İçinden cıkamıyorum :((

Sadece merak ediyorum.
Benimde senin gibi bir arkadaşım vardı. Ve yaşça büyük bir kocası. Adamda onu böyle dövüyor, sövüyor kapının önüne atıyordu. En sonunda adam aldı babasının evinin önüne attı. "yüzsüz kızınız bana yapıştı, boşanacağım istemiyorum bırakmıyor peşimi gurursuz" diye mahallede rezil etti. Sizde mi bunu yaşamak istiyorsunuz anlamıyorum ki. Adam istemiyor sizi, çoluk çocuk yoksa boşverin gitsin.
Benim derdim mutlu bir evlilik olsun yoksa meslegim var onlara muhtac degilim kendi calismiyordu zaten para yok hamile degilim simdilik umarimda kalmam

Evet ilk tartismalarimiDa demisti ben denden bosanmam ama ilim ilim cektirirm ev de kendilerinin degil benim kardesim almisti
Boşan o zaman canım yazık değil mi sana. Adam kız arkadaşınla konuşmana bile laf yapiyo.. çakma bak yarın birgün keşke bitireydim dersin bu sefer dr adam bırakmaz çekersin pisligi

Seneye, 2 seneye yada 10 sene sonra seni seveceğini, el üstünde tutacağını falan mı zannediyorsun? Beklentin ne?
Sen bu kabul ettiklerinle değersiz ve onursuz gözüktüğünün bu yüzden de eşinin gözünde böyle kalacağını, seni hep göz ardı edeceğini biliyor musun?
Hayatın gerçeğidir malesef kaçan kovalanır, değerini bilene özen gösterilir.
Kendine bunu reva görme, sen yoluna bak hayatını kur, bırak o ağlasın hödüklüğü yüzünden kaybettiklerine.

Yaş ile ne alakasi var emek verdim duzen kurdum diye uzuluyosun birde ailemin tavru beni pisman ediyor iste millet bize sunu der bunu der

aş ile be alakasi var
İşte herkesin gerçekliği hayatı farklı, burada okuduklarınızla gaza geliyorsunuz sonuç böyle oluyor.

Sizin aile yapınız, eşinizin ailesi, çevreniz vb. Herşeyiniz farklı olabilir. Buradan fikir alın, cesaret alın ama buradaki insanların yorumlarıyla karar almayın.

Kadının işi yok, gidecek yeri yok eşi ile ağız dalaşına girmiş gelip konu açıyor. Bende elimde filtre kahvem, bankada milyonumla ıpadimden belkide boşan yazıyorum. Gerçekçi mi bu?

Ben hatırlıyorum konunuzu. Şimdi gördünüz mü bayramın ilk günü zaman geçirmek istediğiniz ve onlar için evi terk ettiğiniz ailenizi?

Bu adamla çok zor. Tekrar söylüyorum iyice ölçüp biçin kararınızı verin.

u
Benim derdim mutlu bir evlilik olsun yoksa meslegim var onlara muhtac degilim kendi calismiyordu zaten para yok hamile degilim simdilik umarimda kalmam
Umarımda kalmam ne demek, kalma tabiki. Sana bu kadar iğrenç kelimeler eden adamı tenine dokunduracak mısın? Evde çocuk bakıp, adamın donlarını yıkayan, itilip kakılan, çocuk yüzünden ömür boyu bu değersizliğe katlanan, hatta belki aldatılan kadın olmak istiyorsan sen bilirsin tabi.

Suan saglikli dusunemedigin apacik ortada uzgunum ama toparlanmalisin bu evlilik degil canım
Babanlara git 1 hafta biraz sakinle ama bu adamla evli kalman inan hayır değil
Sonra ayrilmalisin bi avukata danis evi terketmis olma esin bosanirken soru cikaracak tip evden nakit altin vs varsa al cikarken ailenin orda soluklan

Ben herseye evet diyosam evet yok diyosam yok dedi eger bunlari kabul ediyosan benimle evli kalirsin dedi.
Hey Allahım ya kim bu padişah mı ,kral mı ? onunla evli kalmak bir vasıf sanki, ruh hastası😤 Hiçbir şey için geç değil. Çocuk yok, mesleğin var. Kurtulduğuna yat kalk şükret.

İşte herkesin gerçekliği hayatı farklı, burada okuduklarınızla gaza geliyorsunuz sonuç böyle oluyor.

Sizin aile yapınız, eşinizin ailesi, çevreniz vb. Herşeyiniz farklı olabilir. Buradan fikir alın, cesaret alın ama buradaki insanların yorumlarıyla karar almayın.

Kadının işi yok, gidecek yeri yok eşi ile ağız dalaşına girmiş gelip konu açıyor. Bende elimde filtre kahvem, bankada milyonumla ıpadimden belkide boşan yazıyorum. Gerçekçi mi bu?

Ben hatırlıyorum konunuzu. Şimdi gördünüz mü bayramın ilk günü zaman geçirmek istediğiniz ve onşar için evi terk ettiğiniz ailenizi?

Bu adamla çok zor. Tekrar söylüyorum iyice ölçüp biçin kararınızı verin.
Ben orada ailem icinde ewi terk etmedim yaptiklarini kabullenmek istemedim,ama ailemin yanina gelince herkes bi surat asar oldu kimseye muhtacoyetligimdw yok evlenmeden once tek basima yasiyodum istanbul da o eve gidince adamin daha da sapittigini saygiyi tamamen kaybettigini gordum ses cikarmdim 1 hafta boyunca ama artik telefonu alip paramparca edince yeter dedim ne istiyosun benden evden git diyorum evden de gitmem dedi eni sonu zar zor disari ittim.Yok abilerine ablalarina ben bosancqm demis onlarda sozunun arkasinda durmalarini bekliyomus.Mesajlasmalarimizin hepsibu onlra atmis okutmus fln filan

Wv
Suan saglikli dusunemedigin apacik ortada uzgunum ama toparlanmalisin bu evlilik degil canım
Babanlara git 1 hafta biraz sakinle ama bu adamla evli kalman inan hayır değil
Sonra ayrilmalisin bi avukata danis evi terketmis olma esin bosanirken soru cikaracak tip evden nakit altin vs varsa al cikarken ailenin orda soluklan
[/QUOTE Evde biseyim yoktu kendilerinin taktiklari altinlaru aldilar zaten benden gecen gun annemlerin taktigi altini bile istedi bosanmaktan bahseden adam altin istedi.Ben kisisel esyalarimin birazini kendimle getirdim diger esyalarim orada kaldi

Ben evlilik icin sehir degistirdim duzen degistirdim yetmedi ailesinin alt katina oturdum....Elimden gelen her halti yaptim

u

Umarımda kalmam ne demek, kalma tabiki. Sana bu kadar iğrenç kelimeler eden adamı tenine dokunduracak mısın? Evde çocuk bakıp, adamın donlarını yıkayan, itilip kakılan, çocuk yüzünden ömür boyu bu değersizliğe katlanan, hatta belki aldatılan kadın olmak istiyorsan sen bilirsin tabi.
Umarim kalmam derken en son iliskiye girmemizden dolayi diyorum ben memlejetimdeyim zaten oylr bisey olursada kurtsj olurum insallah hic ons gerek kalmaz hamile kslmam

Bu evliliğin bu şekilde olmasının en büyük sebebi üst katta oturan kv giller net.

Ya bu kadar ezdirmeyin kendinizi.Kimse haketmez bu muameleyi.Çirkinlik varoşluk ne ararsan var ağzı ne kadar bozuk.
Kendinizden ödün verdikçe tepenize çıkartmışsınız.
Hala evliliğimi düzeltmek için uğraştım vs demeyin.Evlilik mi bu?
Bir an önce yolunuzu çizin arkanıza bile bakmadan.

Bu evliliğin bu şekilde olmasının en büyük sebebi üst katta oturan kv giller net.
Ewet co
Hem onlarda;Buyutemediklerinj cocuklarina ayri bir evinin oldugunu her halti kendilerine anlatmamasi gerektigini ogretemediler daha sejin eşin şöyle böyle giyiniyor erkek degilmisib sozunu nasil geciremedin diye cikislarda bulunmuslar ,onlairn etkisinin oldugu kadar adamin ruh hali de normal degildi

Arkadaşım ne düzeltilmesinden bahsediyorsun ?
Adam bildiğin manyak ,şiddet yanlısı ,narsist kafasında kurguluyor ,bırak boşan canını kurtar

Ya bu kadar ezdirmeyin kendinizi.Kimse haketmez bu muameleyi.Çirkinlik varoşluk ne ararsan var ağzı ne kadar bozuk.
Kendinizden ödün verdikçe tepenize çıkartmışsınız.
Hala evliliğimi düzeltmek için uğraştım vs demeyin.Evlilik mi bu?
Bir an önce yolunuzu çizin arkanıza bile bakmadan.
Sen bana saygisizlik yapiyosub diyorum ben sinirle agzimdan ne ciktigim belli olmuyor diyo sonra normal zamanda da sen benden bisanirsan gider biriyle evlenirsin fln kisilik bozuklugu iste

Back
X