- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Dediğim gibi eşin karakter olarak iyiye eğer , alışkanlık haline getirmeyecekse bunu tolere edebilirsiniz bana kalırsa . Konuşun eşinizle kızdığınız , üzüldüğünüz konunun kendisinden habersiz şeyler yapmanız olduğunu anlatın sakince . Birlikte yola çıktığınızı , kararları birlikte almanız gerektiğini paylaşın. Empati kurmasını önerin .BU ARALAR ÇOK FAZLA SIKIŞIĞIZ ESKİ BORÇLARI ÖNÜMÜZE ÇIKTI HEP .. EE BİDE BEBEK GELİYOR ONUN MASRAFI VAR .. YİNE BORÇ İÇİN KULLANMASI İYİ FAKAT BANA SÖYLEMEMESİNE ÇOK BOZULDUM BEN .. DEDİKLERİM ÇOK AĞIR OLDU BUNUDA BİLİYORUM BEN FARK ETMESEM HİÇ SÖYLEMİCEKTİ TEK ÜZÜLDÜĞÜM KONU BU
hemen gemileri yakmışsınız... her tartışmada boşanma lafını çıkarmasa şu kadınlar daha sağlıklı bir çözüm bulunabilir...adam hangi hatayı yapsa boşanırım giderim diyorsunuz...hamileliğin verdiği yorgunluk ve hormonların yaptığı stres yüzünden olduğunu düşünüyorum... eşiniz hata yapmış ama en azından ben aldım demiş.. yooo görmedim de diyebilirdi ve siz evinize gelen insanların hangisi hırsız diye uzun uzun düşüncelere dalardınızHANIMLAR GÜNAYDIN ... O KADAR CANIM SIKKIN Kİ ...
NE UYABİLDİM NE DE SİNDİREBİLDİM
4.5 AYLIK HAMİLEYİM DÜN EVDE ALDIKLARIMI YAZAR EDERKEN 2 TANE İNCE BİLEZİĞİMİN OLMADIĞINI FARK ETTİM EŞİME SORDUM ÇOK RAHAT SAKİN TAVIRLA BEN ALDIM ONLARI YA DEDİ DEDİM NE DEMEK BEN ALDIM ... BANA SÖYLEDİĞİNİ SANMIŞ ...
NEDENİ İSE ÇALIŞMADIĞI DNEMLERDE VS ARKADAŞLARINDAN UFAK TEFEK BORÇ YAPMIŞTI ONLARI VERMİŞ Kİ BU VERDİĞİ BORCU BİLİYORUM TELEFONUNU KARIŞTIRIRKEN GÖRMÜŞTÜM AMA SÖYLEMEDİM HANGİ PARAYLA VERDİN DİYE ...
MAF OLDUM GECEDEN BERİ AĞLAMAKTAN
KONU BOZDURMASI DEĞİL BANA SORMADAN ALMASI .. DESEYDİ ADAM SIKIŞTIRIYOR DİYE Bİ HAL ÇARESİNE BAKILIRDI ÇOK ZORDA KALIRSAK BENDE BOZDURABİLİRDİM AMA ÇOK ALINDIM ... REST ÇEKTİM SANA GÜVENEMİCEKSEM KİME GÜVENİCEM Kİ DEDİM .. ALTINLARA ELLEYENE KADAR AİLENE GİTSEYDİN KEŞKE DEDİM .... BUNU BİR YAPAN TEKRAR YAPAR BAŞKA EVDEN SATTIĞIN VARMI DEDİM ... HATTTA ÇOCUK DOĞSUN HERKES KENDİ YOLUNA BİLE DEDİM ..
BEN Mİ ÇOK ABARTTIM SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ..
haklısınız.Siz o evde necisiniz ? O altınlar ikinizin.Kaldı ki zor günde paylaşmayacaksa derdini kendi başına iş yapacaksa ne anladım o evlılıkten..gönlünüzü alana kadar sürdürün bu durumu bence.HANIMLAR GÜNAYDIN ... O KADAR CANIM SIKKIN Kİ ...
4.5 AYLIK HAMİLEYİM DÜN EVDE ALDIKLARIMI YAZAR EDERKEN 2 TANE İNCE BİLEZİĞİMİN OLMADIĞINI FARK ETTİM EŞİME SORDUM ÇOK RAHAT SAKİN TAVIRLA BEN ALDIM ONLARI YA DEDİ DEDİM NE DEMEK BEN ALDIM ... BANA SÖYLEDİĞİNİ SANMIŞ ...
NEDENİ İSE ÇALIŞMADIĞI DNEMLERDE VS ARKADAŞLARINDAN UFAK TEFEK BORÇ YAPMIŞTI ONLARI VERMİŞ Kİ BU VERDİĞİ BORCU BİLİYORUM TELEFONUNU KARIŞTIRIRKEN GÖRMÜŞTÜM AMA SÖYLEMEDİM HANGİ PARAYLA VERDİN DİYE ...
KONU BOZDURMASI DEĞİL BANA SORMADAN ALMASI .. DESEYDİ ADAM SIKIŞTIRIYOR DİYE Bİ HAL ÇARESİNE BAKILIRDI ÇOK ZORDA KALIRSAK BENDE BOZDURABİLİRDİM AMA ÇOK ALINDIM ... REST ÇEKTİM SANA GÜVENEMİCEKSEM KİME GÜVENİCEM Kİ DEDİM .. ALTINLARA ELLEYENE KADAR AİLENE GİTSEYDİN KEŞKE DEDİM .... BUNU BİR YAPAN TEKRAR YAPAR BAŞKA EVDEN SATTIĞIN VARMI DEDİM ... HATTTA ÇOCUK DOĞSUN HERKES KENDİ YOLUNA BİLE DEDİM ..
HANIMLAR GÜNAYDIN ... O KADAR CANIM SIKKIN Kİ ...
şimdi okudum çoğu yorumu ... borçların yarısı evliliğimizden önce kalan borçlar ... ne yazıkki borç ödeme konusunda tek sıkıntımız .. ama şöylede b,r gerçek var son 2 tl si kalsa cebinde onu bile verir eve yayan gelir ...
ailesi oğlundan bu durumda bile para istiyebiliyorsa ki diğer evli barklı evlatlarına da verebiliyorsa onada vermeli .. sonuçta aile büyük bi kavramdır .. ben ailemden en azından böyle gördüm bir sıkışıklık mı var dile düşmekten se kimde varsa o verir ... çok afedersiniz benim ailem benim evimin aidat su vs. ödüyorsa bunu konu yapmıyorsa onunda ailesi yapması lazım ... en zor günlerimizde destek olmucaklarsa niye varlar ?
burada ki güven konusu sonuçta 10 gün sonra maaş aldı bu adam o zaman verebilirdi ne kadar bekletmiş bunu mu bekliyemicek karşı taraf ki bileziklerin geri kalan parası nerede onu da anlamış değilim 50 tl borcu vardı sadece birine ama bir ton adam çıktı duymadığım telinde kayıtlı olmayan facesinde bulunmayan kişiler ... nerden baksan bi bilezik 200 eder 2 bilezik 400 etse 350 nerede ????
ne kadar kolay hüküm verebiliyorsunuz ... herkese karşı bu şekil mi yaklaşırsınız ... gemileri vs yaktığım yok boşanmanın ne demek olduğunu biliyorum ben hangi durumlarda boşanılır onuda biliyorum ... ama ne yazıkki türkiyedeki erkekler kadınının değerini gidince anlıyor ... benim değerimi anlaması için ille gitmem mi lazım yani ????Madem bu kadar şüphecisiniz o zaman neden duruyorsunuz ? Siz yakmışsınız gemileri ama kusura bakmayın da sizden kötü gün dostu olmaz.
Çalışıyor musunuz peki ?
doğru diyorsun ... maddiyatı iyi olan için sorun değil tabi son ay çıkar alır ki çıkmasına bile gerek yok internnetten alır ... doğmamış cocuga don biçmek .. o zman doğsun öyle alırız herşeyini .. onlarda almasınlar .. ne kadar saçma rabbim nasip edecekse o bebeği eşyalarını da nasip eder ... ki bide erken dığum ihtimalim var .. hamile olmayan anlamaz ne yazıkki ..Bencede senin ailen surekli yardim ederken cocugunuza ozenip her ihtiyacini karsilamaya calisirken senin belkide dogum parasi yapacagin takilarini esinin bozdurmasi yerine gidip kendi ailesinden istemesi daha mantikli. Senin annen baban size destek oluyorken maddi olarak esinin ailesinin destek olmayi birak birde uzerine sizden para istemesi sinir bozucu. Hic hatali gormedim ailenden isteseydin demeni. Sonucta o borcu birlikte yapmsmissiniz esin ailesi ile birlikte yasadigi zaman yspmis. Kaldi ki insan oglunu evlendirirken borclu degil borcsuz bir yuva kurmasi icin zaten oglu istemese bile kendi yapar eder birseyler.. Bosanilacak konu degil ama konunda seni hakli buldum.. Bir arkadasda dogmamis cocuga don bicmek suan yeni hamilesin birseyler almaniza gerek yok demis. Yuksek ihtimal evli bile degildir kendisi. 1) 4.5 aylik gebelik yolun tam yarisina gelmis demek yani yeni hamile degil bu arkadas. 2) yeni doganin masrafi hakkinda herhangi bir bilginiz yok herhalde birtakim onceden alinmasi gereken ihtiyaclarin tutari cok yuksek olabiliyor bu nedenle birden almsktansa bu ay birini oteki ay birini almakta bir sakinca goremiyor. 3) isterse ortada bebek bile yokken yapar alisverisini sizin ne haddinize bununla ilgili konusmak?????? ( konu sahibi sizden bununla ilgili mi yorum beklemis)
ne kadar kolay hüküm verebiliyorsunuz ... herkese karşı bu şekil mi yaklaşırsınız ... gemileri vs yaktığım yok boşanmanın ne demek olduğunu biliyorum ben hangi durumlarda boşanılır onuda biliyorum ... ama ne yazıkki türkiyedeki erkekler kadınının değerini gidince anlıyor ... benim değerimi anlaması için ille gitmem mi lazım yani ????
demişsiniz ki mal vs . değer vermeyin ..... benim hiç birşeye değer verdiğim yok ki eğer buna değer verseydim maddi durumu iyi olan birini bulurdum ... bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden eşyalarımı hiç kullanamamıştım hepsi bendeydi ... eğer maddiyata önem verseydim o eşyaların hepsini değiştirirdim su bardağından çorabına kadar ... ama gerek yok olmadı ileride değiştiririz dedim ... 4 ay fln işssiz kaldı iş dahi aramadı ben gittim çalıştım yinede bir sıkıntımız olmadı ... siz anlayamadınız sanırm mevzuyu sorun onları bozdurması değil ... bana söylememesi .. ben neyim o evde ev arkadaşımı kardeşimi ...
ne kadar kolay hüküm verebiliyorsunuz ... herkese karşı bu şekil mi yaklaşırsınız ... gemileri vs yaktığım yok boşanmanın ne demek olduğunu biliyorum ben hangi durumlarda boşanılır onuda biliyorum ... ama ne yazıkki türkiyedeki erkekler kadınının değerini gidince anlıyor ... benim değerimi anlaması için ille gitmem mi lazım yani ????
demişsiniz ki mal vs . değer vermeyin ..... benim hiç birşeye değer verdiğim yok ki eğer buna değer verseydim maddi durumu iyi olan birini bulurdum ... bu benim ikinci evliliğim ilk evliliğimden eşyalarımı hiç kullanamamıştım hepsi bendeydi ... eğer maddiyata önem verseydim o eşyaların hepsini değiştirirdim su bardağından çorabına kadar ... ama gerek yok olmadı ileride değiştiririz dedim ... 4 ay fln işssiz kaldı iş dahi aramadı ben gittim çalıştım yinede bir sıkıntımız olmadı ... siz anlayamadınız sanırm mevzuyu sorun onları bozdurması değil ... bana söylememesi .. ben neyim o evde ev arkadaşımı kardeşimi ...
Madem ne demek olduğunu biliyordunuz neden hemen ayrılma cümlesini kurdunuz ? Demek ki ders almamışsınız.Ayrıca burdan bakılınca öyle görünüyor.Empati yapınca ne yazık ki size hak veremiyorum.Evet eşinizin yaptığı bir hata var,ama bunu boşanmaya götürecek bir mesele haline getiren ne ?
Kimse tecrübe yarıştırmasın burada , herkes yaşıyor sizin yaşadıklarınızı ? Gerçekten doğruymuş '' varlık seviştirir,yokluk dövüştürür '' sözü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?