANLASIN HATASINI Kİ BİR DAHA YÜZ BULUP YAPAMASIN DİYE ... SİNİRDEN STRESTEN KARNIMA AĞRILAR SOKTU BEN 2 ALTINIM VARKEN BUNU YAPTIĞINI GÖRDÜĞÜM AN KIZIMIN DOĞUMUNDA TAKILAN ALTINLARA NE YAPAR ACABA DEDİM ...
Bu ne çirkin bi konuşma şekli bu böyle.:))) ne kadar düşünceleriniz geride ... ne yaşadığını bilmediğiniz birinin geçmişteki TECRÜBE dediğiniz şeyleri gram yaşamadığınız belli ... dilerim ki yine de rabbim yaşatmasın ...
ben kendime zengin koca değil ilk cocuguma baba aradım ... cocuguna sahip çıkabilen adam evine de karısına da sahip çıkar çünkü ...
şayet zengin koca arayışında olsaydım bugün sizinle burada bu saçma dialogu yapıyor olmazdık ...
Bu ne çirkin bi konuşma şekli bu böyle.
Evet hanımlar olumsuz yorum yapacak kimse yorum yapmasın .
Konu sahibesini kızdırmayalım
Ben kinaye yapmıştım ablao zaman konu sahibesine destek verelim.Hatasını anlamasa da olur.
Ben kinaye yapmıştım abla
Yoksa burdaki çoğu kişi senle , benle hem fikir zaten .
:))) ne kadar düşünceleriniz geride ... ne yaşadığını bilmediğiniz birinin geçmişteki TECRÜBE dediğiniz şeyleri gram yaşamadığınız belli ... dilerim ki yine de rabbim yaşatmasın ...
ben kendime zengin koca değil ilk cocuguma baba aradım ... cocuguna sahip çıkabilen adam evine de karısına da sahip çıkar çünkü ...
şayet zengin koca arayışında olsaydım bugün sizinle burada bu saçma dialogu yapıyor olmazdık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?