İÇİNDEN ÇIKAMADIM

Bosanma lafini gercekten bosanmayi istediginizde dile getirin.
Erkeklerin kafasi sizin bosanma lafinizla hatasini anlamaya, bir daha yuz bulmamaya calismaz. onlarin kafasi oyle islemiyor, bir daha bu mantigi kullanirken bunu da unutmayin...

Bu ne çirkin bi konuşma şekli bu böyle.
Evet hanımlar olumsuz yorum yapacak kimse yorum yapmasın .
Konu sahibesini kızdırmayalım

Bu ne çirkin bi konuşma şekli bu böyle.
Evet hanımlar olumsuz yorum yapacak kimse yorum yapmasın .
Konu sahibesini kızdırmayalım

o zaman konu sahibesine destek verelim.Hatasını anlamasa da olur.

Haklısın arkadaşım.Eşin böyle yapmamalıydı ve sen ne dersen o doğrudur.Eşini tehdit et süründür hatta boşa gitsin.Bundan koca filan olmaz.Ne demek borç için alması filan ne kadar ayıp.Ben olsam aynısını yapardım-bekara karı boşamak kolay ya ondan diyorum- yık yuvanı,süründür kocanı ohhhh!!!! missss.

Ayrıca gram değil kilolarca yaşadım.Ama dedim ya tecrübe yarıştıracak değilim.

Her ne olursa olsun artık boşanma ağıza sakız olmuş en küçük kavgalarda bile boşanalım çıkar olmuş ağızdan bence hiçbir kavgada boşanalım bitsin kelimesi kullanılıp yıpratılmamalı mademki gerçek düşünceniz bu değil ozaman neden boşanmak kelimesi hep gündem de olur bende buna anlam veremiyorum bence çok fazla olmuş tepkiniz daha sakin olmaya çalışın tabiki yaptığı hatalı bir davranış ama uyarıp birdaha bu tür konularda fikrinizi almasını sağlayabilirsiniz

abartmışsınız bencede ama eşiniz belki söyleyemedi gurur meselesi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…