İçinden cıkamıyorum :((

Ben evlenmeden oncede tek yasiyordum ,dedikleri sey iste sen nie duzenini dagitip geldin bu adamin boyle oldugunu nasil gormezsin fln filan suclamak icin 10 yerden bahane ariyolar aman millet kendilerine demesin ki kiziniz neden bosandi acaba bosanma kavramini olaganusty olay gibi goruyolar .Adam bana tokat attı,hakaret etti,kisiliginde anormallik var bunlari bilmelerinw rağmen halen beni yok bu sebepten yok su sebepten suclayip duruyolar.Ben onun ailesinin yanina cok cikmamisim da onun ailesi ondan bana destek olmuyomus .Kimse kendi yogurdun eksi demez bunu biliyosunuz daha neyin kafasindalar anlamiyorum cildircam artik isin icinden ciddi anlamda cikamiyorum her tarafdan ok'lar bana yonelmis durumda :(((

Canim sen yanlis bir evlilik yaptin ya da kocan karaktersiz çıktı diye ailen seni boyle suclayamaz ! Ne demekmis tanimadinmi bu aileyi insanlari
Olabilir napalim yani. Boyle ebevynlik olmak boyle anne babalik olmaz. Sen çalışıyorsun anladigim kadarıyla birikmis paran var mi? Ya da altin dolar gibi bir birikimin ??

Canim sen yanlis bir evlilik yaptin ya da kocan karaktersiz çıktı diye ailen seni boyle suclayamaz ! Ne demekmis tanimadinmi bu aileyi insanlari
Olabilir napalim yani. Boyle ebevynlik olmak boyle anne babalik olmaz. Sen çalışıyorsun anladigim kadarıyla birikmis paran var mi? Ya da altin dolar gibi bir birikimin ??
Evet onlarla kurmayi dusunuyorum zaten adam bana evlenmeden once sen bisey kazanip kazanmadigima kadar soruyor,onlardaki zihniyet kadin her zaman asagiliktir.Abilerine ev aliyolar bana diyolar ki iste gelinlerimizin babalaru yardim etti aldik ne alaka yani siz gelini insan yerine kiymuyosunuz gelinin ailesinden bir de para bekliyosunuz boyle tip insanlar !Benim ailemde ne sıkıntı çekersem çekeyim kalmam taraftariydi.Telefonumu parcaladigi zaman ben evde kalip biraz dusuneyim dedim yok yok buraya gel buraya da geldim beni sucluyolar !

Evet onlarla kurmayi dusunuyorum zaten adam bana evlenmeden once sen bisey kazanip kazanmadigima kadar soruyor,onlardaki zihniyet kadin her zaman asagiliktir.Abilerine ev aliyolar bana diyolar ki iste gelinlerimizin babalaru yardim etti aldik ne alaka yani siz gelini insan yerine kiymuyosunuz gelinin ailesinden bir de para bekliyosunuz boyle tip insanlar !Benim ailemde ne sıkıntı çekersem çekeyim kalmam taraftariydi.Telefonumu parcaladigi zaman ben evde kalip biraz dusuneyim dedim yok yok buraya gel buraya da geldim beni sucluyolar !
Sana artislik yapiyorlar o esinin ailesi yeme bunlari. Gelinin ailesi falan yardim etmemistir dertleri sendenn para koparmak gülüm. Seninde ailenin maddi durumu falan iyiyse eger biliyorlarsa bunu ondan ortaya lad atıyorlar. Gelini insan yerine koymayıp ta kimse kimseden medet ummasin valla tirnagi olan başını kaşısın. Ailen cok hatali mesage koy arana ailenle ve dedigim gibi sen 1 arti 1 ev bak ufaktan internetten yavas yavas o esine caktirmadan yap bunu 2 koltuk 1 yatak 1 tv yeter sana baslarim boyle ise zaten hatanin en büyüğü altli üstlü oturmaniz.

Sana artislik yapiyorlar o esinin ailesi yeme bunlari. Gelinin ailesi falan yardim etmemistir dertleri sendenn para koparmak gülüm. Seninde ailenin maddi durumu falan iyiyse eger biliyorlarsa bunu ondan ortaya lad atıyorlar. Gelini insan yerine koymayıp ta kimse kimseden medet ummasin valla tirnagi olan başını kaşısın. Ailen cok hatali mesage koy arana ailenle ve dedigim gibi sen 1 arti 1 ev bak ufaktan internetten yavas yavas o esine caktirmadan yap bunu 2 koltuk 1 yatak 1 tv yeter sana baslarim boyle ise zaten hatanin en büyüğü altli üstlü oturmaniz.
O adamin haberi olsa da bisey degistirmez.Adam oturmamis beni oradan buradan engelliyor halen hata yaptim bu sekilde davranmamaliydim diyecegine o beyinsiz ailesi nin dediklerini uyguluyor."Senin sozubu dinlemiyor sen erkeksin nasil senin sozunu dinlemez "demisler birde sen hata yaptin hep ilk basta bosanacaktin degiscegine inandin o kiz degismez fln filan demisler

O adamin haberi olsa da bisey degistirmez.Adam oturmamis beni oradan buradan engelliyor halen hata yaptim bu sekilde davranmamaliydim diyecegine o beyinsiz ailesi nin dediklerini uyguluyor."Senin sozubu dinlemiyor sen erkeksin nasil senin sozunu dinlemez "demisler birde sen hata yaptin hep ilk basta bosanacaktin degiscegine inandin o kiz degismez fln filan demisler
Niye neyin varmis senin bacim? Neden degiscekmissin? Alkolikmisin? Kumar tutkun mu var. La havle
Bu aileler herseye burnunu soksunlar boyle. Ne demek sozunu dinlemez cocukmusun sen . Simdi sen nerdesin orasini anlamadim. Kendi evinde misin

Bu da halen ailesinden maddi yardim aldigi icin onlarin kuyrugunu birakmiyor

Niye neyin varmis senin bacim? Neden degiscekmissin? Alkolikmisin? Kumar tutkun mu var. La havle
Bu aileler herseye burnunu soksunlar boyle. Ne demek sozunu dinlemez cocukmusun sen . Simdi sen nerdesin orasini anlamadim. Kendi evinde misin
Babamin evinde .Ben onlarin feodal duzen gibi yasamiyomusum.Mesela ben kapanliymisim onlarin ablalari gibi giyinmeliymisim kendi nereye derse ben oraya gitmeliymisim bunlari yapmadigim icin ben degismezmisim kendileie gibi olmadigim icin

Babamin evinde .Ben onlarin feodal duzen gibi yasamiyomusum.Mesela ben kapanliymisim onlarin ablalari gibi giyinmeliymisim kendi nereye derse ben oraya gitmeliymisim bunlari yapmadigim icin ben degismezmisim kendileie gibi olmadigim icin
Beyinsizler kardeslerini turbanli biriyle evlendirmeyi akil edememisler bu arada iki ablasida evde kalmis !Allah insallab da ona yuva kurmayi nasip etmez

Ney anlamadim
Sen kapali misin? Kapanmani mi istiyorlar?
Ya kizma cok tatli tatli yaziyorsun sarilasim geldi sana yasinda küçük galiba. Kac bunlardan kac en sinirimi bozanda o ablanin gelip tshort istemesi oldu herseyin icindeler. Sizin boyle ozel hayatiniz olmazki. Kavga ediyor adam anasinda yatiyor. Sana kufur ediyor. Namusuna laf ediyor. Hadi kufur olsa neyse dersin bi anlik ağzından cikti ama sana söylediği seyler cok agir
Kıskanç psikopat biris

Beyinsizler kardeslerini turbanli biriyle evlendirmeyi akil edememisler bu arada iki ablasida evde kalmis !Allah insallab da ona yuva kurmayi nasip etmez
Terbiyesiz bunlar ya. En bastan dusunceklerdi bunlair kimse kimsenin giyimine kusamina karışamaz

Diyo ki sen facebook da tanimadigin birinden gelen istegi kabul ettigin icin seni butun sulalene rezil etcem.Ben kizinizi faceden engelledim o da gidip baska birinden gelen istegi kabul etmis sadece istek kabul etme yani ben faceden kimseyle konusmam ortak arkadas cok diye kabul ettim acaba tabidigim biri mi diye kendi ise faceden ve isnygramdan tanimadigi onlarca kisiyi takip eder hikayelerine yorum atar fln.Kendinin oyle yapmasinin sebebi kendi erkej yapar !

Ben
Ney anlamadim
Sen kapali misin? Kapanmani mi istiyorlar?
Ya kizma cok tatli tatli yaziyorsun sarilasim geldi sana yasinda küçük galiba. Kac bunlardan kac en sinirimi bozanda o ablanin gelip tshort istemesi oldu herseyin icindeler. Sizin boyle ozel hayatiniz olmazki. Kavga ediyor adam anasinda yatiyor. Sana kufur ediyor. Namusuna laf ediyor. Hadi kufur olsa neyse dersin bi anlik ağzından cikti ama sana söylediği seyler cok agir
Kıskanç psikopat biris
ben kapali degilim kapanmami bekliyolarmis enteransan insanlar ya

Diyo ki sen facebook da tanimadigin birinden gelen istegi kabul ettigin icin seni butun sulalene rezil etcem.Ben kizinizi faceden engelledim o da gidip baska birinden gelen istegi kabul etmis sadece istek kabul etme yani ben faceden kimseyle konusmam ortak arkadas cok diye kabul ettim acaba tabidigim biri mi diye kendi ise faceden ve isnygramdan tanimadigi onlarca kisiyi takip eder hikayelerine yorum atar fln.Kendinin oyle yapmasinin sebebi kendi erkej yapar !

Ilk once o kendi karanlik defterlerine baksin bi zahmet milleti takip edipte like basacagina .. yorum atacağına . Iste bu sucluluk psikolojisi
Uste çıkmaya çalışıyor ahlaksiz adam

Nie bu hale geldim sorularinu sorup kafayi yiyorum neden duzenim dagildi diyorum
Düzen yoktu ki dağılsın.
Bir manyağa denk gelmişsiniz hepsi o.
Bu arada sizin namusunuza laf atan adam sanalda kadınlarla bir sürü halt yediği için sizi bastırıyor aklınca.

Aranızda sevgi saygı karı koca ilişkisi yok. Zaten adamın tüm tavırları sizi evden kaçırmak için. Bugün olmasa yarın boşayacak.
O yüzden toparlanmaktan başka çareniz yok.

Aksam yuruyuse cikiyoruz kafenin onunden geciyoruz o kafede alkol da varmis meyhane degil yani bildiginjz canli muzigi olan kafe diyo ki ,aksam vakti buraya gelen kizlarin kadinlarin hepsi" kaşar "dedim ki sen evlenmeden once kizlarla gorustun bu gibi yerlere de geliyomussun sende duzgun degilsin o zaman dedim.Ben erkegim ne olacak diyo ben bisey kaybetmem ki kadin kaybeder diyo dedim duzgub konus senin ileride cocugun olur senin cocuguna da derler boyle ben o cocugu gebertirim sunu yaparin fln

Hava alayim diyorum gidip kafede oturayim dedim sonrasinda dedi ben senin nie o kafeye gittigini anladim .Sen oradakilere kendini gosterdin kimin icin gittin o kafeye kim bilir !

Adama yapisip kalmadim adamdan bugune kadar maddi bisey gormedim bi talepte bulunmadim belki duzelir iyi oluruz diye elimden geleni sonuna kadar yapayim dedim
Yoo adama zamk gibi yapışmışsınız.
O ne isterse onu yapmışsınız en başından beri. Amacınız ne olursa olsun evlenmekti sanırım.
Kocanız boğazınızı sıkıyor, dövüyor, en ağır hakaretleri ediyor ama siz adama dönmek için yalvarıyorsunuz.

Günde 3-4 tane kadın cinayeti haberi okuduk burada. Hiç birinden ders almıyorsunuz. Evli kalın çocuk doğurun. Sonra bu psikopat yine boğazınızı sıkıp sizi öldürünce en azından evli olarak öldüğünüz için mutlu ölürsünüz.

Adam senden boşanmak için durduk yere açık arıyor, sorun çıkartıyor, hakaret ediyor, namusuna çamur atıyor.....

Sende evliliğim dağılmasın diyorsun!!!!

Senin yerinde olsam dava açardım, iftira, hakaret suçlarını ortaya döker, maddi manevi tazminat alırdım.

Pısıp kalmışsın. Bu kadar kötülüğü kendine reva mı görüyorsun!

Back
X