İçinden çıkamıyorum lütfen yardım edin!

silemelis

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
154
15
318
İstanbul
Uzun süredir devam eden ve evliliğe doğru giden bir ilişkim var.

Sorunum ise şu;

Erkek arkadaşımın kendine ait dükkanı var. 2 akşam önce gece 12'sinde kızın biri ( benimde ilk okul arkadaşım erkek arkadaşımın ise 13 - 14 yaşalarında çok ufakken çıktığı kız ) dükkana geliyor ve erkek arkadaşımın kardeşine abin nerede diye soruyor. Kardeşi abisi arıyor ve bir kız var abi burada seninle konuşmak istiyor kızın adını söylüyor. Erkek arkadaşım tanımadığını ifade eidnce de kolay yoldan kendini tanıtıyor. Telefonu kıza veriyor kardeşi ve seninle konuşmamız gerekşiyor diyo kız erkek arkadaşım ise buyur konuş diyor. Telefonda olmaz yüz yüze konuşmamaız gerekiyor diyor kız. Bunu üzerine ben dükkanda değilim ve gelemem şuan ama şu saatte belki dükkanda olabilirim diyor. Kız dükkandan çıkarken erkek arkadaşımın kardeşinden numarasını alıyor ve gece saat 12:30 1:00 gibi erkek arkadaşımı arıyor ve telefonda direk sorduğu soru senin silemelis'le mi çıkıyorsun. E evet ne oldu diyo ben seni evli sanıyordum diyor hayır henüz değilim diyor erkek arkadaşım hıı ben sizin facebookta resimlerinizi de gördüm de diyor. daha önce de sizin eve giderken görmüştüm. Bide ben seni markette görmüştüm parmağında yüzük vardı diyor. Erkek arkadaşım da şaşkınlıkla evet ne oldu ki diyor. hiç merak ettim diyor kız. Sen bu yüzden mi geldin diye soruyor kız evet bu yüzden geldim diyor. Erkek arkadaşım bütün açıklığıyla konuşmayı böyle böyle oldu diye bana anlattı. Sen ne diyorsun bu duruma dedi bende bilmiyorum dedim. Acaba hala benden mi hoşlanıyor bu diye şaka yapınca benim bütün şalterler atıyor ve bir sürü laf söyledim. kim o ne hakla geliyor buraya ne cesaretle bunları soruyor onane bunlardan vs. Daha soonra erkek arkadaşım ile kavgaya tutuşuuyoruz sen beni anlamıyorsun hep başka yerlerinden anlıyorsun beni vs vs. bi sürü laf. Git evine dedi bana dün hiç bişe söylemeden çıktım gittim evime. Gece ve bugün gün içerisinde bir sürü mesaj atmama rağmen hiç bir şekilde cevap yazmadı bana. Akşam iş çıkışı yanına gittim. Uzun bir sessizlik sonrası bitanem dedim bana ne var niye geldin sen diye karşılık verdi. nasıl niye sana geldim dedim. hiç bişe söylemedi sonra kardeşi geldi ben eve yemek yemeğe gidiyorum gelirim dedi ve çıktı gitti. Bense orada kala kaldım. Ne oluyor sizce ben içinden çıkamıyorum. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım. Acaba bende ona hiç bişe yazmasam onu beklesem çok karışık ne yapmalıyım sizce??

kızın gecenın o saatı dukkana gıdıp sırf ozel hayatla ılgılı soru yagmuruna tutması cok ılgınc,
yapman gereken sinirlerine hakim olarak anlamaya calısmak, erkek arkadasın kızı terslemelıydı bence..
ve suan da sana olan tutumu yanlıs sende ustune gıtme onun sımarmasın ıyıce..
ben olsam kızı arar sorarım noluyoruz dıye..

kızın gecenın o saatı dukkana gıdıp sırf ozel hayatla ılgılı soru yagmuruna tutması cok ılgınc,
yapman gereken sinirlerine hakim olarak anlamaya calısmak, erkek arkadasın kızı terslemelıydı bence..
ve suan da sana olan tutumu yanlıs sende ustune gıtme onun sımarmasın ıyıce..
ben olsam kızı arar sorarım noluyoruz dıye..

Kızla konuşmam yok hatta yolda görsem şuan tanımam o derece. O an hakim olamadım kendime ama oda olamadı ve şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Susup beklemeli miyim?

Bence kızla muhattap olma ki"hmmm demek aralarını bozmayı başardım" diye düşünüp sevinmesin. Erkek arkadaşına zaman tanı,bırak sakin kafayla bi düşünsün..msj atar yada ararsa üstüne gitme çünkü burda onun bi suçu yok "bence"...ikiniz de sakinleşin ve oturup durumu değerlendirin,fevrileşmeden.Hakkınız da hayırlısı olsun canım.

Kızla konuşmam yok hatta yolda görsem şuan tanımam o derece. O an hakim olamadım kendime ama oda olamadı ve şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Susup beklemeli miyim?

evet canm suan sessız kalmalısın erkek arkadasın sana haksızlık yapıyor cunku bunu anlaması lazım

ne kadar cesurca bir hareket..kız deli değilse eğer anlatılanlar pek hayatın akışına uygun değil..mantıklı gelmedi bana..eğer gerçekten böyle olduysa da kız açık açık ben aranızı bozucam diye gelmiş zaten ortada düşünülecek konuşulacak bir şey yok, erkek arkadaşınızın da hemen bi yeri kalkmış..siz bekleyin bi bakalım , aradığında da kesinlikle konuşmıcaksın , görüşmiceksin deyin..ellerinizle kıza itmeyin çocuğu..ama dediğim gibi bana pek mantıklı gelmedi :/

canim bence erkek arkadasin bu konuda hic bir sucu yok. bi kere bence erkek arkadasinin kardesi onun numarasini vermemeliydi o kiza. ne hakla tanimadigi bir kiza numarasini veriyor, gelen giden herkese verilmezki.. sonra erkek arkadasin tüm detaylariyla sana herseyi anlatmis.. bunu anlatmayada bilirdi, yani kötü bisey yapmamiski sana güvenmis anlatmis.. bence bu durumda senin ona o sekilde konusman yanlis olmus, tabi bu benim görüsüm.. erkek arkadasinin sana yaptigi tavir ise anlayamadim, okadar abartilacak bi durum yok. belki ona güvenmedigini düsündügü icin kirilmis olabilir ama bi erkegin bu kadar nazli olmasida normal degil.. bence sorunu cözmek icin birbirinizle konusmaniz lazim. nasil bilemem ama "zamanla düzelir" lafini hic sevmem, sonucta zaman gectikce araya sogukluk girdigini düsünüyorum.

sen kızın yaptıığı şeyin siniri ile erkek arkadaşına patlamışsın gibi geldi bana . gerçi onunda yapması gereken espri yerinde ve zamanında olmamış ama her neyse . her zaman benzer tepkiler veriyorsan eğer erkek arkadaşın sana şuan kızıyordur muhtemelen çünkü şunu düşünüyor benim içimde art niyet olsa zaten anlatmazdım anlattığıma pişman etti biz bir konuda doğru dürüst konuşamayacak mıyız? onun için akışına bırak siniri geçsin arar

ne kadar cesurca bir hareket..kız deli değilse eğer anlatılanlar pek hayatın akışına uygun değil..mantıklı gelmedi bana..eğer gerçekten böyle olduysa da kız açık açık ben aranızı bozucam diye gelmiş zaten ortada düşünülecek konuşulacak bir şey yok, erkek arkadaşınızın da hemen bi yeri kalkmış..siz bekleyin bi bakalım , aradığında da kesinlikle konuşmıcaksın , görüşmiceksin deyin..ellerinizle kıza itmeyin çocuğu..ama dediğim gibi bana pek mantıklı gelmedi :/

Ne düşünüp geldi bilmiyorum ama amacı dargın düşürüp konuşturmmaksa bunu başardı.

canim bence erkek arkadasin bu konuda hic bir sucu yok. bi kere bence erkek arkadasinin kardesi onun numarasini vermemeliydi o kiza. ne hakla tanimadigi bir kiza numarasini veriyor, gelen giden herkese verilmezki.. sonra erkek arkadasin tüm detaylariyla sana herseyi anlatmis.. bunu anlatmayada bilirdi, yani kötü bisey yapmamiski sana güvenmis anlatmis.. bence bu durumda senin ona o sekilde konusman yanlis olmus, tabi bu benim görüsüm.. erkek arkadasinin sana yaptigi tavir ise anlayamadim, okadar abartilacak bi durum yok. belki ona güvenmedigini düsündügü icin kirilmis olabilir ama bi erkegin bu kadar nazli olmasida normal degil.. bence sorunu cözmek icin birbirinizle konusmaniz lazim. nasil bilemem ama "zamanla düzelir" lafini hic sevmem, sonucta zaman gectikce araya sogukluk girdigini düsünüyorum.

ElmaShekerim benim takıldığım konu bana açık olması değil zaten her zaman öyledir o zaman artık öyle değişti ki kızlar gelip sevgili olalım diyorlar ve bunları bana anlatır erkek arkadaşım duyma biyerden kötü olmasın diye. Ama bu sefer sabrımı taşıran bu mantıksız olayın üzerine yaptığı yorumllardı. 'belkide hala bende hoşlanıyodur' bunu sindiremiyorum ben :((

sen kızın yaptıığı şeyin siniri ile erkek arkadaşına patlamışsın gibi geldi bana . gerçi onunda yapması gereken espri yerinde ve zamanında olmamış ama her neyse . her zaman benzer tepkiler veriyorsan eğer erkek arkadaşın sana şuan kızıyordur muhtemelen çünkü şunu düşünüyor benim içimde art niyet olsa zaten anlatmazdım anlattığıma pişman etti biz bir konuda doğru dürüst konuşamayacak mıyız? onun için akışına bırak siniri geçsin arar

GunesinKizi yorumun için teşekkürler umuyorum ki siniri geçince arasın akşamdan beri hiç yazmadım aramadım. İnşallah ters tepmez..

Bak tatlım bu tarz kızları çok gördüm.. Durumda erkek arkadaşının hiç bir suçu yok klasik egosu okşanmış, yersiz bir espri yapmış.. Erkek arkadaşın aslında yanlış bişey söylememiş, kızın demekki aklında hala bişeyler var ki, ben sizi evli sanıyordum vs gibi araştırması da bundan kaynaklanıyor, kızın niyeti belli köprüedn önce son çıkışı bi denemek istemiş, evli değillerse o zaman hala şansım var gibi görüyor olabilir.. Bak benim 8 seneyi aşkın bi ilişkim var ve erkek arkadaşımın eski kız arkadaşı (lisedeki yani epey eskii :)) bizim 4 yada 5. senemizde hala facebooktan dogum gunu kutlamalar, hal hatır sormalar falan şansını deniyordu.. Garip olanıysa kızın sevgilisi olmasıana rağmen bunu yapıyordu.. Üniversitedeyken oda arkadasımın erkek arkadası benzer bisey yasadı.. lisedeyken 15 gün çıktıgı bir kız musallat oldu.. Gece yurttan falan aradı çocugu, yani cocugun numarası onda olmamasına ragmen arastırmıs yurdunun numarasını bulmus, normalde gece 12de hayatta telefon baglamazlar yurtta gorevliyi nasılsa ikna etmiş gorevli kattaki ortak telefona aktarmıs arkadası anons etmiş falan.. Cocuk acıyo telefonu kimsin falan hatırlamıyo once sorna işte kız kendini hatırlatıyo falan, en son konusmada seye getiriyo kız o sana benim verebileceklerimi veremez, onunla ne yasadınız ki ve o zaman onalr 3-4 senedir falan birliktelerdi, kızın üzerinden 5-6 yıl geçmiş ve zaten 15 gun gorusmusler..

Özetle bu tarz seyleri yapan kız çok.. Şansını deniyorlar.. Erkek arkadasına naıl mesaj attın bilmiyorum ama eger soyle bir mesaj atmadıysan son bir mesaj at ve bekle. "Aşırı tepki verdim, özür dilerim, sakinleşince oturup konuşalım lütfen" benzeri bir mesaj at.. Sonra zaten o da sakin kafayla düşününce sana değer veriyorsa eğer gelip seninle konusacaktır.. O zamanda ona asırı tepki gosterdiğini kabul ederek bu tarz seylerde saka yapmamasını rica et, sonucta zaten hoş bir konu degil bir de bunun üzerine yersiz bi şaka olayları ne noktalara getirebiliyor de..

Umarım en kısa zamanda halledersiniz.. Ama görüştüğünüzde olabildigince alttan al cunku gercekten erkek arkadasının yersiz bir sakasından baska hiçbir şucu yok.. Ayrıca kardesine de soyleyin o saatte gelen ve abinle gorusmek istiyorum diyen herkese telefon verilmez.. Bence Abisini arayıp sormasına bile gerek yokmus ama insanın bazen beyni duruyo boyle anlarda algılayamıyor ne oldugunu..

elin kızı için neden kavga ediyorsunuz ki hele ki sevgiliniz size açık açık olanları anlatmış kötü niyeti olsa saklardı ruhunuz duymazdı..sizin tepkiniz kavga yerine siyasi bir uslup olsaydı erkek arkadaşınız size tavır yapamazdı..ben herşeyi anlattım yine suçlu oldum diye düşünüyor olabilir bu süreç içinde iken o kızda bunu fırsat bilip o seni anlamıyor ben seni daha iyi anlıyorum diye erkek arkadaşınızın aklına girebilir aman dikkat edin..

ElmaShekerim benim takıldığım konu bana açık olması değil zaten her zaman öyledir o zaman artık öyle değişti ki kızlar gelip sevgili olalım diyorlar ve bunları bana anlatır erkek arkadaşım duyma biyerden kötü olmasın diye. Ama bu sefer sabrımı taşıran bu mantıksız olayın üzerine yaptığı yorumllardı. 'belkide hala bende hoşlanıyodur' bunu sindiremiyorum ben :((

kendin diyorsun canim acik sözlüymüs zaten. yani espirili sekilde bunu söylemis olabilir, bence okadar üstüne düsme.. yazdiklarina bakinca hic kötü niyetli birine benzemiyor arkadasin. benim esimde bazen disardayken biri baksa ona hemen benimle dalga gecer, bak dikkat et rakiplerin var diye :1::1: espirili bi sekilde ve kötü niyetle söylemedigi icin hic bi zaman kizmadim.. ama herzaman cevabimi yapistirirdim, o baska :)) bu espiriyse benimkiside espiriydi derim sonra ;))

sindirememeni pek anlayamadim canim. tabi ikimizin karakteri ayni degil belki o yüzden anlamiyorum ama sonucta "kiz senden daha güzel" demedi veya "kizda gönlüm kaldi", "kiz fistik gibiydi", "biraz ona benzeseydin keske" gibi seyler söylemedi.. yani sadece benden belki hoslaniyordur gibi cocukca bisey söylemis. hoslaniyorsa hemen evlenirim onunla dedimiki? yani bi erkege böyle bisey yapilmasindan sonra bu arkadasinin hicmi duygusu yok, tabikide biraz hosuna gitmistir.. sonucta bir kizada böyle ilgi gösterilse o da illaki icten ice hosuna gider ve kendisine güveni artar kendisini güzel görür.

Back
X