kızın gecenın o saatı dukkana gıdıp sırf ozel hayatla ılgılı soru yagmuruna tutması cok ılgınc,
yapman gereken sinirlerine hakim olarak anlamaya calısmak, erkek arkadasın kızı terslemelıydı bence..
ve suan da sana olan tutumu yanlıs sende ustune gıtme onun sımarmasın ıyıce..
ben olsam kızı arar sorarım noluyoruz dıye..
Kızla konuşmam yok hatta yolda görsem şuan tanımam o derece. O an hakim olamadım kendime ama oda olamadı ve şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Susup beklemeli miyim?
ne kadar cesurca bir hareket..kız deli değilse eğer anlatılanlar pek hayatın akışına uygun değil..mantıklı gelmedi bana..eğer gerçekten böyle olduysa da kız açık açık ben aranızı bozucam diye gelmiş zaten ortada düşünülecek konuşulacak bir şey yok, erkek arkadaşınızın da hemen bi yeri kalkmış..siz bekleyin bi bakalım , aradığında da kesinlikle konuşmıcaksın , görüşmiceksin deyin..ellerinizle kıza itmeyin çocuğu..ama dediğim gibi bana pek mantıklı gelmedi :/
canim bence erkek arkadasin bu konuda hic bir sucu yok. bi kere bence erkek arkadasinin kardesi onun numarasini vermemeliydi o kiza. ne hakla tanimadigi bir kiza numarasini veriyor, gelen giden herkese verilmezki.. sonra erkek arkadasin tüm detaylariyla sana herseyi anlatmis.. bunu anlatmayada bilirdi, yani kötü bisey yapmamiski sana güvenmis anlatmis.. bence bu durumda senin ona o sekilde konusman yanlis olmus, tabi bu benim görüsüm.. erkek arkadasinin sana yaptigi tavir ise anlayamadim, okadar abartilacak bi durum yok. belki ona güvenmedigini düsündügü icin kirilmis olabilir ama bi erkegin bu kadar nazli olmasida normal degil.. bence sorunu cözmek icin birbirinizle konusmaniz lazim. nasil bilemem ama "zamanla düzelir" lafini hic sevmem, sonucta zaman gectikce araya sogukluk girdigini düsünüyorum.
sen kızın yaptıığı şeyin siniri ile erkek arkadaşına patlamışsın gibi geldi bana . gerçi onunda yapması gereken espri yerinde ve zamanında olmamış ama her neyse . her zaman benzer tepkiler veriyorsan eğer erkek arkadaşın sana şuan kızıyordur muhtemelen çünkü şunu düşünüyor benim içimde art niyet olsa zaten anlatmazdım anlattığıma pişman etti biz bir konuda doğru dürüst konuşamayacak mıyız? onun için akışına bırak siniri geçsin arar
ElmaShekerim benim takıldığım konu bana açık olması değil zaten her zaman öyledir o zaman artık öyle değişti ki kızlar gelip sevgili olalım diyorlar ve bunları bana anlatır erkek arkadaşım duyma biyerden kötü olmasın diye. Ama bu sefer sabrımı taşıran bu mantıksız olayın üzerine yaptığı yorumllardı. 'belkide hala bende hoşlanıyodur' bunu sindiremiyorum ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?